back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Taxík šoféroval pod vplyvom drog a s drogami pri sebe

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Policajti PMJ počas nočnej služby spozorovali na Dolnočermánskej ulici v Nitre vozidlo Škoda Fabia, ktoré slúži ako taxík. Keďže policajti mali poznatok, že osoba, ktorá toto auto šoféruje je užívateľom drog a drogy u seba aj prechováva, zastavili ho. Pri kontrole vodiča vyzvali, aby predložil doklady potrebné na vedenie a prevádzku motorového vozidla.

Kontrolou bolo zistené, že ide o 37 ročného muža. Keď policajti vodiča vyzvali, aby preukázal povinnú výbavu motorového vozidla začal sa správne nervózne a roztržite.

Pri vystupovaní z auta bola vo dverách spozorovaná fajka na fajčenie pervitínu, načo vodič ihneď zareagoval, že je jeho a má ju na fajčenie pervitínu. Tiež povedal, že pred jazdou užil pervitín a u seba má jednu zatavenú striekačku, a jedno plastové vrecúško s obsahom neznámej kryštalickej látky.

Policajti muža obmedzili na osobnej slobode a boli s ním vykonávané ďalšie procesné úkony.

Po vykonaných procesných úkonoch sa policajti s vodičom presunuli do Fakultnej nemocnice v Nitre na odber biologického materiálu, nakoľko vodič uviedol, že je užívateľom drog. Toxikologickým vyšetrením bolo zistené, že v organizme vodiča sa nachádzajú omamné a psychotropné látky, a to amfetamín, metamfetamín a benzodiazepíny.

S 37 ročným mužom bola spísaná správa o výsledku objasňovania priestupku, bol mu zadržaný vodičský preukaz, ďalšia jazda mu bola zakázaná a na krku má trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

zdroj: Polícia SR
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované