back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Policajti sa chystajú na dva futbalové zápasy. Dnes rizikový futbal v Trnave, zajtra v Dunajskej Strede

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Polícia prijala s avizovanými medzinárodnými futbalovými stretnutiami viaceré opatrenia na zabezpečenie verejného poriadku v mestách Trnava a Dunajská Streda.

DNES JE RIZIKOVÝ FUTBAL V TRNAVE

Upozorňujeme obyvateľov mesta Trnava, ale aj návštevníkov futbalového zápasu FC Spartak a FK Sarajevo, ktorý sa odohrá dnes o 20:30 h, na futbalovom štadióne A. Malatinského v Trnave, na obmedzenia v doprave.

Futbalový zápas bol organizátorom označený ako rizikový, a preto bude v meste zvýšený počet policajtov, ktorí budú dohliadať na dodržiavanie verejného poriadku v uliciach Trnavy.

Policajti budú, podľa vývoja bezpečnostnej situácie, úplne uzatvárať ul. Kollárovu, a to pravdepodobne v čase od 16:00 h do ukončenia bezpečnostných opatrení.

DAC SI ZAJTRA ZAHRÁ S PFC ZIRA

- Článok pokračuje pod reklamou -

Policajti budú zajtra, v súvislosti s futbalovým zápasom medzi klubmi FC DAC Dunajská Streda a PFC Zira, vo zvýšenom počte dohliadať na verejný poriadok aj v uliciach mesta Dunajská Streda.

Zápas, ktorý sa odohrá v MOL Aréne Dunajská Streda zajtra o 20:30 h, nebol organizátorom označený ako rizikový.

Upozorňujeme, že v súvislosti s príchodom fanúšikov, môže dôjsť k obmedzeniu v doprave na ulici Športová, príp. aj na iných priľahlých uliciach v okolí štadiónu.

SPRÁVAJTE SA ŠPORTOVO‼️

ŽIADAME fanúšikov a návštevníkov, aby rešpektovali pokyny polície a fandili svojim klubom tak, aby polícia nemusela zasiahnuť.

Zároveň pripomíname, že pokiaľ je zápas označený ako rizikový, tresty pre výtržníkov sa zvyšujú na dvojnásobok, maximálna výška je 1 000 eur v blokovom konaní.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. DAC sme najsilnejši..pamatam si ked sme išli po trnave ..bolo nas cca 10 vsetci trnavaci iba pozerali nech im nedame bitku….nikto nemal odvahu skocit…a to sme mali sale naše..Hajra DAC

    1
  2. Ty si úplne mimo, ja som išiel sám pomedzi slovákov fandiacich najzbytocnejsiemu klubu pod južnou tribúnou s všetci sa uhybali 😂
    Kukláči vedľa už si pospevovali pokrik ktorý znie na Spartaku a chceli si buchnúť len Slováci z Dunajskej stredy hrali miništrantov a preto si policajti len pospevovali známi pokrik 🤣

    1
  3. Krasny obraz tu vytvaraju hejslovaci, nie len ze vam vadi Cech, cernoch, cigan, Madar, Ukrajinec, tak este aj medzi sebou sa nenavidite – zahorak, vychodniar, pastekar atd. 👏🏼

  4. Mali by ste sa stretnúť, vy fanúšikovia, vypustiť paru a roztrieskať si tie sprosté gebule a odísť domov do detských izieb. Ale v žiadnom prípade neskončiť na pohotovosti. Tam majú dosť práce s normálnymi ľuďmi.

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované