back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Europoslanec Blaha zdraví „Česť práci súdruhovia“ a chce budovať socializmus

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Možno je celkom fajn aj 35 rokov po Novembri ´89 pripomenúť si, kam chcú niektorí občanmi volení zástupcovia smerovať našu a dnes už možno nielen našu krajinu.

Europoslanec Ľuboš Blaha nielenže občanov verejne zdraví komunistickým pozdravom „Česť práci súdruhovia“, v kancelárii NR SR vymenil obraz prezidentky SR za komunistu Che Guevaru, ale aktuálne chce budovať socializmus.

Či ide o jeho presvedčenie, alebo úspešný marketing fungujúci na jeho voličov, nevieme. No faktom je, že obdobné praktiky sa dnes skutočne hodia tak do múzea a nie na verejnosť.

Tak trošku asi problémom je, že status Blahu je zverejnený na oficiálnej FB stránke strany SMER-SSD. Má to občan chápať ako oficiálnu doktrínu tejto nateraz pre budúcnosť Slovenska dosť podstatnej politickej strany?

zdroj: Facebook

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. On nemôže za to že sa ako kretén narodil. Ale idioti sú ľudia čo ho dostali do parlamentu.

    3
  2. My nepotrebujeme mať múdrych a slušných ľudí vo vláde a v parlamente, ale takýchto ako je Blaha a mnoho iných. Za také peniaze, aké dostáva, sa mu to vyplatí takéto výtržnosti. V iných štátoch by s ním urobili krátky proces a nie ho vyšikovať do europarlamentu aby nám tam robil ostudu. Však možno aj preto sa upravoval trestný poriadok.

    2
  3. no, tento človek presne stelesňuje úpadok politickej kultúry a celkovo tohto národa….za dlhé roky v parlamente minimálna legislatívna čínnosť, žiadny realizovaný nápad s ktorým by nejak prispel k lepšiemu životu na Slovensku…len každý den štvavé statusy a kydanie na všetkých naokolo….kolko by sme vydržali platiť murára ktorý nechytí do ruky kelňu, nič nepostaví a len na každého kydá? kolko by sme vydržali platit kuchára, ktorý nič neuvarí a len každého uráža?…no a je zaujímavé že tohto „politika“ platíme 12 rokov za to, že defacto nič nerobí a ešte ho pošleme do Bruselu kde vieme, že tiež nič robiť nebude, kedže nie je súčastou žiadnej frakcie….vie niekto povedať prečo volíme a platíme dlhé roky človeka, ktorý nevykonáva činnosť, ktorá mu z jeho funkcie vyplýva?…dá sa to nejak vysvetliť?

    11
  4. Ratafak plachta 25. júla 2024, 22:27
    Vidis to, je to mozne…a ti co ho tam zvolili, budu prskat ze maju pravo na svoj nazor a treba robit politiku na styri svetove strany.

    3
  5. Tento pán je príkladom, že ani tituly a vzdelanie neznamenajú nič, ak človek nemá zdravý rozum. Ale čo sme si zvolili, to máme. To je naša vizitka.

    3
  6. Hahhahahaa, kokotek Blaha si mysli ze moze hryzt ruku co ho krmi… Sprosta jeblina Smeracka 😀

    2
  7. Kto toto môže voliť? Vymetený blb, ktorý ako dlhoročný poslanec neurobil pre ľudí vôbec nič. Jebnutý ako jeho voliči.

    2
  8. Vie niekto s Lubosovych volicov, co Lubo na rozhodnutie pana 363 ohladom Lucanskeho smrti? A co Lubove dokazy, uz ich niekto videl?

    1
  9. Ono rozmýšľam čo je horšie čo tam sedelo do teraz či on. On aspoň nebude dristat čo mu nakazu

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované