back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Hráči ŠKF Sereď získali ocenenie najlepších hráčov Jedenástky sezóny 3. Ligy Západ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

ŠKF Sereď |  V piatok sa v Poprade konal galavečer kde ocenili najlepších trénerov, hráčov, strelcov a víťazov ankiet SFZ a redakcie Sportnet – Jedenástky sezóny MONACObet ligy, 3. ligy Západ a 3. ligy Východ sezóny 2023/2024.

Medzi ocenenými sa nestratili ani naši hráči.

Do najlepšej Jedenástky sezóny 3. ligy Západ sa dostali Lukáš Remeň a Tomáš Vantruba. Tomáš bol zároveň vyhlásený za najlepšieho hráča celej sezóny.

Chlapci gratulujeme.

3. liga Západ:
Najlepší tréner: Dušan Tóth (MFK Zvolen)
Najlepší strelec: Pavol Bellás 20 gólov (FK Rača)
Najlepší hráč: TOMÁŠ VANTRUBA (ŠKF Sereď)

JEDENÁSTKA SEZÓNY 2023/24

- Článok pokračuje pod reklamou -

Adrián Slančík (Hamšík Academy) – LUKÁŠ REMEŇ (ŠKF Sereď), Tomáš Hučko (FK Slovan Duslo Šaľa), Tibor Ďungel (MŠK Fomat Martin) – Thomas Hučko (FK Slovan Duslo Šaľa), Viktor Tóth (MFK Zvolen), Gabriel Snitka (MFK Zvolen), Patrik Krčula (FK Beluša) – Lukman Ayomide Mudasiru (OFK Baník Lehota pod Vtáčnikom), TOMÁŠ VANTRUBA (ŠKF Sereď ), Pavol Bellás (FK Rača)

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. V meste kde sa futbal nehrá pre postup, sa hrá pre nič. A ja ako fanúšik sa na nič nemienim pozerať. A myslím že samotní hráči to pochopili tiež. Pozdravujem vedenie klubu ktoré za posledné dlhé roky klub nikam neposunuli a „dotiahli“ ho akurát späť do 3.ligy.

    1
  2. marek ty si na práškoch? vedenie klubu za posledné dlhé roky klub nikam neposunuli? ved sme hrali 4 roky prvu ligu,odkial nás vyhodili len preto lebo nemáme štadion.čo by si chcel hrat každý rok ligu majstrov? Vedeniu klubu sa treba podakovat kam až dotiahli seredský fodbal,hanba patrí vedeniu mesta,ktoré sa nestará o svoj majetok a málo podporuje šport v meste.

  3. Však práve to že „4 “ roky a oko to dopadlo ? Pre neschpákov v meste i v kube ,tak že máme byť spokojný,to určite nemyslíš vážne.

    1
  4. 9:31 a to ma má tešiť že sme hrali najvyššiu súťaž na iných štadiónoch? Že za celý ten čas sme neboli schopný ani len začať stavať keď na to boli peniaze? Že mame štadión tak rozbitý že sa hanbím keď tu hrá akákoľvek dedina? Že vedenie napr.nenašlo sponzora alebo nového majiteľa ktorý by štadión dokončil? Ale dá sa na to pozerať aj tvojou optikou…

  5. Čo má vedenie zo štadiónom? Veď štadión je mestský.Vedenie vybavilo dotáciu 2 milióny od vlády na štadión a mesto ju nebolo schopné využit.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované