back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Pozývame Vás na špeciálne testovacie jazdy na nákladnom bicykli

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

MRC Sereď | Pozývame Vás na špeciálny testovací deň, kde si budete môcť vyskúšať jazdu na nákladnom bicykli.

Testovací deň sa uskutoční dňa 1.8.2024 vo štvrtok v čase od 15:00 do 18:00 hodiny na Námestí slobody v Seredi (na ploche pri pódiu).

V rámci tejto aktivity Vám prezradíme viac o našom projekte „Bicykel ako nástroj pre zlepšenie kvality ovzdušia“. Práve firemná logistika ponúka priestor na využívanie alternatívnych ale plnohodnotných foriem dopravy, ktoré dokážu v mnohých prípadoch šetriť financie, životné prostredie ale aj čas.

V rámci podujatia si budete môcť dohodnúť bezplatné zapožičanie takéhoto bicykla pre svoje podnikanie a vyskúšať si tak túto formu dopravy priamo pri svojej činnosti v meste Sereď.

Keďže leto je v plnom prúde a očakávame vysoké teploty, mysleli sme aj na príjemné ľadové osvieženie pre každého záujemcu.

Viac o podujatí nájdete tu: https://www.facebook.com/events/520441680405252

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Pošahaný greendealisti. Za kus pozváraného železa pýtať bez hanby od 2tisíc eur ( nižšia kategória). No šlapte si na tom v Bruseli 😀 Hojs- kár. Hojs-bike by nebolo také výstižné 😂

  2. Krasne ako Pelle s Ficom nasrali Harabinovcom a Slavienom jebnutym do papule, teraz prezuvaju tie hovna jak take jebliny. Uz sme dobre aj s Ukrajinou aj dodavame vsetko co ide pekne podla Ursula planu a Pelle gaytanecky dava ako nikdy predtym kam pride. Stetinac so svojou stareckou demenciou sa nestaci cudovat aky je jebnuty na stare kolena 😀

  3. Anonym 27. júla 2024, 23:57 – však ho pozvaraj lacnejšie, predáš viac ako oni a aspoň nebudeš musieť vypisovať nešťastne komentáre na SOL.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované