back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Za bieleho dňa, s kuklou na hlave mal v Seredi ukradnúť auto

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď |  Minulý týždeň v utorok 30.7.2024 krátko po 12.00 hod. bolo v Seredi pri bývalom hoteli Hutník ukradnuté 9-miestne vozidlo. Podľa informácií, ktoré máme, k ukradnutiu vozidla došlo spôsobom, nad ktorým sa normálnemu človeku zastavuje rozum. Za bieleho dňa, prakticky na pravé poludnie si mala osoba nasadiť na hlavu kuklu, prísť k autu a s ukradnutým autom odísť. Vlastník vozidla kontaktoval políciu, ktorá vo veci začala konať.

Vyjadrenie hovorkyne KR PZ Zlatici Antalovej k prípadu:

„Polícia začala vo veci odcudzeného motorového vozidla trestné stíhanie pre prečin krádeže, za ktorý môže v zmysle zákona hroziť trest odňatia slobody až na 2 roky.

Seredským policajtom sa za pomoci operatívcov z Galanty podarilo vozidlo vypátrať a zaistiť.

V súčasnosti policajti vykonávajú procesné úkony potrebné na riadne objasnenie skutku a zistenie jeho páchateľa.

Bližšie informácie momentálne nie je možné poskytnúť“.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Toho tu bude ešte viac, v Seredi sa rozmohol predaj drog pri Jednote a na Perlovke pri rozvodni to fičí aj na považskom brehu. Každý si tu robí čo chce, policajtov nikde, človek aby sa už bal chodiť po vonku.

    8
  2. Presne tak každý si tu robí čo chce polícia je asi na dovolenke parku sa nastrela piko finske pri váhu a jeb ho po meste 120km/h drogové testy vodičom povinne a bude aj piatok počas dopravnej špičky Sereď prázdna cigani sa zas rozťahujú a zgerba čo robí po priemyselných parkoch tiež drogy za drogami sadnem si z malú na lavičku a len príde auto obalecka desinka a ide sa ďalej na každej ulici

    9
  3. Ja si v seredi môžem robiť čo chcem a kde chcem mám na to ľudí aby ma chránili.Ha ha ha.A pre všetkých oznam Môj brat je juž v poriadku.

    4
  4. Aké si vymletá,este si daj aj svoje meno,aby všetci vedeli kto si .Ty dilérka veľká bez rozumu

    4
  5. A prečo by nekradli, teraz sa to oplatí keď im táto promafianska vláda zmenila trestný zákon v prospech zločincov

    12
  6. Ten nosatý kkt Jarko J. tzv.Udavač z akcie Venal ide žiadať o prepustenie na náramok vedeli ste?

  7. Okrem bezdomovcov je tu aj veľký problém s potkanmi….pri zastávke do Nitry som ich napočítala aspoň 10 čo sa pod kríkami skovavaju majú tam raj Ľudia v pokoji okolo nich prechádzajú,bolo by dobré kríky vyčistiť….aj pri retre kaviarni pobehujú za bieleho dňa…na parkovisku….sama zberba po Seredi..

  8. Ľudia, po čítaní vašich komentárov som vlastne rád, že nežijem v Seredi. Ale naozaj, čo tam potom robí polícia? O všetkom vedia a len ticho mlčia?

    1
  9. ĎAKUJEM SÚDRUHOVI INŽINIEROVI ZA ,, NAŠU SEREĎ ,,,😞😞😞😞😩😩😩😩 KATASTROFA PÁN INŽENÍR SI MYSLEL KED VYHRÁM VOLBY HLAVNE ŽE BUDEM PRI KORYTE A NIC NEUROBÍM . A TERAZ K VECI ! PRESNE TERAZ SA VI VELKOM ZACNE KRADNÚT A VŠETKO POZOR SERED JE PLNÁ STRASNÝCH FEŤÁKOV A NAJHORŠIE NATOM JE PAN KURBEĽ ŽE ROZNÁŠAJÚ CHOROBY ! A HNUS. NIC SA S TÝM NEROBÝ A JE ICH VIAC A VIAC !

    3
  10. No máme presne také zákony ako v západnej EU. Asi by niektorí chceli zákony ako v severnej Kórei… Tak si už vyberte buď ste prozápadní alebo … ? Nemôžete mať tvrdé zákony a zároveň voliť liberálne strany a tlačiť sa na západné hodnoty.

    3
  11. To moze byt hockto ale neverim ze to bol niekto z okolia ale skor so Salskych alebo gslantskych smerov!!! A policajnu brutalitu neriesi nikto a muciace praktiky na policii ako napr. Pan vadovic a jehonskupina!!! A vynasanie informacii svojmu bratrancovy a naoplatku ten jeho fetacky bratranec podáva informacie jemu… Na taketo trestne ciny nelozera nikto???

    1
  12. Mne sa najviac páčia debilkovci v bmw a audinach . Cavo si stoji na zákaze alebo v odboceni na križovatke dolava a potom cez všetkých letí rovno. A dojde polícia a rieši dákeho dedka co si zabudol chudák zapnúť svetla na favorite lebo typek z bmw je kamarát jeho známeho atď. A takto si tu sered bacuje.

    4
  13. Anonym 6. augusta 2024, 17:21 – kde v zapadnej EU minister spravodlivosti prepustil z vykonu trestu pravoplatne odsudeneho byvaleho specialneho prokuratora alias 61:0?
    Alebo kde v zapadnej EU prepustia dvojicu zlodejov co okradli dochodcu o +80tis.€ s podmienkou?

    8
  14. Zvykajte si debilečkovia smerácki , NAKA sa rozpúšťa, krádeže sa vyplácajú na slovensku ,Vagabundi už oslavujú 😀

    3
  15. A už budú teda tie lacné potraviny čo onehdá súdruh sluboval?
    Alebo mám kradnúť aby boli lacné?

    3
  16. Znížili tresty, kradnúť sa už oplatí. Netreba čakať na zníženie cien. To budú sľubovať pred ďalšími voľbami pre drbnutých s pamäťou akváriových rybičiek.

    3
  17. Vo Ficolande kde je priemerný zárobok 10 000e ročne sú tresty za 200 000e 3 roky max. HAHAHHAHAHAHAHHAHAHA JEBNUTY SMEROVOLIČI

    3
  18. A čo tak namiesto nezmyselných komentov dať dokopy skupinku správnych chlapcov zo Serede a po večeroch chodiť šľahať fetakov a tú cigansku zberbu.

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované