back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Každý meter východnej Ukrajiny je zaliaty krvou, každý druhý meter je kontaminovany russkymi mínami.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Máš plne zuby Ukrajiny, ty nie, ale nejaký tvoj známy ma zle skúsenosti s Ukrošmi. Niekde v Prešove sa pobili, vo Svidniku neboli spokojní s ubytovaním, v Bardejove vyberali obrovské sumy z bankomatu. A každý druhý jazdi na Ferrari. No ty si to nevidel, ale tvoj kamoš hej. Napísal status cely caps lockom s asi tristo gramatickými chybami a ty a tisíce podobnych živocichov ako si ty to zdielalo.
Na rozdiel od teba, ktorý sa poflakujes s plným bruchom v čistom oblečení a lihaš si v noci ku svojej ufrfľanej žene na nich rok a pol pršia rakety. Každý meter východnej Ukrajiny je zaliaty krvou, každý druhý meter je kontaminovany russkymi mínami. Každá dedina je obsadená túlavými psikmi, ktorým zabili pánov, každý domček pozerá okolo seba rozbitymi oknami, zdemolovanymi dverami. Babičky ktoré sa tmolia po rozbitých uličkách aby zohnali aspoň trochu jedla, ženy s vyplakanymi suchými očami, deti s protézami miesto nožičky.
Ale ty to nechceš vidiet, si spokojný nevzdelaný hlupák, fandiaci agresorom, spokojne prdiaci po dobrom obede, si dôchodkyňa objavujúca tajomstva sveta na internete, bojujúca proti BIdenovi a milujúca svojich vnucikov. Si otec rodiny lubiaci svoje deti, fanúšik Putina, ktorý vie, že sa tam odohráva spravodlivosť, ty vieš co sa dialo roky na Donbase. Si mladá mamka veľkosti xxl a tvoj život zničili amici.
A viete co? Vy si zaslúžite tiež ľútosť, nevzdelaní bez jedinej knihy v knižnici, bez jedinej vznešenejšej myšlienky, bez jediného umeleckého vnemu, bez jedinej básne. Vaše deti len rozšíria reťaz tuposti, nikdy nebudete veriť ničomu a nikomu okrem tých vašich zdrojov, ktoré Vam vysávajú mozog.
A ja každý den sledujem, čo sa deje v krajine, ktorá bojuje aj o našu budúcnosť, sledujem ako tu pomaly zaostávame za celým svetom, ako osprostievame vinou politikov, televízii a kremelskej propagandy, vidím príbehy ako v tom zjazvenom rozbombardovanom svete plače maly Toľja, ktorý prišiel o otca a vravim Slava Ukraini!
Zdroj: FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Kto je za touto človečinou schovaný, viete? Ak áno, dajte nám vedieť, aby sme vedeli zareagovať.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované