back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Viete čo robia vaše deti? Policajti zistili alkohol trom chlapcom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Policajti z Okresného riaditeľstva PZ v Dunajskej Strede, spolu s pracovníčkami ÚPSVaR Dunajská Streda a príslušníkmi Finančnej Správy Veľký Meder, si počas policajnej akcie posvietili aj na viaceré podniky v meste Dunajská Streda a v jej okolitých obciach.

Počas akcie policajti preverili 8 pohostinstiev, v ktorých nezistili ani jednu opitú mladistvú ani maloletú osobu.

ALKOHOL SI NALIEVALI V PARKU

Policajti namerali pozitívny výsledok dychovej skúšky 3 chlapcom, ktorí sa nachádzali v parku v meste Dunajská Streda.

Najvyššiu hodnotu mal 16 ročný mladík, ktorý nafúkal 1,35 ‰. Ďalší, 15 ročný chlapec mal výsledok dychovej skúške tesne nad 1 ‰. Najmladší, len 14 ročný chlapec nafúkal 0,81 ‰.

Policajti prípady opitých chlapcov na mieste zadokumentovali a spisy postúpime obciam, v ktorých majú mládežníci trvalé bydlisko, na ďalšie konanie. Vo veci bude konať aj príslušný odbor sociálno-právnej ochrany a sociálnej kurately úradu práce, sociálnych vecí a rodiny.

- Článok pokračuje pod reklamou -

OKREM DETÍ KONTROLOVALI AJ VODIČOV

Policajti počas akcie skontrolovali aj desiatky vodičov, z ktorých 1 nafúkal viac ako 1 ‰. Vodiča riešime v súvislosti s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

ALKOHOL SMIETE IBA AK STE DOSPELÍ

V zmysle zákona deti do 15 rokov a osoby mladistvé do 18 rokov nesmú požívať alkoholické nápoje alebo iné návykové látky a sú povinné podrobiť sa vyšetreniu. Zároveň zákon stanovuje, že deti do 15 rokov sa nesmú zdržiavať bez dozoru svojich zákonných zástupcov po 21.00 hodine na verejne prístupných miestach, v ktorých sa podávajú alkoholické nápoje. Za porušenie zákona môže hroziť zákonnému zástupcovi nielen finančná pokuta, ale aj pozastavenie vyplácania prídavkov na dieťa.

VIETE, ČO ROBIA VAŠE DETI⁉️

Apelujeme na rodičov, aby aj počas prázdnin venovali zvýšenú pozornosť tomu, kde, s kým a ako trávia ich deti voľný čas.

Polícia bude v podobných akciách pokračovať aj naďalej.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. To je take mile. Ked sliepka v uniforme, ruky v bok, s devinou na pase sa hra na Ramba a buzeruje decka. Fakt zasluzna robota. By som jej doprial jednu sluzbu v Malmo, Parizi, Londyne, alebo inej negerskej riti. By si rychlo rozmyslela, ci bude obliekat uniformu, alebo stat pri sporaku.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované