back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

V Trenčíne dnes začína festival GRAPE. Vodiči, rešpektujte pokyny polície!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Dnes sa začína XIII. ročník festivalu Grape a tentokrát opäť na letisku v Trenčíne.

Očakávame, že účastníci festivalu začnú v piatok od rána prichádzať a postupne sa presúvať do areálu festivalu. Parkoviská festivalu budú otvorené v piatok od 8:00 h a brány festivalu sa otvoria v ten istý deň o 12:00 h.

Polícia žiada návštevníkov festivalu Grape, aby venovali pozornosť a rešpektovali dočasné dopravné značenie týkajúce sa príjazdových trás na festival z dôvodu rekonštrukčných prác na ceste I/9 a uzatvorených mostov na ceste I/9.

Vodiči, ktorí budú prichádzať v smere od Bratislavy budú dopravným značením nasmerovaní k zjazdu z D1 na diaľničnej križovatke Lúka. Vodiči prichádzajúci v smere od Žiliny budú dopravným značením nasmerovaní k zjazdu z D1 na diaľničnej križovatke Nové Mesto nad Váhom.

Oba smery budú súčasne vedené po ceste II/507 smerom na obec Beckov, Trenčianske Stankovce a následne cez obec Veľké Bierovce do areálu letiska Trenčín.

Príjazdová trasa od Prievidze po ceste I/9 bude viesť cez novú okružnú križovatku pri obci Trenčianska Turná smerom na obec Veľké Bierovce a následne na letisko.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Všetky tri príjazdové trasy na festival sú ako po minulé roky označené dočasným dopravným značením, a preto žiadame všetkých účastníkov festivalu, aby venovali pozornosť a rešpektovali dopravné značenie týkajúce sa festivalu Grape, pokyny polície a usporiadateľov, a aby si z tejto akcie doniesli domov len pozitívne zážitky.

 

zdroj: Polícia SR
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované