back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ihrisko na Spádovej dostalo vyvýšený plot

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď |  Sereď pred pár mesiacmi vybudovala z externých zdrojov nové multifunkčné ihrisko na Spádovej ulici. Na podnet obyvateľov na neho aktuálne doplnila aj vyvýšené oplotenie.

Nakoľko sa nové multifunkčné ihrisko nachádza hneď vedľa detského ihriska Žihadielko, tak lopta od športovcov už niekoľkokrát preletela pôvodné oplotenie a skončila práve na susednom ihrisku. „Na toto nás upozornili rodičia malých detí. Vybudovanie vyvýšeného oplotenia od strany detského ihriska sme kvôli bezpečnosti zrealizovali prakticky ihneď. V druhej etape sme túto multifunkčnú plochu vybavili aj na opačnej strane vyvýšeným oplotením,“ uviedol Marián Šišo z mestského úradu v Seredi. Mesto ďakuje svojim obyvateľom za tento podnet, ktorý správe adresovali priamo na mestský úrad a mohol byť vyriešený, veríme, že k ich spokojnosti a k vyššej bezpečnosti detí a športovcov.

foto: autor

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Deti lezú na tréningové zariadenie. A nezodpovedné matky sedia a pozerajú do telefónu. Závažia sú ťažké pre dieťa okolo 5 rokov..

    3

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované