back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Objemné plastové sudy s odpadom vyhadzoval do niekoľkých kontajnerov v meste

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestská polícia Sereď | V dnešnej dobe existuje úplne jednoduchý spôsob likvidácie odpadu, stačí prísť na zberný dvor mesta a odpad vyložiť.

Včera sme od pozorného občana obdržali oznámenie, že neznámy vodič dodávky po uliciach na Legionárskej ul. vynášal do rôznych odpadových stanovíšť objemné plastové sudy s odpadom.

Po prezretí kamerových záznamov sme zistili, že vodič ešte odpad vyhadzoval aj na iných uliciach celkovo do 3 stanovíšť. Okamžite sme kontaktovali majiteľa vozidla, ktorý upozornil svojho vodiča a odpad z miesta musel ihneď odstrániť.

Hliadka upozornila previnilca na protiprávnosť likvidácie odpadu a za skutok mu uložila pokutu.

zdroj: FB/Mestská polícia Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Tak hádam to odradí ďalších podnikateľov alebo občanov takto sa zbavovať odpadu. Sám som bol veľakrát svedkom toho ako auto zastavilo niekde pri smetiakoch, vyhádzalo z neho celý kufor odpadu a odfrčalo spokojne preč. Ľudia ktorí si ten kontajner platia potom nemali kam hádzať v tomto prípade papier.

    15
  2. Ak si občan mesta, odpad môžeš vyhodiť v ktorom kolvek kontajneri na území mesta.
    Žiadny kontajner nepatrí konkrétnemu činžiaku.
    Respektíve buďme radi, ze cezpolní vyhadzujú bordel do kontajnera a nie pri váhu.
    Velkoobjemovky patria na zberak

    12
  3. Odniesť ten odpad na zberný dvor je oveľa jednoduchšie a legálne, ale veď načo by niekto rozmýšľal. Radšej to prácne rozváža po viacerých miestach a ešte dostane aj pokutu. Ľudia sú neskutočne tupí.

    13
  4. Nič v zlom jasne toto je jebnutosť…Ale mam vonku čierny koš a nemam ho uplne zavrety…a smetiar mybs neho vydrbe dve vrecia na parkovisko len preto že nebol uplne zavretý…tak plati si clovek vsetko a zoberie my pol koša…Pán primator budíček toto ked ste im nakazali na meste tak ratajte ze ludia to pojdu vyhodit do mesta…takze este raz sa zopakuje Vam ich jebnem pred mestsky urad…

    12
  5. Ludia so uz aj smeti zavidia. Kedze mestu platim smeti, tak.je jedno do ktoreho to vyhodim. Minule som isiel hodil som.do auta vreco a vyhodil.na inej ulici kedze som siel ku znamemu a babky hned frflali, ze kto som co som, preco do ich smetiaka hadzem smeti. Tato chora LGBT doba.
    Takze radsej nech ludia hadzu smeti do kontajnerov ako niekde v lese , alebo v parku.

    13
  6. Imro, keby si bol aspoň trochu chápavý, tak by ti docvaklo, že takýto odpad nepatrí do kontajnera. Ale ako správny Slovák vidíš za všetkým závisť. Unikla ti podstata článku.

    2
  7. Pre anonym, ja pisem o sebe a vreci od smetneho kosa. Z ludom uz na budku za..ebava. Ja by som aj na zbernom dvore zaviedol , ze ked prinesies odpad tak neplatis. A bie ze donesies toto , alebo onemto a uz treba zaplatit a potom sa cudujme , ze pi lesoch je odpad, ked zberny dvor je vypalnik. A nasledne to ak tak mesto musi odpratat a minut ovela viac eur, nrz keby bol zbernak zadarmo.

    3
  8. Tak pokiaľ viem, tie kontajnery nie sú zdarma a čím viac ich je pri bytovke, tým viac sa obyvatelia skladajú na odpad. Taktiež ak je niekto podnikateľ a odpad pochádza z ponikateľskej činnosti, tak si za odvoz smetí priamo na zberný dvor musí zaplatiť. Preto je jednoduchšie podnikateľom bordel nahádzať do auta a ísť rozdelovať po smetiakoch v meste. Tak isto ak nieto býva na dome a neplatí za smeti, nemá smetiak a chodí vyhadzovať susedom. Ale kľudne ma opravte ak sa mýlim.

    6
  9. Nemýliš, ja si platím 2 čierne kontajnery, a keby mi tam hodil vreco ten dilino vyššie, čo si myslí, že môže hodiť svoj odpad hocikomu do kontajnera, tak dostane dobrú po papuli.

    5
  10. Ty odpadak, ved ty nemas kontajnere, byvas ako potkan. Ja byvam v byte, platim mestu dane. Tak ci hodim na Pazitnej alebo Legionarskej vreco do kontajnera je jedno. Ale taky kus ako ty by si zasluzil dostat na budku, tak mi daj adresu, pridem ti do neexistujuceho smetiaka hodit vreco aby sa to dalo klasifikovat ako nutna obrana, kedze ma napadnes a poslem ta na mesiac na JiSku.

    3
  11. Anonym ty co sa stazujes, ved po veceroch chodis vyberat smetiaky. Takze ci viac odpadu, tym skor nieco hodnotne najdes. Rozmyslaj hlavou, jaj ci ju mas prefetovanu, tam uz niet cim rozmyslat.

    1
  12. Ake figu, anonym tam nakladal rok v kuse pod nostom a potom to takto vyhodil. Teraz sa tu hra, ze vlastni dva smetaky. Vlastni nic, dlhy akurat.

    1
  13. A na zberný dvor chodia aj plné nákl autá s betónmi ? Opýtam sa takto to je legálne? Sú tam kamery nikto nič

  14. Presne tak, novej starostnik da ku kazdemu smetaku meskaca a bude sa kazdy preukazovat ci vyhadzuje do smetaka a ked nie, tak budu moct rovno strilat.

    Alebo rovno z kasarny nech daju ku kazdemu smetaku zeleneho bezmozgaca so samopalom. Nech si vystrela na ludi kym ich poslu na ukrajinu

    1
  15. 😀 by som sa pozrel ako pupkac dubak , majster svetla , co vsade bol , je a bude by strazil smetiaky :DDD

  16. Presne tak ty pseudo doktor, to co si napisal, tak presne to si. Kazde rano si to aj nadalej opakuj pred zrkadlom. Nech to pochopis. Lebo ked ti to rodina hovori, tak zial im neveris. Ale si presne to co si napisal o sebe.

    1
  17. Toto sa deje po celom meste. Niekolkokrat som videl ako „podnikatel“ vyhadze drobny stavebny odpad do smetiakov na ulici. To je taky problem uz ked to mam v aute zaniest to na zberny dvor ten kusok…Mimochodom ten funguje super a pracovnici nemaju s nicim problem a este aj cloveka usmernia kde co vyhodit.
    A tiez ako „nemenovany“ miestny gastro podnik beze vseho o desiatej vecer vyhodi takto odpad z kuchyne a to firemne pomalovanym autom.
    A nam potom len zdvihaju cenu za odpad…zdviha aj mna, xi…
    Pozdravujem.

    2
  18. A odkial vies , ze to bol podnikatel ?
    Ja som minule vyhadzoval betonovy kvetinac, kedze sa mi roz.ebal. Taktiez som podnikatel ? Ci co som si to mal ist nadrvit na prach,kupit cement a urobit novy kvetinac ? Cloveku uz zavidia aj odpad, toto je doba na zvracanie. Odkedy tu bol besny testovac, teraz PS tak ludom s poslabsim IQ totalne za.ebava.

  19. Pretoze to vyhadzoval z mini dodavky „rekonstrukcie bytov“ a aj telefonne cislo na nej mal… Mozno som mu mal zavolat, xi.

    2
  20. Ano Marek, tebe totalne zaebava.
    Betonovy kvetinac do komunalneho odpadu?
    A nie, ty s tym minusovym IQ by si podnikat nezvladol.

    3
  21. Anonym, platim za smeti. Tak sa nebudem .ebat z jedneho konca na druhy, len kvoli 4kg kvetinacu, aby som dal zbernemu dvoru 12 centov.
    Ked si taky ekolog, tak sa postav ku smetiakom a vsimaj si co vsetko sa vyhadzuje, mozes zacat triedit, ty eko teroristicky cudak s r.
    Alebo chod za Gretou a jej mozes pocnulat sulina, ked pojde na ekoprotest do USA triskacom.

  22. Marek , vy dementi ste nejak vysadeni na tych sulinov. To mate ako nejake poznavacie znamenie?

  23. Pre Lebruka a Imra. Kontajner nám pred panelák nedalo mesto ani firma ktorá ma na starosti kom.odpad. Kontajnery si zakúpili ľudia, ktorí bývajú v paneláku za peniaze z fondu opráv a sú majetkom ľudí z paneláku. Príď si vysypať smeti a dolámem ti ruky, sedliak. Zato, že platíš za smeti neznamená že ich budeš sypať kde sa ti zachce. Preberte sa obidvaja.

    5
  24. Pre anonymov sulin : Ja som sa ani slovom nenavazal do vasho kvetinaca a nie som ekolog. Zjavne ste nepochopili, ze som chcel poukazat na zodpovednost likvidacie odpadu. Pokial moje informacie a skusenosti siahaju, zberny dvor za Vami dovezeny kvetinac nebude chciet zaplatit este 12 centov. Slusni ludia vedia co sa patri… Ale nevadi, kazdy sme nejaky….Tak si platte za smeti…. ( lebo to niekto musi zaplatit ). A netykajte mi, nepasli sme spolu kozy.
    Skoda pismenok…
    Pekny den prajem.

    1
  25. Jeho problém spočíva v tom, že je lakomý za 12 centov. Aj keď neviem kde na to prišiel, nikdy som na zbernom dvore za nič neplatil.

    1
  26. Arco debilek, daj sem adresu, najdem daco a hned to tam idem vyhodit. Mozes mi zlomot ruky, nech to prislusnici mozu klasifikovat ako nutnu obranu, ked to tvoje schatrale telicko poslem na JISku. Ty odpad spolocnosti. Napis si na mesto a budes vediet, ze mozes supnut smeti do hoc ktoreho kontajnera, nie len ten co mas pod nosom. Ty sfetovany odpad. Dufam, zr sa nerozmnozujes, lebo dalsi takyto hnis ako ty, len zbytocne produkuje CO2.

  27. Panika asi vzivote nebola na zbernom dvore a mudruje. Za drobny stavebny odpad platite 3 centy za kg. Nabuduce ta zavolam, mozes sa trepat cez cele mesto kvoli kvetinacu ty. Ty zbludila eko liberalna teroristka, co na zahrade pali koberce a tu mudruje.

  28. Ty si tiež z tých jednoduchších, keď toto obhajuješ. Keby to skončilo na zbernom dvore, nemusel si napísať výrok týždňa.

  29. Sulinaci, tu sa hrate na eko, bio. Ako niekto z vedlajsieho vchodu nemoze vyhodit smeti do vasho kontajnera a podobne.
    Sa preberte, ked vyhodim smeti do lesa to bide lepsie a lacnejsie ? Ako ked ich hodim do kontajnera pri vedlajsom vchode , baraku, ulici ?
    Tu uz par ludom ozaj treba picnut kladivom po hlave.

  30. To, že ak to vyhodíš do lesa, bude lepšie a lacnejšie, tvrdíš iba ty. Nikto iný.

    1
  31. A ty co sa ozyvas ? Chces tu ludi bit, ked vyhodia vrecko do smetnej nadoby pri tvojom vchode ?

    Si spomen ako si v zahradkarskej osade palil plienky po deckach a este si sa tesil, ked si kompot ukradol susedom z pivnice. A teraz tu sa ohanas aky si zeleny ?!

  32. Ze lamat ruky ked pouzijete smetny kos pred jeho vchodom do bytovky 😄, ty hnidak jeden. Ved cez covid sialenstvo si ty neustale vyvolaval na mestsku policiu a udával mamicky s deckami, ked isli na nakup plienok a sunaru. Ty si menej nez exkrement na chodniku. Mal by si sa radsej ukoncit.

  33. podnikatelia musia zaplatiť 80€ za vyvoz odpadu to je to pomahanie podnikatelom od smerackych komunistov

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované