back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Jozef Hambálek z Nočných vlkov sa vyhráža snami o ich organizácií, nočnými morami a založením politickej strany

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Spoločnosť Meta zablokovala účty na sociálnych sieťach prokremeľskej organizácií Brat za brata. Ako prvý o tom informoval web HNonline.sk.

Jozef Hambálek sa mal vyhrážať: „Toto, že ste nám zrušili a vypli Facebook a Instagram nám určite neublíži“ a „Teraz sa vám o nás bude ešte aj snívať. Budeme sa vám zjavovať častejšie a budete mať z nás nočné mory“.

Tento známy Slovák a šéf európskeho zoskupenia motorkárov Noční vlci mal na základe sankcií EÚ dlhé mesiace zmrazený majetok a problémy s cestovaním do zahraničia.
Hambálek sa ďalej mal vyhrážať slovami „Dajte si pozor, aby sme nespravili politickú stranu a nedali vás pozatvárať vy telesá,“ čo by si mala všimnúť prokuratúra a polícia.

Je potrebné priznať, že na Slovensku má organizácia pomerne širokú podporu, dokonca aj u niektorých volených zástupcov, čo môže byť nebezpečenstvom pre vnútornú bezpečnosť Slovenskej republiky, keďže Ruská federácia Slovensko označila za nepriateľskú krajinu.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. A za tohoto dementneho prorusskeho chuja sa postavili bolsevicky smeraci.
    Srat na brata je jeho heslo.

    3
  2. To sú tí proruskí slavieni na amerických motorkách? Nech sa idú hrať na iné pieskovisko šašovia..

    3
  3. Trochu mi to pripomína toho dementa z trnavskej burgerárne za kovidu. Vždy keď idem okolo tak si odpľujem

    1
  4. Anonym 10. augusta 2024, 16:11
    Veru tfuj, ako si len mohol dovoliť klásť odpor, keď každá poslušná slovenská ovca sklopila uši a nechala sa hnať každý týždeň na vyšparovanie nosa. Opľúvaj seba a drblého Matelka. Alebo ešte lepšie, zájdi do Bruselu a opľuj tam Uršulu von der Lajno, ktorá s pfizerom spravila super biznis. Dokonca aj zmluvu zverejnila, akurát bola nečitateľná. Ešte si zakrič sláma u kravína a je to. Ty oplúvač hrdinský. Toto je aj národ. Sa nedivím, že Slovensko je v takej riti v akej je.

    1
  5. Zase ma liberalna buzerantska zumpa sabat, len tak dalej bukvice co sa neviete zaradit….. Koniec pride coskoro, potom uvidime co ste zac 🙂

    1
  6. Títo dementi co tu píšu o slovanoch a bratstve nechápu že pre rusa si nikto a nie brat.nikdy tu nič také neexistovalo a ani nebude.to iba hŕstka vlastizradcov sa tlačí do prdele USA alebo Rusku a tých by mali deportovať k tomu komu strkajú hlavu do zadku a odobrať slovenské občianstvo

    1
  7. Anonym 10. augusta 2024, 23:09 – zas tie vase priblbe predpovede? Uz tu mame tie jadrove zbrane co sem mali Amici doniest? Uz bojujeme na UA? A co obranna zmluva, uz ju precceda zrusil? A ozaj stiha uz Matelka ze utlacal tvoje prava a sikanoval ta sparatkom? A co jeho sudruh mydlic baranov, Blbos Vlaha, zvesil Che Guevaru a zobral si ho zo sebou povesit do Bruselu?

    Slovensko je v takej prdeli kvoli vyznavacom “antisystemu” ako ty.

    3
  8. Demokracia… Čo sa nehodí zablokujeme. Apropo: Ozaj to povedal Hambálek a nie niekto iný? Alexa napr.???

  9. Jedno je pre mna nepochopitelne. Led sa mi tak strasne to ruske paci, preco sa dotycni nezbalia a nejdu tam???? Ved je tam vsetko zjavne podla ich predstav, ci nie???
    Preco ste vsetci tu, alebo aj hocikde inde vo svete. Ked je cely ten zapadny svet aky zly, preco v nom zijete??? Ved chodte na ten vychod, kde vas cakaju s otvorenou narucou.

    1
  10. Pre nechápem
    Žiť v Rusku či hocikde v zahraničí, je vždy náročné. V Rusku obzvlášť kvôli jeho rozľahlosti. Napriek tomu nepovažujem ruský systém za horší než napr. americký. Aj tam ťa policajti spacifikuju raz dva, ak sa im dačo nepozdáva, a ak nemáš peniaze skapeš na ulici, alebo na chodbe špitálu. Raj nie je nikde. Všetko má svoje pre aj proti. Každá krajina má krásne miesta, aj totálne diery kam by človek ani nepáchol. Ale žiť sa dá takmer všade. Ak človek nerieši chujoviny a stará sa o rodinu, a o prácu, tak nemá problém. Ani tu ho ľudia nemali, aj pred 89tym. Len zopár jedincov chcelo Ameriku, ale len pre seba a vyvolených. Akurát to štrngajúcim ovečkám zabudli povedať. A čo sa východu týka, tak východ je nielen Rusko, ale aj Dubaj, Čína, Japonsko.

  11. Vždy tieto nákepky Vrah za vraha vidím na starých hrdzavých vrakoch 😀 tak to sú ich podporovatelia presne 🙂

    2
  12. Vodcova najväčšia starosť bola, ako tohoto človeka dostať zo sankčného zoznamu EÚ a ešte sa mu ospravedlniť a odškodniť ho…ako keby táto úbohá gubernia pod jeho vedením nemala iné starosti a problémy.

  13. 9.11
    Taras, neskutocne taras.
    Ked uz chces niekoho poucat o zivote v rusku, chod si ho vyskusat. Takto si len za blbeho taraja.

  14. Anonym 12. augusta 2024, 9:11…do zlej situácie sa možeš dostat všade a rovnako všade musíš pracovať aby si vyžil…ten rozdiel je že aké sú tam možnosti….či ak po tom čo ta spacifikoval policajt máš možnosť vyvodiť zodpovednosť a vysúdiť odškodné alebo je lepšie radšej držať hubu a neozývať sa….a ak by si mal tú možnosť vybral by si si liečbu/operáciu v priemernom „západnom špitále“ alebo tom ruskom?:
    Ruský kontrolor ve své zprávě publikované na konci února uvedl, že ve třetině z 117 tisíc kontrolovaných zdravotnických zařízení v zemi nemají tekoucí vodu a ve více než polovině není k dispozici teplá voda. Na 40 procent zařízení, která v lednu prošla kontrolou, také nedisponuje centrálním topením. 35 procent zdravotnických budov nemá v pořádku kanalizační systém a 47 procent není přístupných pro vozíčkáře, 14 procent budov pak nutně potřebuje rozsáhlé opravy, citovalo ze zprávy ruského auditora Rádio Svobodná Evropa.

  15. Ale to nemoze byt pravda.
    V krajine kde vcera zozrali to, co mali na zajtra a cely rok?
    Ved porucili dazdu vetru…

    Ale žiť sa dá takmer všade. Ak človek nerieši chujoviny a stará sa o rodinu, a o prácu, tak nemá problém. Ani tu ho ľudia nemali, aj pred 89tym.

    Kde ,,to,, ludia beru???

  16. Ratafak plachta 12. augusta 2024, 12:32:
    Chcelo by to trochu minimalnej sudnosti, ked uz chces zase mudrovat 😀 Urcite bude rusky auditor vesat na nos svoju spravu prave Radiu Svobodna Evropa 😀 To uz aj tie mikrocipy z praciek pre rakety su viac uveritelne 😀

  17. Urcite bude rusky auditor vesat na nos svoju spravu prave Radiu Svobodna Evropa

    to si fakt tak …….?
    Kde to RP spomina?
    Ty a tebe podobni si tych zlodejov a kurvy zo smerohlasu zasluzite.

  18. 12. augusta 2024, 12:32
    Porovnávať stav zdravotníctva a budov v Rusku a napr u nás mi príde scestné. Jednak nemožno očakávať, že klinika niekde na Sibíri bude rovnako dobrá ako niekde v Moskve a potom my asi nie sme zrovna dobrý príklad. Asi 12 rokov dozadu bola matka v našom okresnom špitáli a keď som si nafotil izbu tak známy sa chytali za hlavu kde to preboha je. Na margo miesta, chcel by si byť radšej operovaný v okresnej nemocnici, či napr.v Martine? Ale, prečo potom práve do Ruska smeruje množstvo pacientov so sklerózou multiplex? U nás do nich tlačia neefektívne lieky, tam chorobu vďaka kmeňovým bunkám dokážu úspešne liečiť. Taktiež je asi rozdiel byť ošetrený niekde na predmestí Detroitu a v nemocnici niekde v Bostone. Úspešnosť vysúdiť odškodné po zákrokoch polície v rôznych krajinách je tiež rozdielna, ale jedno je spoločné. Nikde radi nepripúšťajú chyby. Ani v USA, ani v Rusku. A je aj rozdiel začo ťa vezmú do parády. Pretože ani u nás si toho moc nevydupeš. Bohužiaľ.

  19. 12. augusta 2024, 12:44
    Kde to ľudia berú? Žeby to mnoho ľudí pamätali? A stále žijú? A vedia si porovnať čo a kedy bolo lepšie? Ale ty si bol zrejme perzekuovaný od detstva, možno si aj do roboty musel chodiť. Hrozné, také dačo si dovolili. Nuž, teraz máš raj na zemi. Nemusíš nič a štát ti platí existenciu.

  20. 13.22
    Jasne, tebe stacilo, ze ti bolsevik nanutil robotu, sice platili ti prd, ale aby si nebol prizivnik, tak si bol rad.
    A mozno ste byvali v baraku po kulakovi.
    Takito ste boli spokojni.

  21. 12,32
    Bol som v ruskej nemocnici. V 60000 meste, nemocnica bola rok nova.
    To keby videli ti tvoji znami tak by sa aj posrali.

  22. 12. augusta 2024, 13:35
    A možno príde aj kúzelník 🤣🤣🤣 Dom po kulakovi sme nedostali. Otec dostal podnikový byt. A celá rodina sme každý rok v pohode jazdili na rekreácie do Tatier, kam sa dnes v dobrom kapitalizme už nie každý dostane. Lebo nato nemá. Vieš? Nevieš. Dnes ťa nikto do ničoho nenúti. Aj bezdomovec môžeš byť, aj luster, aj od hladu umrieť. Veď máme demokraciu a freedom. 🤣🤣🤣🤣

  23. Anonym 12. augusta 2024, 13:17…ale preto som napísal „priemernom „západnom špitále“ alebo tom ruskom?:“…to že sú niekde nové a špičkové (Moskva, Petrohrad) neznamená že to inde nemože byt katastrofa, to ja ako by si celé naše zdravotníctvo posudzoval podla najnovšej nemocnice….ono najlepšie o stave zdravotníctva vypovedá priemerný vek dožitia..ten je v Rusku okolo 73 rokov, v USA okolo 78 rokov…
    tu sú nejaké fajnovečky z ruskych špitálov: https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/hroza-spina-polonahe-sestricky-sokujuce-zabery-ruskych-nemocnic/3

    1
  24. Len vlastna skusenost:
    lieky- medsestra, nie lekar vytrhla z notesku polharok papiera- pol preto, ze deficit bumagy, napisala nazov lieku a chod na bazar kupit.
    Chalan po pade z balkona, v novej bolnici. Vlastne postelne pradlo, vlastne jedlo, vlastne lieky. A nastastie uz som tam bol viackrat, tak som mu poskytol vlastne injekcne striekacky a ihly, ktore som si vozil od nas.

  25. 12. augusta 2024, 14:29
    No keď myslíš 🤣🤣🤣🤣 Ono stačilo riadne chodiť do roboty. A rekreácie a prémie boli aj bez bonzov. I keď neviem, ako to bolo u vás. 😉 Byv.režim nebol len o štb a bonzovaní. I keď v progresívnej škole vám takéto kktiny asi hodne tlačili do hláv. Spýtaj sa radšej niekoho z blízkych kto vtedy žil a nestrapnuj sa.

  26. Vláda pripravovanou konsolidáciou verejných financií zasiahne peňaženky ľudí tým najbolestivejším spôsobom. Opatrenia sú smerované na zníženie percenta odvodu do druhého dôchodkového piliera zo 4 na 3 percentá, zvýšenie minimálnych sociálnych odvodov pre živnostníkov o 20 percent, na zvýšenie stropu pre sociálne odvody zo sedemnásobku na 11-násobok, ale aj na zavedenie dane z finančných transakcií.

    2
  27. A nebude to stačiť. Vláda nerobí žiadne reformy, nemá odborníkov, málo kapacít pre nich pracuje. Ale ani nejde o to, lebo tejto vláde iba ide o beztrestnosť a zdroje EU po euroval, potom posledný zhasne. Postupné zníženie odvodu do druhého piliera z 9% na zajtrajších 3% znamená, že mladému človeku, ktorý skončí školu sa vyslovene neoplatí zamestnať sa na Slovensku. Mladý človek, ak sa tu zamestná, tak sa sebapoškodí. Krajina sa ničí závratným tempom, hlavne že mafián je vonku. K tomu sa ešte nehanbí vyjadriť aj vodca.

    3
  28. Ratafak, prisahám Bohu, Ty si neskutočne tupý kokot. Do nemoty budeš ospevovat ten západ, ktorý by mal holu piču, keby nevykradol celý svet. Ty zdegenerovany kokot. Keby sa mal západ spoľahnúť len na svoje zdroje a schopnosti, tak doteraz lezú po stromoch. Už mi fakt lezú na nervy tie Tvoje múdra. Mať tú moc tak Ťa sterilizujem, lebo priviesť na svet takýto odpad je trestuhodné.

    2
  29. Anonym 12. augusta 2024, 22:10..zase som len porovnal vek dožitia a teba ide vystreliť z ponožiek…klud a dýchaj a skús sa zamyslieť v čom bude ten rozdiel v životnej úrovni medzi napríklad Fínskom a Ruskom alebo Severnej a Južnej Korey (aby to nebolo len o tom západe)…daj vedieť na čo si prišiel….

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované