back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Dopravná nehoda v smere na Galantu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Dolná Streda | Práve teraz došlo k dopravnej nehode medzi nadjazdom ponad rýchlostnú komunikáciu R1 a Nebojsou. Na miesto smerujú záchranári a polícia.

Zvýšte opatrnosť pri prejazde týmto úsekom, jazdite opatrne!!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Autá ktoré z dialnice odbáčajú do ľava musia dat prednost z oboch strán a tvoria sa tam kolóny tak niektorý špekulanti radšej odbočia doprava a pod nadjazdom sa na ceste otáčajú a potom to takto dopadne…

    9
  2. Neviem prečo by to boli špekulanti. Odbacat doľava je na tomto mieste adrenalín každý deň a je bežná prax na každej strane tohto mosta, ísť radšej doprava. Je tam prerušovaná čiara? Je. Zákaz odbočiť ? Nie.
    Tu mala byť v momente zatvorenia mosta regulovaná doprava. Zatiaľ tu bolo oveľa viac nehôd z pokusu odbočiť doľava.

    10
  3. Otáčajú sa tam jak kkti . Nevedia chvíľu počkať . Dnes len čo som ja videl 6áut za sebou sa tam točilo .

    4
  4. Giovannni „ala dzannus“
    Ty chces povedat ze si sa tam nikdy neotacal? Nieje tam zákaz .iba ak retard nedava pozor tak sa stane taka nehoda

    2
  5. A ty chceš povedať, že keď odbočíš doprava a potom sa tam vrtíš jak poblúdený Holanďan, tak ušetríš čas alebo čo?

    1
  6. Hlavne že policajti vedia merať rýchlosť na konci Dolnej Strede smerom na Váhovce, ale riadiť premávku na moste už je ťažká robota pre nich!

    2
  7. Keď máš pred sebou 5 áut tak sa ti vždy oplatí odbočiť na Gáň a zvrtnúť sa hneď na tom parkovisku ako na foto. Je to najrýchlejší a najjednoduchší spôsob ako sa dostať na dolnú stredu.
    Kto ide zo Sládkovičova do Serede, tak je dobre odbočiť v Mači na gáň a tade ísť na dolnú stredu. Opäť najrýchlejšia možná cesta ako sa dostať do Serede

    1
  8. Koľko sekúnd ušetríš, ak vôbec? Keď odbočuješ na parkovisko vľavo, dávaš prednosť protiidúcim autám, zdržíš vozidlá za tebou, čiže spomalíš plynulosť premávky a keď sa otočíš, zistíš, že auto, ktoré bolo na tvojej úrovni pri odbočovaní na D. Stredu, je pred tebou 🤔 A to je ešte ten lepší y, lebo ak sa tam vrtia takí umelci ako títo, tak sú ešte búračky ako bonus

    1
  9. Všetkým by som vám pobral vodičáky, čo sa tam točíte jak dementi. Vás neučili odbáčať doľava v autoškole? Keď sa tam točíte jak dementi a oproti ide viac aut tak upchávate koľko krát aj most, než sa vám podarí sa vytočiť. Vy len prispievate k blokovaniu premávky a normálny šofér, ktorý si čaká v ľavom pruhu o to neskôr odbočí doľava keď mu to zahlcujete aj vy. Fakt retardi a koľko krát z toho ľavého pruhu odbočíš skôr než kým sa vytočíš.

    5
  10. Osobne mi vôbec nejde o čas ale o bezpečnejšiu voľbu. Ja som tam už toľko extrémne krízových situácii zažil,že bohužiaľ zo skúsenosti doľava nechodím. A ak neviem plynulo odbočiť na parkovisko, pokračujem ďalej na pumpu.

    1
  11. Ja neviem s čím máte problém. Veď počkám pri odbočovaní doľava kým bude voľné z oboch smerov. Úplne jednoduché. Ale keď sa furt ponáhľate niektorí ako keby vám malo každú chvíľu rebro vyvaliť… Vystresovaní, nedočkaví, netrpezliví, nervózni. Čudná to doba

  12. Kto je vodic, tak to robi, ze sa da.doprava a potom sa zvrtne. Kto je tlk, neprajnik, haj…el, imbos, tak tu na to nadava. Ak sa nevies zvrtnut, tak si kludne cakaj 10 minut v kolone. Ale nezakazuj nieco co zakon nezakazuke. Si radsej chod preopakovat pravidla cestnej premavky, lebo si nebezpecny pre dalsich ucastnikov cestnej premavky

    1
  13. Tu vyplakavaju hlavne LGBT deticky, ako treba cakat v 10 min kolone a nie byt vodic, ze ro stocim do prava , otocim a idem.
    Toto je doba, na zvracanie. Kam sa obzies len LGBT , retard, ked to vyzves na ferovku, rovno sa poserie a hned vola advokata, policiu, tatinka a tatinka . Sem do dotiahla demon-kracia

  14. „Preopakovať“ pravidlá by si mali tí, čo sa nevedia ani otočiť na ceste a spôsobujú pri tom búračky. Veď o tom je článok.

  15. To sposobil taky LGBT ako ty, videl vodica, tak si povedal, ze musi ist rychlo pozriet tatika i tatika, tak sa chcel zahrat na chlapa, ale rozum LGBT nepusti a nehoda je na svete.

  16. Ty čo tu pod každým príspevkom spomínaš LGBT ty budeš nejaký latentný homos. Taký z modrej ustrice, na vonok drsnak ale snívajúci o párku. To je 100%.

    4
  17. Anonym, ano snivam o tom tvohom parku, ako by som ti ho nakopol a by si si ho vyplul cez chrapu.

  18. Pre: Pipiky 12. júla 2024, 23:58
    Incel ? Sa ti dobre hromadí semeno v tej dutej hlavičke 😀

  19. Podľa neho keď odbočíš doľava, tak si LGBTI. To len chlapi odbočujú doprava a potom sa zvrtnú. On je tvrďas, samec, chodí na férovky.

  20. 😄 aky LGBT zebraci su tu. Chlapci co len doma honkaju a za klavesnicou snivaju aky su majstri za volantom. Chodte si do rohu vyhonit a rozdrbte si hanky, mozte povedat, ze ste boli na ferovke. Ale zas kto by uveril 30kg zebrakovi 😄😄😄

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované