back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Absolútny hyenizmus, na ktorý doplatia nevinné osoby v ohrození života

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Petržalka |   Veru tak, možno sme sa trošku opustili a vytiahli nadpis, za ktorý by sa nemusel hanbiť žiaden bulvár, no nedokážeme sa mu ubrániť.

Každoročne na vašu bezpečnosť na prírodnom kúpalisku Veľký Draždiak dohliadajú naši kamaráti zo záchrannej služby Octopus. Často ostávajú aj nad rámec svojho pracovného času, len aby predišli nešťastiam, ktoré na nás na vodných plochách číhajú.

Ako sme si párkrát už stihli v našej krajine všimnúť, platí staré známe porekadlo: za dobrotu – na žobrotu. Alebo aj za dôveru… vám odrežeme a ukradneme záchranný čln, ktorý pomáha zachraňovať ľudské životy.

Presne tak, dnes ráno našich kamarátov na brehoch petržalského mora čakalo nepríjemné prekvapenie. Po príchode do svojho rajóna zistili, že ich záchranný čln v hodnote 1000 eur niekto nehanebne ukradol.

Správaniu niektorých občanov sa nestačíme diviť. No sme radi, že v našej Petržalke žijú aj ich presné opaky. Tie, ktoré robia zo zeleného sídliska krásne, bezpečné a láskavé miesto pre život.

A práve na tých z vás sa obraciame s malou dušičkou a prosíme o pomoc. Ak ste náhodou v NEDEĽU 28. JÚLA vo večerných až nočných hodinách šli okolo Veľkého Draždiaka a videli nejakú podozrivo správajúcu sa osobu či skupinu ľudí, neváhajte sa obrátiť na mestskú či štátnu políciu. Rovnako tak, ak natrafíte na niektorom z predajných webových portálov na nezvyčajný predaj tohto výrobku.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Pomôcť môžete i finančným príspevkom na nový čln, vďaka ktorému bude plávanie v petržalke opäť bezpečnejšie. Urobiť tak môžete TU – https://bit.ly/4doML4W .

Za akýkoľvek druh pomoci v mene záchrannej služby Octopus ĎAKUJEME🙏. A prajeme príjemné a bezpečné prežitie letných radovánok, nech už ste pri Jadranskom, petržalskom či akomkoľvek inom mori.

zdroj: FB/Petržalka
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované