back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Pravdepodobne nadrogovaná žena znečisťovala verejné priestranstvo v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestská polícia Sereď | Hliadka MsP počas hliadkovej činnosti spozorovala ženu, ktorá znečisťovala verejné priestranstvo.

Jednalo sa o ženu, ktorá bola zrejme pod vplyvom omamných a psychotropných látok, čo neskôr hliadke aj potvrdila. Následne hliadke dobrovoľne na mieste vydala 2 vrecká s obsahom neznámej kryštalickej látky o ktorej uviedla, že sa jedná o zriedený heroín.

Pre podozrenie zo spáchania TČ bola na miesto privolaná hliadka OOPZ, ktorá si vec prevzala k ďalšiemu riešeniu.

 

zdroj: FB/Mestská polícia Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. rusko sme už dobehli, plné ulice feťákov, toluén, alkohol, nemáme sa čím chváliť veru

  2. Nič v zlom ale takychto je po Seredi spousta…takáto co sere pri strome je v podstate neskodna teda aspon si myslim..ale jak sa fajnovo rozmohli fety medzi ukrajincami o tom treba popisat…vsak robime s nimi…su tu rok s cestu ale kontakty na dilerov vynikajúce…takze treba troska preklepnut aj tu čvargu ukrajinsku..ci to je zakazane? Páni žandári…

  3. Zobrať jej fet a dať jej robiť pol roka zadarmo verejnoprospešné práce. Hneď by si v budúcnosti rozmyslel, či bude vykonávať takéto veľmi voňavé činnosti.

    2
  4. Tu fetku som stretol 3x počas tyždna. Raz na stanici jak ju krútilo na koľajniciach a vyzerala že má energiu na cestu peši do Galanty po nich, a dva krát ráno o 8 do roboty keď si varila henten piesok smerom k Mlynarčanovi. Celkom záhul, držím palce.

    1
  5. Neskutočne čo dorábajú okolo tej umyvárky, nadrogujú sa a potom sa promenádujú po strede cesty . Aby sa človek bál či ich nezrazí. Ich trasa je od vlakovej stanice smerom k umyvárke alebo cez záhradky a kolaje… Čím ďalej ich tam je viac a viac.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované