back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Vo Váhovciach sa stratil tento psík. Nevideli ste ho?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Do redakčnej pošty sme dostali od našej čitateľky prosbu o pomoc pri hľadaní jej strateného psíka. Prosíme, ak ste ho niekde videli, kontaktujte jeho majiteľku.

Vďaka.

 

Dobrý deň obraciam sa na Vás s prosbou.

Stratila som môjho kamaráta a miláčika.vola sa Beny- má 9rokov.je čierny s hnedou naprsemkou a červeným obojkom.je milý,kontaktný ale rád sa túlal a zabúda sa vrátiť domov.utiekol z vahoviec a mal trasu okolie titesa ,okolo píly,a v dedine.no týždeň denne v rôznych denných hodinách chodím a nemôžem ho nájsť.je dosť možné že sa túlal v okolí vody a nejaký rybár si ho zobral domov.alebo detičky veď majú prázdniny tak majú hračku.Beny nám chýba dvor je bez neho prázdny.nikdy nebol uviazaný na retazi ani vodítko moc nemá rád.poslucha a vie chodiť aj bez neho.no nemá rád cudzích psov rôzneho vzrastu ani hydinu.je to kríženec hrubosrsteho jazvečíka a jagteriera čiže lovec .môžete zverejniť jeho fotky či o ňom niekto niečo nevie snáď ho niekto len zobral domov lebo tulák

ďakujem ivana  0911692982

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. A čo tak ísť aj na políciu.akože sak uz je to nezvestna osoba.aspon nebudú na policii vysedsavat a nech vam ho pomôžu pekne hľadať.dobry napad som dostal inak nie ludkovia

  2. Uzasne.Keby kazdy nechavame svojho psa tulat tak to by vypadalo…A este ked nema rad druhych psov a zvierataAkoze poniektory ludia maju fakt nasrane v hlave.Radost chodit normalne na prechadzku zo psom ked takto ludia nechavaju dzuklov behat po vonku samych.Treba sa trosku zamysliet mila pani.

    1
  3. Uzasne.Keby kazdy nechavame svojho psa tulat tak to by vypadalo…A este ked nema rad druhych psov a zvierataAkoze poniektory ludia maju fakt nasrane v hlave.Radost chodit normalne na prechadzku zo psom ked takto ludia nechavaju dzuklov behat po vonku samych.Treba sa trosku zamysliet mila pani.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované