back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Nespokojný zákazník v obchodnom reťazci v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Na sociálnej sieti pribudol príspevok nespokojného zákazníka jedného z obchodných reťazcov v Seredi s fotografiou vajíčok s červíkmi.

Na príspevok obratom zareagovalo vedenie obchodného reťazca:

Dobrý deň, mrzí nás, že vajíčka zakúpené u nás neboli v poriadku. Podnet sme postúpili kompetentným kolegom, ktorí ho budú ochotne riešiť. Zároveň prosíme našich zákazníkov, pokiaľ si u nás zakúpite tovar nedostatočnej kvality alebo viete o iných nedostatkoch či návrhoch na zlepšenie, ozvite sa nám a budeme sa tým ochotne zaoberať. Môžete nám napísať do súkromnej správy na našej facebookovej stránke alebo kontaktovať priamo naše Zákaznícke centrum. Kolegovia sú k dispozícii od pondelka do piatka medzi 8.00 a 20.00 h a v sobotu medzi 8.00 a 17.00 h. Kontaktovať ich môžete na bezplatnej linke 0800/15 28 35 alebo prostredníctvom webového formulára dostupného na linku: https://predajne.kaufland.sk/servis/kontakt.html. Ďakujeme a prajeme krásny deň. Zuzka 

zdroj: FB
zdroj: FB
zdroj: FB

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Išiel som v lidli cca 2 3 tyzdne do zadu..banda ukrajinskych degešov..“nakupovala“ zobral chladene kura a ten drbo ho jebol medzi džusi..dobre..vratil sa naspat zobral kridla..zrovna som tam stal..znovu..pytam sa ho ci mu kura nechutilo..ked zobral kridla…a povedal že tak prijebany narod ako je Slovensko nech si žere slovenske kurence.. 🤷‍♂️..

    10
  2. Anonym 30.jula 2024, 17:10, takú skúsenosť s ukrajincami mám aj ja. Rozhadzovali tovar a robili si pri tom fotečky. Keď som upozornila predavačku, že či nevidí, čo tam robia, bola ticho, akoby sa ich bála. A keď im nechutia slovenské kurence, nech sa idú nažrať na Ukrajinu!

    15
  3. co sa teraz svet zruti? treba vajicka vzdy kontrolovat pri kupe, ked sem chodia na palete tak je velka sanca ze nejake z nich pukne
    ja vzdy kontrolujem a velmi casto sa stava, ze su nejake puknute v obale… nezodpovedny zakaznik si neskontroloval a teraz place ze ho chcu otravit🙂

    11
  4. Však si to u nás môžu dovoliť, doma nie. To čo si môžu dovoliť u nás kúpiť, to bežný náš človek nie. Kupujú len drahé a kvalitné veci. Veď odstávajú štedré príspevky na úkor nás. Ale aby sme ich všetkých nedávali do jedného vreca, sú medzi nimi aj slušní ľudia. To hádzanie mäsových výrobkov medzi regále s priemyselným tovarom to robia aj naši ľudia.

    1
  5. Ja som musela vihodit 3kurence boli úplne zelené ale neriešila som to a vidím že nie som jediná

  6. Nuz, ked chcete lacne, nestazujte sa. Ci je to maso, vajcia alebo ovocie a zelenina. Domace vam je drahe, vsetko porovnávate s obchodmi. Staci si skusit maly test. Kupte domace cerstve vajicka a vajicka v obchode a skuste spravit bielkovy sneh….

    1
  7. Nuž.. 30. júla 2024, 17:10 – bol si pri chladnickach, bol si pri dzusoch, pytal si sa.. akosi cely ten pribeh je neuveritelny

    5
  8. Ja mam taku skusenost so slovakmi, casto mamicky s detmi idu kauflandom alebo lidlom, dieta nesie vyrobok a polozi ho do ineho regalu – napr. sunku, maslo, nanuk, cokolvek, co ma byt napriklad chladene, nerobia to iba ukrajinci, ale aj slovaci – vlastne vsetci hlupaci, ktori su nevychovani alebo si nevedia vychovat svoje deti, nehovoriac o tom, ze casto je v reagaloch napoly zozraty rozok, napolitanka a nieco podobne. Vzdy, ked som niekoho zbadal ako to robi (naposledny maldy pan kychol na bagety, nastastie boli zabalene, ani tlamu si nezakryl), tak to nebol ani rom, ani ukrajinec, ani american – ale slovak. Zial. Sme rovnake prasata ako ludia zo zahranicia, tak sa netreba vyhovarat. Dva ci trikrat som to nahlasil aj predavackam „co mame s tym urobit“.

    4
  9. Takže sme si sami na vine, že si všetko pri nákupe nekontrolujeme… To si ako predstavuješ, kura vyberiem z obalu – po otáča skontrolujem, vrátim, salámu vyberiem skontrolujem vrátim, jogurt otvorím okostujem skontrolujem kúpim atď atď atď….? Väčšinou si konkrétne vajíčka aj ja kontrolujem ale stalo už aj mne, že som sa proste ponáhľal, nakúpil a neskontroloval. Takže je moja chyba, mal som sa zdržať dlhšie a kontrolovať? Na jednu stranu je pravda, že ľudia sú prasce a robia veci ako tu iní opisujú, ale ja mam nárok na kúpu tovaru v cene a kvalite, za ktorú si zaplatím a nie čakať výhovorky na ľudí či dodávateľa…

    5
  10. Tak ako tu jeden vravi.je to jedno ci to Slovak alebo s kerej piči je.Niektory sa nevedia chovať a su ako prasce.jednoducho debita.maju v hlave nasrane.keby to spravil moj syn beda mu.hned ho pokarham

    2
  11. V meste je specializovana predajna na kura, ked sa dohodnes s niekym a nemas aj auto oplati sa zajst do obce Topolnica. Musel by som mat vyhoretu rozvodovu skrinu, aby som kupil kura v hociktorom markete.

    1
  12. Ako málo stačí slovákom aby uverili akémukoľvek príbehu a začali nenávidieť. Mentalitou tento národ patrí do nejakej africkej diktatúry a nie do Európy!

    2
  13. Anonym, to nie je výmysel, vieme, ako sa niektorí Ukrajinci správajú! Nielen Slovensko, ale celá Európa ich má už plné zuby, nečítaš komentáre? A robia hanbu tým slušným.

    2
  14. Anonym 31. júla 2024, 11:22 – nie, samozrejme to neni vymysel a samozrejme to nema podporovat nenavist. Najprv bol pri chladnickach, potom bol pri dzusoch, aby sa vratil k chladnickam a pytal sa a najvacsim neuveritelnym clankom v celom pribehu je slovenske kura v Lidli. Snaz sa trosku viac

  15. Anonym 31.júla, 2024, 12:18, ja som reagovala na svoj komentár, kde robili bordel Ukrajinci a robili si pri tom fotečky.

  16. Som predavačka a najväčšiu špinu robia v Lidli Ukrajinci. Vidíme to na kamerách každý deň, tak prosím vás netliachajte, že sme rovnakí. A sú strašne hluční, hlavne s malými deckami.

    4
  17. Nuž článoček zrovna nemal na mysli onú situáciu s onými našimi tými, komu sme aj svoje ekonomické ukazovatele darovali. / treba si pozrieť do rôznych vysvetliviek pojem – idiot/.
    Ja som tiež véľmi nespokojní s politikou reťazcov, čo ma neustále pri mojich nákupoch zadara pribalujú ako svojho zamestnanca. Je to presne na konci celého procesu, keď si zoberiem čo potrebujem a chcem z a p l a t i ť! Miesto tradičnej pokladne ma naženú do s a m o o b s l u ž n e j pokladne. A to teda ja robiť n e b u d e m ! Hrozí tu okrem toho, že robím zadarmo ako pokladník , tak trestné stíhanie za krádež, ak sa ľudsky pomýlim!!!! Že nie? Dopozerajte si na webe a hneď zistíte. Napríklad, ak si miesto chleba x nahodíte chlieb y. A ste v onom – tej zadnici. Si zlodej a basta. Aj dnes. Bol som v poľskom vychýrenom obchode. Potreboval som časť ku krbu. Píšu 3,49€ . Prídem k pokladni a pýtajú 12,43€. Ok zaplatím a idem si po tovar a pýtam sa obchodníčky čo to má znamenať? Utekala za nejakým lapajom . Vrátila sa s ospravedlnením, že to na ústredí v Poľsko miesto € účtovali v zlotých!!!!!! Tak fajn, Slovač. Bojujte, veď aj ŠOI vám pomôže. Ako v inom prípade – iná cena na pulte – iná cena pri pokladni . Odpoveď aj po dodaní foto materiálu – n e u z n á v a m e! Iba, ak budeme priamo pri prípade. Tak buďte ostražití, ja som si vyhádal aj v tomto prípade iba pár €. Zlodej číha a dnes veľmi sofistikovane .

  18. K Anonym 1. augusta 2024, 22:08
    A ty zas ľúbiš buzerovať iných za ich názor! Či tvoja slovná zásoba končí na tvojom hlúpom príklade. A už nie je dávno povinné čítanie, tak tu nečítaj ak sa ti nechce. Alebo si zástupca nejakého toho reťazca?

  19. K Anonym 2. augusta 2024, 10:01

    Panko je filozof, či odborník na komunikáciu? Nebodaj nie h o v o r c a tých, ktorí nevedia ani len ústa otvoriť a niečo / myšlienku/ vyplodiť. Môj názor je , že tvoj názor nie je názor. Je to výpoveď toho, čo chce / teda ty / za každú cenu – iba provokovať prispievateľov, lebo nič iné nevie.

  20. Citis sa byt vyprovokovany?
    Kedze si dokazal vypotit len zufalo malo tych svojich ,,nazorov,,.
    Alebo vyprchal lacny rum.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované