back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Opäť v Seredi tečie špinavá voda

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Len niekoľko minút dozadu nás čitateľ upozornil na špinavú vodu tečúcu z verejného vodovodu, konkrétne na Cukrovarskej ulici.

Ak máte takúto skúsenosť z inej časti mesta, prosím dajte vedieť do diskusie.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. To je hrozne. Nič sa nevie spraviť ani most ani voda. Štadión a ostatné veci detto. Áno máme veľa pekných a veľkých ihrísk pre deti ale na čo nám to je? Ľudia by preferovali dôležitejšie veci. Neviem či sa toho najbližšiu dobu dočkáme.

    15
  2. Ani za vodu z vodovodu nema mesto zodpovednost. Vlastne ako za vsetko, co tu nefunguje.

    7
  3. Co sa furt stazujete do pice chodte na dom byvat a bidete mat aj studnovu ked chcete.furt placete uz mam vas dost a plne zuby mam niektorych ked noe voda tak most ked nie most tak ine a ine veci ach aj sludmi drbnutymi

    4
  4. Cukrovar, ty nemas ziadne problemy asi, ale ostatny pisu pravdu ze vedenie mesta sa stara len o vlastne peniaze a na ludi kaslu

    10
  5. …pre cukrovar… presne zaplaria par eur za byt rocne a chcu od mesta aby mali upratane pokosene vaetko porobene ale oni nespravia nic hnilaci sedlacki len sa stazovat… kktovo sered sedlac

    2
  6. Pocuvaj ty asi šintavský repák… keď tebe je jedno že sa kupes na ramene nám bytovkárom to jedno neni… a ked si myslis ze platime malo tomuto uzernickemu systemu tak si velmi na omyle… pozri si len superhrubu mzdu a potom to co ti cinkne na ucte alebo kazdy piaty rozok je dph ty idiot, spotrebné dane deto dan z dane… (ano viem nie som brzda ako ty a viem ze to nejde mestu ale kolko este chces aby sme platili na tento prehnity system?
    Zdravotníctvo ide dolu vodou
    Cesty a rozpadnute mosty – bez komentara (sereď, opoj, hrnčiarovce…..)
    Šokofola z kohútika

    0
  7. Pre: Pre cukrovar 26. júla 2024, 7:20
    Neboj sa , zvolili ste Fica 4x tak teraz si mozes priratat dan z prevodu alebo inu prasacinu, lebo dezolat nevie inak setrit len kradnut. To pojde tiez vsetko na tvoj ucet aj ked vam hranaty bude davat hovienka do hlav ze zle banky a zamestnavatelia to previedli na zamestnancov. Tak vam treba, zivite pokokot uradnikov a zamestnavatelom chybaju ludia, ciste kocurkovo pre dementov.

  8. Hlavne,je nejaké riešenie???vodárne a mesto poslanci??treba niečo robiť????nie ???

  9. Spinava hrdzava voda aj na Dionyza Š. to stale, tak si zaobstaraj vodu z umelych flasiek asi tak, vecer ti moze hubu niekto rozbit na tejto zaostalej ulici,svetla v pi..ci, nefunguju, o fetakoch a zgerbe pristahovaleckej ani nehovorim, toto je prehnite mesto, nevalajme vinu iba na vladu..

  10. Pre vsetkych.Co sa tu teraz do mna vsetci navazate a uražate ma tu.ja som povedal len svoj nazor.ako vravel jeden ano Sered je hnile mesto preto som sa odtial odstahoval.asi tak a dakujem za upremne reci.banda jedna

  11. Toto nikdi neskončí a nie len v seredi.potrubia sú staré 50 rokov. Ty hnusný komunisti to vybudovali teraz nemá kto. A keď je porucha ju opravia a tečie takáto voda nejaký čas. Čo ste ebnuty..

    0
  12. Prosím vás ľudia co si myslia ze ľudia v bytovkách sú lenivci…spamätajte sa! Ľudia co by žijú na dome je jasne že si pokosia, pozametaju VLASTNY DVOR ale prečo by mali ľudia suplovat mesto v udržiavaní verejných priestranstiev? Kosenie a poriadok na chodníkoch, cestách, parkoch je povinnostou mesta tak ako všade inde na svete…ja v Seredi nežijem už niekoľko rokov ,ale vždy keď sa vrátim tak vidím všade špinu, smeti, burinu, špaky od cigariet a voda je tak hnusná že sa nedá piť ani zarobena so sirupom.

    Dufam, že sa to skoro zmení a ľudia z tohoto mesta sa budú môcť pozerať na krasne a upravené prostredie..

  13. Cukrovar tak drz picu ked si sa odstahoval zo Serede. Nechapem naco vobec chodis na stranku seredonline. Tu ides pisat jak keby si nadclovek za to ze byvas nekde v prdeli na dome. Ludia sa tu stazuju ze nemaju to za co si platia a ty co si uz neni ani seredan tu ides nieco pisat na seredsku stranku ty zebrak.

  14. Sered 😉 26. júla 2024, 18:09

    Všade inde na svete, kde je to čisté….ľudia nehádžu špaky na zem, nemrmľuju chriachle, nevykonávaju potrebu na verejnosti, nepľuju žuvačky pod nohy. Myslím, že po tomto národe by to neupratali ani v Dubaji.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované