back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Záchranné zložky zachraňovali malého chlapčeka z uzamknutého auta. V horúčave išlo o sekundy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Záchranné zložky v uplynulých dňoch zasahovali na parkovisku v blízkosti nákupného centra v Pezinku, kde sa spolu so zabuchnutým kľúčom v uzamknutom vozidle nachádzalo aj malé dieťa.

Po tom čo sa vozidlo automaticky uzamklo a nebolo možné chlapčeka z auta vybrať, boli na základe oznámenia na miesto vyslaní naši kolegovia, príslušníci Hasičského a záchranného zboru, ako aj záchranári. Následným rozbitým bočného predného okna sa podarilo chlapčeka z vozidla vyslobodiť.

Slová vďaky za rýchly zásah a záchranu svojho syna zaslal našim kolegom prostredníctvom súkromnej správy na našej FB stránke šťastný otec.

Výborná práca kolegovia!

 

zdroj: FB/Polícia SR Bratislavský kraj
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ak sa mi uzamkne vozidlo a ostane mi tam uväznené dieťa, okno si viem rozbiť aj sám. Človek zavolá na záchrannú linku v nádeji, že prídu rýchlo a auto mu otvoria bez poškodenia. Ak niekto chce oponovať, že ide o čas, nebudem predsa čakať kým prídu… Môže to byť za 5 minút, aj za 10, aj za 15 a aj neskoro. Táto informácia vo všetkých médiách má hodnotu doslova preloženú z mäsiarskeho žargónu: Predať zakazníkovi malý kusok mäsa tak, aby sa mu zdal byť veľký.

    3

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované