back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Sústavné kolóny na R1 ešte viac komplikujú život obyvateľov mesta obchádzajúcim uzatvorený most v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Ďalšie čakanie v kolónach na rýchlostnej komunikácii R1 uberá zo života nielen takzvaným cezpoľným vodičom, ale už viac ako rok aj tým obyvateľom mesta Sereď, ktorí bývajú v časti mesta za uzatvoreným nadjazdom ponad železnicu, či ľuďom odchádzajúcim za prácou po rýchlostnej komunikácii R1, teda obchádzke vytýčenej úradmi.

Dnes prakticky počas celého dňa sa tvoria kolóny v smere na Nitru. Tieto kolóny výrazne komplikujú život, dochádzku a vôbec fungovanie značnej časti obyvateľov mesta Sereď a zvyšujú im samozrejme výrazne náklady na prepravu.

Aktuálne je kolóna prakticky od výjazdu MILEX a siaha až po rekonštruovaný diaľničný most ponad rieku Váh.

Opätovne pripomíname, že značná časť čakajúcich v kolóne na R1 pri výjazde na Dolnú Stredu a Sereď – centrum, musia využiť cesty, ktoré sú aj bez týchto áut vyťažené na maximálnu úroveň a dnes už môžeme povedať, že sú aj v dezolátnom stave.

Ťažko hovoriť, kto plánuje práce na cestách európskeho významu a či pri plánovaní pozerá aj do mapy a obmedzenia konzultuje v záujme predídenia kolapsu dopravy o Slovensku na hlavnej trase Západ – východ strednou a južnou trasou.

V každom prípade, obyvatelia mesta Sereď sú v súčasnosti bežnými kolónami spôsobenými problémami na ďalšom moste postihnutí v miere, ktorá prestáva byť akceptovateľná až únosná.

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ako som písal, snáď sa pri každodenných kolónach pohnú ľady ohľadom železničného mosta. Zajtra „každé piatky“ bude ešte väčšia kolóna a v prípade nehody na vahovskom moste alebo nadjazde ponad R1-čku v Dolnej Strede si dopravnú situáciu, a ani obchádzku neviem predstaviť.

    8
  2. Ľahnúť si na cestu R1 s transparentom a blokovať cestu, uvedomia si to aj ostatní vodiči,nielen seredčania.
    Každý má právo na štrajk, aj keď preživší láme barly.
    Šaliansky most počas opravy preklenú ženisti zo Serede.
    Sereďský je podoprený, nech púšťajú osobáky priebežne v jednom smere,semafór a trebárs mestká – štátna, keďže je to štátne.
    Abo princíp – dodrbaná cesta,nie oprava, treba značku na zníženie rýchlosti a upozornenie na nerovnosti. Slovensko

  3. Už sa neviem dočkať kolón, ktoré sa budú tvoriť keď uzatvoria Strečno a všetku kamiónovú dopravu v smere z Bratislavy na východ budú pri Trnave presmerovávať na R1 cez Váhovský most.

    2
  4. abcd 2. augusta 2024, 7:16 – dovod dlhodobych kolon v Hlohovci od D1 nespociva v moste ponad Vah, ale v malo priepustnych kruhacoch na takto hlavnej ceste realizovanych hlupakmi v politike, na uradoch a PZ.

    9
  5. Anonym 2. augusta 2024, 17:21 – pravdaže im fungovalo všetko. Akurat si nestal v kolóne na R1, ale v kolóne na mäso, pomaranče, alebo hajzlový papier…

    3

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované