back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Hasiči v Trnavskom kraji zasahovali pri nepriaznivom počasí celkom 31-krát

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR HaZZ Trnava |MM|  Príslušníci Hasičského a záchranného zboru v Trnavskom kraji zasahovali v priebehu dňa 12. 07. 2024 (od 6:00 hod.)  do 13. 07. 2024 (do 6:00 hod.) v súvislosti s nepriaznivou poveternostnou situáciou celkom 31-krát.

Dňa 12. júla 2024 zasahovali sereďskí hasiči pri technickej pomoci – spadnutom strome na oplotení susedného domu v obci Šoporňa.

Príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave (z hasičskej stanice v Trnave) zasahovali 9-krát, príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Galante (z hasičských staníc v Galante a v Seredi) zasahovali 5-krát, príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Dunajskej Strede (z hasičskej stanice v Dunajskej Strede, Šamoríne a Veľkom Mederi) zasahovali 2-krát, príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Senici (z hasičskej stanice v Senici ) zasahovali 1-krát, príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Piešťanoch (z hasičských staníc Piešťany a Hlohovec) zasahovali 14-krát.

Na zdolávanie nepriazne počasia sa podieľali i členovia Dobrovoľných hasičských zborov miest a obcí Križovany nad Dudváhom, Pata, Šoporňa, Leopoldov, Madunice, Horné Saliby, Hlohovec, Okoč, Prašník, Šúrovce, Šintava, Zlaté Klasy, Sládkovičovo, Moravany Nad Váhom, Dvorníky, Dolná Krupá, Jablonica, Lehnice, Jahodná, Trstín a Gabčíkovo.

Hasiči odstraňovali popadané  a spadnuté stromy z cestných komunikácií, na elektrickom vedení, na motorových vozidlách či odtrhnuté plechy a časti striech na budovách.

Celkom zasahovalo 46 príslušníkov Hasičského a záchranného zboru a 88 členov dobrovoľných hasičských zborov miest a obcí. Nasadených bolo 42 kusov hasičskej techniky.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

Dňa 12. júla 2024 zasahovali hasiči pri technickej pomoci – spadnutom strome na oplotení susedného domu v obci Šoporňa.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované