back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ficova vláda chce občanov ožobračiť o viac ako pol miliardy!!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Najnovší návrh vlády vedenej Robertom Ficom má smerovať k zdaňovaniu všetkých platieb vykonávaných v behnotovostnom styku a to aj vrátane výberov z bankomatov.

V praxi by toto až nepochopiteľné konanie vlády znamenalo minimálne dvojité zdanenie príjmov občanov, došlo by k ďalšiemu navýšeniu nákladov na zamestnancov, pre zamestnávateľov a v podstate by občanom boli zdanené aj úspory.

To, čo si voči občanom dovoľuje súčasná vláda už presahuje všetky mysliteľné kroky. Namiesto šetrenia verejných financií chcú viac ako 550 mil. Eur stiahnuť z obehu od obyčajných bežných ľudí do štátnej kasy. Tieto peniaze by chýbali v ekonomike a na malom Slovensku s nie veľkým trhom by to znamenalo pomalý kolaps.

Súčasné vedenie štátu je evidentne schopné len vytvárať nové inštitúcie so štátnymi zamestnancami, pre občanov nepotrebné ministerstvo na uloženie svojich nominantov s nákladmi rádovo v stovkách miliónov a funkcie zneužívať na tak nepochopiteľné veci akými je napr. zneužívanie vládneho špeciálu na návštevu futbalového stretnutia v zahraničí.

To, čo sa deje v súčasnosti na Slovensku len povzbudí ďalších mladých ľudí v odchode z tejto krajiny do civilizovaného zahraničia a odradí ďalších investorov od investícií v krajine ovládanej ľuďmi cielene narúšajúcimi najzákladnejší systém demokracie založený na fungovaní bŕzd a protiváh.

Pripomíname, že s najväčšou pravdepodobnosťou od januára budúceho roku dôjde k výraznému nárastu aj cien za energie.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Dnes už je evidentné, že vládna koalícia stratila všetky zábrany a vyzerá to tak, že sa po prázdninách začne Slovensko meniť spôsobom, ktorý krajinu uvrhne nie do 90 rokov, ale rovno pred november 1989.

Toto chceli voliči Smeru, Hlasu a Slovenskej národnej strany?

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Hlavne ze sef uz ma dozivotnu rentu schvalenu. A za ake zasluhy vlastne…co ste nam to zvolili, nestastnici?

  2. to sú veci, ktoré sa ešte len chystajú a zatial nevieme ako to presne bude vyzerať…jasné je len to že to zaplatia obyčajní ľudia….a ono to nebude pol miliardy ale 1,4 miliardy ktoré musia niekde nájsť…
    no ale už tu máme aj dosledky toho na čom pracovali hned po nástupe – dosledky tej novely ktorú mnohí ich voliči obhajovalia nechápali prečo sú tie demonštrácie – prvá lastovička:
    https://www.postoj.sk/159289/dochodcu-obrali-o-rodinny-dom-a-83tisic-eur-mali-si-odsediet-sest-rokov-novela-ich-dostala-z-vazenia

    1
  3. Ak nechceme skoncit ako Grecko, niekde tie peniaze zohnat musia…a bolo jasne, ze tak ci tak to zaplatime my

  4. Teraz su Greci na rade aby nam zobrakom pomohli. Niekde sa pri budovani silneho socialneho statu musela stat chyba…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované