back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Hráč klubu BK Lokomotíva Sereď Patrik Mesároš sa zúčastnil prestížneho turnaja v Bosne a Hercegovine v trojkovom basketbale!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Hráč nášho klubu BK Lokomotíva Sereď Patrik Mesároš odohral medzinárodný turnaj v Bosne a Hercegovine v 3×3 basketbale. V klube BK Lokomotíva Sereď vyrastal pod vedením trénera Jozefa Ištoka, Patrika Sarnu a Petra Tkáča. Patrik túto sezónu odohral druhú ligu mužov v Seredi a súbežne prvú ligu mužov v Žiline s ktorou obsadil druhé miesto na majstrovstvách Slovenska. Počas letnej basketbalovej pauzy sa venuje trojkovému basketbalu pod hlavičkou tímu Art of the streets s ktorou hrá turnaje v streetbale po celom Slovensku. Team Art of the street sa zúčastnil medzinárodného turnaja v Bosne a Hercegovine kde sa stretli najlepšie tímy, ktoré si prišli zmerať svoj sily medzi sebou.

Patrik Mesároš: „Ešte pred letom sme riešili so spoluhráčmi v AOS (Art of Streets), že by sme chceli spraviť nejakú takúto „tour“ a pýtali sa ma či môžu so mnou počítať. Ja som povedal že určite áno. So mnou v tíme boli Jakub Pašek, Filip Pašek a Ladislav Novák. Zápasy sme odohrali v stredu 17.7. , v piatok 19.7 a kvôli nepriaznivému počasiu aj v sobotu 20.7. V stredu sme odohrali dva kvalitné zápasy v skupine do 20 rokov. Zápasy neskončili dobre pre náš prospech ale nerobili sme si z toho ťažkú hlavu. Vedeli sme že to boli naše prvé zápasy a že ešte nie sme natoľko zohraní. V piatok sme sa presunuli do vyššej súťaže a to bol „Lite quest“, kde sme odohrali zápas proti RESTORAN SESIR (BIH) kde hrali top 3×3 hráči z Bosny. Nezľakli sme sa a hrali sme skvelý zápas no na hráčov z Bosny to nestačilo a zápas skončil so skóre 21:11. Na ďalší deň sme odohrali jeden z najťažších zápasov celého pobytu a to bolo proti LIMAN CEREX (SRB), ktorí sú medzi top 3 na celom svete. Zápas skončil 21:12. Zo zápasu sme si odniesli skúsenosti a dobrý pocit z práce ktorú sme odviedli. Tento turnaj vnímam veľmi pozitívne, mali sme možnosť vidieť naozaj skúsené tímy či už z Bosny a Hercegoviny ale aj Srbska a je naozaj vidieť že tam žijú basketbalom.“

Patrik sa už budúci týždeň zúčastní „tryoutu“ do extraligového družstva BKM Lučenec. My mu držíme palce a ďakujeme za reprezentáciu nášho klubu a mesta Sereď.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. To je syn seredskej legendy od Mlynarčana ? Ak je jeho tatko Andrej „Hlava “ Mesaroš tak gratulujem🤗

  2. Pán kolega ja som gratuloval „tatinovi „😄chalan je borec super a fine
    👍on to zvládne aj bez našich prispevkov

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované