back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Akcia „Garáž“: Skoro 520 tisíc kusov zaistených nelegálnych cigariet

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

FS SR |MM|   Kriminálny úrad finančnej (KÚFS) správy realizoval ďalšiu akciu zameranú na nelegálne cigarety – tentoraz na východe Slovenska. Jej výsledkom je skoro 520 tisíc kusov zaistených cigariet. Celková škoda vyčíslená na spotrebnej dani z tabaku dosiahla sumu 84 515,87 eur.

Ozbrojení príslušníci KÚFS, Pobočka Východ, v rámci bežnej kontroly zastavili dodávkové motorové vozidlo Opel Vivaro. Pri kontrole zistili, že vozidlo prepravuje väčšie množstvo tabakových výrobkov. Na miesto činu bol privolaný vyšetrovateľ, ktorý zadržal a obmedzil na osobnej slobode jednu osobu.

Na základe dvoch príkazov na prehliadku boli následne skontrolované aj ďalšie priestory a pozemky. Celkovo sa zaistilo 519 580 kusov cigariet značiek Marlboro Gold, L&M a Compliment Blue bez platnej slovenskej kontrolnej známky, dodávkové motorové vozidlo a mobilné telefóny. Celková škoda na spotrebnej dani z tabakových výrobkov predstavuje 84 515,87 eur.

Po vykonaní prehliadok a zaistení dôkazov bolo vznesené obvinenie z prečinu porušenia predpisov o štátnych technických opatreniach na označenie tovaru. V prípade dokázania viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na 1 až 5 rokov.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Pekny biznis mohol byt.odkial to kurva vedia kedy maju zastavit vozidlo a bum jasne hned najdu len tak namatkovo pašovene cigi nie?podla mna cisty bonz

    1
  2. Chlape nenajde sa tu téma ktorej by si nerozumel! Je ta škoda nemárni tu čas, študuj harvard a nerob s repou

  3. Raz za čas treba psovi podhodiť kosť a kým sa jej venuje prejdeš okolo s plnou taškou mäsa. Kokos, keby sa aspoň tie cigarety dali fajčiť, ale čistý humus… A v trafike, či na benzínke ich kúpiš ledabolo zabalené, ale už s kolkom a v plnej cene. Navyše prilepeným tak, že veľakrát sa pri otvorení krabičky ani nepoškodí, lebo je nalepený zospodu. Biznis.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované