back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

IDEME ZNOVA DO SVETA …

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
TENTO STATUS MI FACEBOOK ZMAZAL. PROSÍM, POMÔŽTE MI HO ŠÍRIŤ ZNOVA … 🙏
Asi som sa znova dostal do merku fanúšikov Uhríka (pozrite jeho najnovší status zo včerajška (9. augusta 2024)). Každopádne to nie je správne, aby tieto statusy Facebook bezdôvodne odstraňoval, hlavne ak ide o dôležité informácie. Vopred ďakujem za Vašu pomoc:
👉 IDEME ZNOVA DO SVETA … 💪 🇸🇰
Tento rok ideme už na tretiu svetovú konferenciu prezentovať náš inovatívny test pre pacientky s rakovinou prsníka, Multiplex8+. Znova sme prešli cez výberové hodnotenie a ideme do Barcelony na najväčšiu európsku onkologickú konferenciu ESMO. Ideme reprezentovať Slovensko a ukázať svetu, že aj my vieme robiť inovatívne veci a vo vede konkurovať svetu.
ESMO konferencia je veľmi dôležitá. V Barcelone sa stretnú tí najlepší onkológovia, experti a odborníci, ktorí nielen prezentujú najnovšie poznatky v liečbe, diagnostike a prevencii rakoviny, ale aj rozhodujú o nových štandardoch a usmerneniach, ktorými sa riadia aj naši onkológovia na Slovensku. My máme znova veľkú príležitosť byť na očiach a presvedčiť onkologické publikum, že náš diagnostický test je veľmi dôležitý a potrebný pre určenie správnej a efektívnej liečby pre pacientky s rakovinou prsníka.
Táto konferencia bude pre nás v MultiplexDX International veľmi špeciálna. Tentokrát až 20ti z nás idú do Barcelony. Dávame našim vedcom a vedkyniam veľkú príležitosť zúčastniť sa svetového festivalu najprestížnejšej onkológie a tak získať nové vedomosti a aj motiváciu do ďalšej vedeckej práce a efektívnemu boju proti rakovine.
Znova ideme do sveta robiť Slovensku dobré meno. To meno, ktoré v týchto dňoch dostáva na frak na mnohých frontoch. Chce to dnes ešte viac energie a entusiazmu, ale životy žien, ktoré bojujú s touto zákernou chorobou sú dôležitejšie! Prosím pekne, držte nám palce a veľmi pekne ďakujem za vašu podporu, záujem a pomoc … 🙏💙👍
Zdroj: FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. ..pre anonym 11.28….môj milý, ty by si isto zastúpil p. Čekana v jeho vedeckej činnosti..lepsie by bolo, keby on ostal a ty odisiel, bolo by totiž o jedného tupca, ktorý volí túto bandu arogantných hlupákov, menej. A presne o toto našej vláde ide, umlčať múdrych a vzdelaných, pretože tých neovládnu a mať tu len tebe podobných, ktorí sa ľahko ovládajú. P.Čekan , v zahraničí uznávaný vedec. Teba poznajú len v miestnej krčme. Bohužial máme rovnaké volebné právo a keďže tupcov tu je prevaha aj to tu tak vyzerá. P.s. ak niekto z tvojej rodiny bude mat, nedajbože rakovinu, tak si ho lieč doma receptami od ministerky zdravotníctva.

    4
  2. Umlcat tych mudrych a vzdelanych, po ktorych sa v EU muselo spalit 200 milionov nevyuzitych vakcin v hodnote 4 miliardy euro? Aj nase dane sme takto preliali do ruk mudrych a vzdelanych z farma priemyslu.

    0
  3. Hlavne tvoje ty milonar.
    Tie vakciny, ktore boli podane zachranili toho viac. Ale to ty v tej blbej tekvici co mas na krku nepoberes.

    3
  4. Neovládam gramatiku základnej školy, informácie mám z „nezávislých“ zdrojov, všetci ste ovce, lebo ja poznám pravdu a odhalím všetky sprisahania, som dezolát, kto je viac? Volil som SNS alebo SMER, lebo som taký sprostý, že ma stačí postrašiť s medveďmi a migrantami, ale vy všetci ste sprosté ovce, lebo ja vrchnosť nepotrebujem, len sa musím pozrieť z okna, či akurát nepráškujú, aby som vedel, či mám dať savo, alebo stačí alobalová čapica. Všetci ste otroci, lebo ste sa nechali očkovať, čo na tom, že sa očkuje každé decko, ste otroci, ale musím utekať na dvanástku do amazonu, tak keď najbližšie na infohnojne odhalím nejaké sprisahanie, tak vám prídem povedať, koľko miliárd to stálo. Len neviem, kedy to stihnem, lebo most v Seredi neopravujú a neopravujú, asi aj za to môžu Ukrajinci a medvede. Ale platím si diaľničnú známku, takže peniažky pre štát na opravy ciest by mali byť nejaké. A ešte musím cestou z roboty nakúpiť najlacnejšie potraviny v EU a natankovať doplna, šak je to za facku. Ale hneď potom, hneď potom uvidíte tú pravdu, vy ovce!

    2
  5. pre hrdí patriot… sama by som to lepšie nenapísala. Platí, aký ľud , taká vláda. Len škoda, že sa vezieme v tomto marazme všetci. Pevne verím, že moji vnuci to zabalia a pôjdu sa trápiť na ten prehnitý západ, alebo aspon do toho čoraz viac sa nám vzďalujúceho Česka. P.S. kiež by tu zostala len voličská základňa našej vlády, bolo by to zaujímavé.

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované