back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Výzva pre účastníkov festivalu POHODA

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trenčín |MM|  Krajským vyšetrovateľom PZ v Trenčíne je aktuálne vykonávané vyšetrovanie vo veci pádu stanu na festivale Pohoda na letisku v Trenčíne zo dňa 12. 07. 2024, pričom v rámci vyšetrovania je potrebné procesným spôsobom zaistiť relevantné kamerové nahrávky, ktoré zachytávajú všetky okolnosti, ktoré v tento deň príroda „narobila“ v mieste konania festivalu.

Z uvedeného dôvodu vyzývame účastníkov konania, resp. blízku verejnosť, ktorá disponuje nahrávkami zachytávajúcimi počasie v mieste konania festivalu krátko pred búrkou, počas nej a po nej, aby nás kontaktovali cez súkromnú správu na našom Facebooku – Polícia Trenčiansky kraj.

Ďakujeme.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Tam nech si najskôr splatia údajné dlžoby /straty/ v stovkách tisíc €. Ako dopadlo celé vyšetrovanie prevej strašnej tragédia o tam vedia všetci. Nikto za nič nemôže. A pevne dúfame, že od budúceho roku pôjdu húkať napríklad pod okná niekomu inému. Obyvatelia Trenčína a okolitých obcí už majú tejto dnes politickej kortešačky dosť. P.S. pôrodnice sa zas tešia

    10
  2. Babka demokratka, čo bola najďalej na hodovej v Šoporni, sa nám už vyjadrila, ešte čakáme ostatných expertov na kultúru zo zasadania kultúrnej komisie v papuči, ak už dopili borovičku s pivom, mali by sa tiež vyjadriť.

    6
  3. Na dlhy sa im (Kaščákovi) už skladajú benefičnými koncertmi. No a ktovie čo sa konzumuje na „Pohode“. Ale k téme: Majiteľ stanu sa bráni, ze bol postavený kóšer a na vine za zrútenie je zásah vyššej moci. Kladiem si otázku: Kto je v tomto prípade vyššia moc, keď im už zhodila na hriešne hlavy viac stanov ( ten prvý aj s tragickými následkami) ??? Alebo to bola cudzia moc? Treba sa dopátrať pravdy.

    4
  4. Jednoznačne zrušiť LGBTI festival POHODA ktorá je hniezdom Progresívnych fašistov ktorý robia všetko pre zničenie Slovenska. Len dementi sa môžu zastávať tejto pliagy PS a LGBTI ako vraví šéf KDH Majerský.

    8
  5. Stefan 28. júla 2024, 13:48 – Ak konzumujes alkoholicke napoje na priamom slnku pri dennych teplotach 30+, len vtedy dokazes spojit slova ako progresivny a fasista.

    1
  6. Typický volič kresťansko-demokratického hnutia, vynadá ti do prašivych skurvysynov, popraje smrť tebe a celej tvojej rodine, v nedelu sa vyspovedá a znova môže súdiť druhých, akí sú zlí… kresťanská morálka preslopaného sedláka zo Slovenska 🙂

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované