back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zajtra bude v Trnave vysoko rizikový zápas! Policajti budú dohliadať na bezpečnosť

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Polícia upozorňuje na medzinárodný futbalový zápas, ktorý sa odohrá vo štvrtok (08.08.) o 20:30 h, na Štadióne Antona Malatinského v Trnave.

Organizátor označil futbalový zápas medzi klubmi FC Spartak Trnava a Wisla Krakow ako rizikový.

Veliteľ bezpečnostných opatrení preto rozhodol o navýšení počtu policajtov, ktorí budú v uliciach mesta dohliadať na dodržiavanie verejného poriadku.

CHYSTÁME AJ DOPRAVNÉ OBMEDZENIA❗️

V súvislosti s príchodom a parkovaním fanúšikov hosťujúceho tímu bude uzavretá ulica Kollárova. Predpokladaný čas uzavretia Kollárovej ulice je o 16:00 h, avšak ak si to situácia vyžiada, policajti ju môžu uzavrieť aj skôr. Ulica bude uzavretá počas celej doby bezpečnostných opatrení až do neskorého večera.

Polícia od rána uzavrie aj všetky parkoviská na Kollárovej ulici, preto vám odporúčame využiť iné možnosti parkovania v okolí.

- Článok pokračuje pod reklamou -

SPRÁVAJTE SA SLUŠNE A ŠPORTOVO

Žiadame fanúšikov oboch tímov, ale aj všetkých obyvateľov mesta, aby rešpektovali pokyny polície, nevyvolávali medzi sebou konflikty a zdržali sa akéhokoľvek nešportového správania, či už priamo na štadióne alebo aj mimo neho.

ZA VÝTRŽNOSTI HROZÍ VYSOKÝ TREST

Vzhľadom k tomu, že zápas je označený ako rizikový, sa tresty pre výtržníkov zvyšujú na dvojnásobok. Maximálna výška POKUTY je v blokovom konaní až 1000 eur.

V prípade, ak sa osoby dopustia trestného činu, môže im hroziť aj strata slobody. Navyše im ako „spomienka“ zostane ZÁPIS V REGISTRI TRESTOV, a tak už viac nebudú pre zamestnávateľov bezúhonní. Zároveň im súd môže uložiť ZÁKAZ VSTUPU na akékoľvek kultúrne, spoločenské a športové podujatia. Ak tento zákaz osoby porušia, dopúšťajú sa tým ďalšieho trestného činu.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované