back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Silný vietor komplikuje dopravu, očakávať môžeme aj škody na majetku

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Výstrahy pre našu oblasť síce boli na silné búrky, no nateraz sme svedkami najmä skutočne silného vetra. Problémy sú hlásené na rýchlostnej komunikácii R1 medzi Sereďou a Nitrou, v Šoporni, aj na ceste z Paty do Hornej Kráľovej.

Ak máte aktuálne informácie o počasí, dajte ich pre ostatných vodičov vedieť teraz a tu do diskusie.

Jazdite opatrne a ak nepotrebujete, na cestu momentálne radšej nechoďte. Umožnite prejazd záchranárskym zložkám.

Aktuálna výstraha SHMÚ:

AKTUÁLNE: Výstrahy 2. stupňa pred búrkami v okrese Galanta

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Išla som domov z Nitry pred ôsmou večer a zachytila ma za Bábom prietrž mračien. Nestíhali stierače, išli naplno, blikala som výstražnými svetlami a išla som cca 50 tkou.
    Pri zjazde z R1 pred Šintavou vietor strhol veľkú vetvu zo stromu vľavo a kúsok chýbal, aby mi ju pleskol do okna.
    Vďaka Bohu som prišla domov ja aj auto bez ujmy.

    3
  2. Možno keby si namiesto výstražných smeroviek zapla hmlovky, aj tá vetva by to pochopila. Žena za volantom. Prší, zapnem výstražné svetlá.

    1
  3. Zlatý Anonym, všetci predo mnou aj za mnou radšej blikali. A určite tam boli aj nejakí muži. Neidentifikovala som ich podľa pohlavia, tak som dobre cez ten dážď nevidela, ale štatisticky je to pravdepodobné.

    2
  4. My sme išli po cyklotrase z Kaskád,to bol iný zážitok,schovali sme sa pod mostom,ktorý práve opravujú,je tam postavené lešenie:),bezpečnosť ako vyšitá:)

    1
  5. Tak to ste sa tam stretli teda… Ja som pred tromi týždňami išiel v lejaku po diaľnici, všetci sme išli 50 km/h (viac sa nedalo) a veru nikto neblikal smerovkami. Ale hmlovky boli zapnuté, čo sa v takom daždi určite odporúča namiesto smeroviek.

    2
  6. Nie, v kocke. A ty si určite jeden z idiotov, ktorí s prvou kvapkou zapinaju hmlovky a zbytočne oslepujú všetkých vodičov.

    1
  7. Anonym 13. júla 2024, 11:38

    Jednoduchí ľudia, jednoduché názory. Neznalosť zákonov kompenzujú svojimi výplodmi. Mimochodom nejde o povinnosť, ale o možnosť, čo ty, samozrejme, nemôžeš pochopiť. Iba blbec dokáže obhajovať blbý názor. Nereaguj na mňa, nemáš na to.

    2
  8. Ty si sa teda vyznamenal, že prší, tak zapnem hmlovky 😀 😀 😀 Odpadol som, a takéto teľatá sa tu idú hrať na odborníkov, to sa potom nečudujem, aký kokotizmus panuje na našich cestách, keď takíto tupáci sa cítia ako majstri šoféri… tu ani svatená voda nepomože

    1
  9. No vy ste sa tu našli 🤣🤣🤣 pre hlupáka každý hlúpy a áno hmlovky sa zapínajú pri zníženej viditeľnosti čo je čuduj sa svete aj hustý dážď alebo husté sneženie.

    1
  10. Lexa, tela si ty. Keby si poznal zákon, nepíšeš bludy. Za druhé, a bolo to tu už spomenuté, je to možnosť a nie povinnosť. Rozdiel si daj vysvetliť.

    1
  11. Takže vy, profi šoféri, začne husto pršať, vy zapnete hmlovky a efekt bude aký? Ty uvidíš rovnakú p.ču ako bez hmloviek a tých oproti osvetlujú hmlovky oveľa viac, keďže sú nižšie položené a odrážajú sa od mokrej cesty, takže vau, gratulujem k vašej inteligencii a znalosti zákonov, akurát v reále ste za kokotov a každý oproti idúci si klepe po čele, aký retard zapína hmlovky v daždi, ty možnosť a nie povinnosť. A keď už tu prezentujete vašu vyspelú inteligenciu a znalosť zákonov, tak pani vyššie spomína, že išla po R1 päťdesiatkou, kvôli hustému dažďu a mala zapnuté výstražné svetlá, tak si v tých zákonoch naštudujte, akou rýchlosťou sa jazdí po rýchlostnej ceste a či tá 50-ka a znížená viditeľnosť nie je celkom dobrým dôvodom na zapnutie výstražných svetiel, ktoré narozdiel od hmloviek majú nejaký efekt. A tupcom ako vy, by som dal voziť sa za slovenskými tupco-šoférmi, ktorí majú zapnuté hmlovky, aj keď najbližšia hmla je v rakúskych Alpách a vám vypaľuje oči.

  12. Keby si si nenamýšľal, tak by si o predných hmlovkách neblúznil. Nikto tu o nich totiž nepísal. Predné sú na dve veci, to jediné ti dávam za pravdu. Ale ak sa chcem chrániť nárazu zozadu, tak zadné sú práve na to a je ich vidno lepšie, ako nejaké štyri smerovky. A tú povinnosť vs. možnosť si fakt daj vysvetliť.
    P.S. Nadávať vieš pekne, to je znak toho, že nie sú argumenty.

    1
  13. Je ich vidno lepšie ako „nejaké štyri smerovky“? Možno treba odjazdiť aj niečo viac ako z domu do kauflandu na banány v akcii.. Pani popísala konkrétnu situáciu a vy ste sa tu hrali na majstrov sveta a zvozili ste ju, ako najposlednejšiu trubku. Skús ísť po diaľnici so zapnutou zadnou hmlovkou a uvidíš reakcie, to ti možno objasní, čo sa ti snažím vysvetliť. Ide o konkrétnu situáciu, teda 50 km/h rýchlosť za hustého dažďa na rýchlostnej ceste, ak stále nechápeš, tak sa na to skús vyspať 🙂

  14. Lexa podľa štýlu tvojho vyjadrovania si rad ze môžeš ísť na tom aute aspoň do kauflandu na banány. Fakt že sa bavíme o konkrétnej situácii 50kmh na diaľnici za hustého dažďa len nahráva tvrdeniu ze zadná hmlovka je najlepšie riešenie. Lebo presne kvôli hustému dažďu tie 4 smerovky vidno až keď si tesne za takýmto vozidlom a to ani nevravím že staršie autá co ich nemajú ledkové ani nemusia byť vidieť pokým nie si nalepený na kufri takého vozidla. Kdežto hmlovka je intenzívnejšie svetlo ako brzdové svetlá a vidno ju na omnoho väčšiu vzdialenosť. Okrem toho umiestnenie smeroviek nemusí byť ideálne a tak ich ľahko prehliadneš.

  15. Hadate sa tu ako male deti. Vsetci predsa dobre vedia, ze za znizenej viditelnosti a pri rychlosti 50 km/h na dialnici sa vsetky svetla vypinaju.

  16. Podľa tvojho vyjadrovania si bol na aute najdalej v šintave a tvoje blúznenie o viditelnosti výstražných svetiel to len potvrdzuje. A fakt, že další truhlík ako ty, ti tu pritakáva na tom nič nemení, ale môžte si dať zraz truhlíkov pred kauflandom a preblikavať si hmlovky a potom v papuči pri borovičke sa potlapkavat po pleciach, akí ste géniovia.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované