back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Až 9 zranených pri dvoch nehodách. Žena zraneniam nakoniec podľahla

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Trnavskí a dunajskostredskí dopravní policajti vyšetrujú 2 vážne dopravné nehody, ktoré sa stali v priebehu včerajšieho dňa.

NEHODA PRI TRNAVE SKONČILA TRAGICKY

Policajti boli včera večer privolaní k zrážke 2 osobných áut na nadjazde nad diaľnicou R1, smerom na obec Zavar. 64 ročný vodič auta Peugeot 307 pravdepodobne, pri odbočovaní vľavo na zjazd na R1, nedal prednosť vodičovi oproti idúceho auta VW Arteon a došlo k zrážke. Po nehode skončil vodič Peugeotu a jeho 49 ročná spolujazdkyňa mimo vozidla.

Žena bola v kritickom stave urýchlene transportovaná do trnavskej nemocnice, kde žiaľ, aj napriek maximálnej snahe lekárov, svojim zraneniam po niekoľkých hodinách podľahla. V nemocnici skončili aj obaja vodiči.

Policajti dopravnú nehodu vyšetrujú a vyšetrovateľ začal trestné stíhanie v súvislosti s prečinom usmrtenia.

6 OSÔB SA ZRANILO V DUNAJSKEJ STREDE

- Článok pokračuje pod reklamou -

Dopravní policajti riešia dopoludňajšiu dopravnú nehodu v meste Dunajská Streda. 68 ročná vodička auta VW Golf pravdepodobne nerešpektovala dopravné značenie „Daj prednosť v jazde“ a vošla do jazdnej dráhy autu BMW X4. Pri zrážke sa zranili trojčlenné posádky oboch vozidiel a všetci museli byť prevezení do nemocnice.

Presné príčiny a okolnosti nehody naďalej vyšetrujeme. Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví z nedbanlivosti.

VŽDY SA SÚSTREĎTE NA JAZDU

Pripomíname vodičom, aby sa pri jazde maximálne sústredili a riadne sledovali situáciu na ceste. Najmä súčasné horúčavy predstavujú zvýšenú záťaž na organizmus, a preto sadajte za volant iba v prípade, ak ste si istí, že šoférovanie zvládnete a dokážete včas zareagovať na situácie na ceste.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Veru tak, hlavne alkohol za volant vôbec nepatrí. Malo by sa to prísnejšie trestať.

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované