back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Položte otázku primátorovi mesta Ondrejovi Kurbelovi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Pripravujeme ďalšiu časť relácie s primátorom mesta Sereď, Ondrejom Kurbelom, ktorej nahrávanie sa uskutoční začiatkom budúceho týždňa. Najbližšie 2 dni máte možnosť primátorovi mesta položiť otázku prostredníctvom nášho média obvyklou formou.

ANKETA BOLA UKONČENÁ

O spôsobe a termíne vysielania relácie budeme verejnosť včas informovať.

 

Odpovede na otázky z minulej časti:

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Je pekné že sa ako chlap postaví k ľudom a odpovedá na ich otázky. Druhá vec je či to aj splní. Sľúbil štadión, kúpalisko, nové parkovacie miesta (poplatok sa tam nespomínal). Pevne verím že slovo chlapa dodrží, pretože ja sám som ho volil. Držím palce!

    14
  2. Prečo smetiari nezoberú koš čierny ked ho nemam uplne zavretý? A kam mam dat ten posledny sakel s odpadom..

    3
  3. Dokedy budeme terorizovaný cigánnským zvolením cez víkendy. Dokedy náš bude obmedzovať, nepracujúca hlúpa, Nás pracujúcich. Kedy si máme odpočinúť. Už stačilo. 😪

    1
  4. Do kedy prosím Vás máme trpieť na športovej preteky automobilov v nočnych hodinách…je to pravidelne…

    3
  5. Preco majitelia podnikatelskych priestorov v meste platia podstatne vyssie dane za m2 ako majitelia podnikatelskych priestorov pod bytovými cinziakmi. Ide o nebytove priestory v ktorych sa podnika . Cize vsetky obchody a prevadzky pod cinziakmi platia cca o polovicu menej na daniach ako podnikatelia co maju prevadzky v stavbach tiez urcene na podnikanie. Preco je takato diskriminácia v plateni dani v meste pri rovnakej podnikatelskej cinnosti a kto konkretne je za takuto diskriminaciu zodpovedny a aky bude postih pre osobu pripadne osoby ktore su zodpovedne za tuto diskrimináciu. Napriklad v Nitre je to rovnaka sadzba za m2

    2
  6. Prečo sa poranenie nekosi na legionárskej keď bol martin primátor tak pola celá sered pokosena

    5
  7. A kedy sa bude dávať platí choré vaším zamesnacom potom by poľa celá sered spokojná a čistá a kvalitná upratana

  8. Načo nám je toľko športovísk, keď sú chodníky, most a štadión a kaštieľ v katastrofálnom stave? Načo nám bude ďalšie tenisové ihrisko, koľko ľudí hra v Seredi tenis? Prečo tam nemoze byť kúpalisko, na ktorom by mesto aspoň na vstupnom zarobilo?Ľutujem ľudí, čo bývajú na Mlynarskej, celý deň počúvať deti, čo sa skatuju. Kam zmizli koše z mesta? Prečo netečie pitná voda aj vo Veľkom parku? O kosení a burine, už ani nehovorím.

    5
  9. Načo nám je toľko športovísk, keď most, kaštieľ, štadión, chodníky máme v katastrofálnom stave. Ľutujem ľudí, čo by bývajú na Mlynarskej celý deň počúvať skatujuce deti. Kam zmizli koše z mesta? Prečo netečie pitná voda vo Veľkom parku? Načo nám je ďalšie tenisové ihrisko? Koľko ľudí v Seredi hrá tenis? Prečo tam neurobili radšej kúpalisko, na ktorom by mesto aspoň zarobilo na vstupnom ? Že nikto nepodal projekt ? Veď máme dvoch architektov mesta, čo tam potom robia? Prečo parkujú auta v parku, kde je 4. stupeň chránená? O kosení a burine, už ani nehovorím.

    6
  10. Za kolenom smerom k vahu je pred vahom na luke par dni do tla zhorene auto. Asi cielene spalene. Dokedy tam bude? Tiez je koroseria auta kusok odtial asi 100m utopena vo vahu. Veľmi nebezpecne nakolko tam chodia nad nim člny a skutre. Je len asi 50 cm pod hladinou. Mooc nebezpecno. Dokedy?

  11. Parkovisko na Novomestskéj používajú šoféri z okolitých ulíc.Ani sa neunuvaju aby sa išli pozrieť ku svojim cinziakom a hneď sa pichnú na voľnom meste.Kde máme parkovať my čo tam bývame.Nieje možné tam umiestniť značku,že je to vyhradené pre obyvateľov ulice?prídem z práce a nemám kde zaparkovať.A to nehovorím o dodávkach čo tam parkuju

  12. Mna by zaujimalo, ze kolko z tychto otazok bolo napisanych aj do toho ,,formulara,, na to urceneho.

    2
  13. Ja som napisal do formulara tuto otazku:
    Kto a v akych intervaloch upratuje a kosi zrevitalizovany vnutroblok Garbiarska. Tiez ma zaujima frekvencia polievania novovysadenych drevin v tomto vnutrobloku.

  14. Kedy spravi mesto poriadok s fetakma a socialma v okoli Železnicnej stanice . Dnes okolo polnoci palili kable kvôli medi . Je teplo a ludia maju aspon v noci otvorene okna aby si schladili obydlia. A namiesto chladu maju ludia len kopu smradu z kablov.

    1
  15. Primátor co je na tom pravdy že IDC pecivarne sú na predaj a o prácu ma prísť niekoľko 10az 100 zamestnancov.

  16. Pán primátor , a Vi ste si nevšimli že ste dosadili parazita a psychopata na bývalé miesto pána Himpána ? Šialenca ktorý šikanuje a deptá zamestnancov pre mesto , ktorý sa starajú o kosenie trávy a podobných úprav v meste Sereď ? Aby sa hanbil

  17. 8:46 si si istý, že to pálili feťáci káble? Pokiaľ ja viem, tak horela veľká stodola so senom na družstve v Majcichove, hasili to celú noc a ešte aj dnes. Susedné obce dokonca vyzývali neotvárať okná. Pravdepodobne to dofúklo až do Serede.

  18. Čepen treba klepnut smradom ktorý si tam robia rally..však to je do oči bijúce..a policia radsej stopne dedka a da mu fukat popri zahradiek co si tam polievať zahradu…..dobra sračka tu začina byt v tomto meste zas…žandari su to ozaj vygumovaný..

    2
  19. Kedy urobíte novú cestu na celej Svätoplukovej ulici je celá rozbitá nedá sa tade prechádzať .

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované