back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Klienti DD a DSS Sereď súťažili na olympiáde

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Na ihrisku v obci Košúty sa konal prvý ročník Košútskej olympiády, ktorý priniesol súťažiacim veľa radosti a športového zápolenia. Podujatie zorganizoval miestny Domov sociálnych služieb, ktorý na túto akciu pozval zariadenia domovov sociálnych služieb z celého Trnavského samosprávneho kraja. Medzi hosťami boli aj klienti z DD a DSS Sereď.

Súťažiaci si zmerali sily v piatich rôznych disciplínach, vrátane behu na 50 metrov, hodu granátom a preťahovaní lanom. Všetky boli starostlivo vybrané a prispôsobené tak, aby zohľadňovali vek, fyzické a mentálne schopnosti všetkých zúčastnených klientov. Tento prístup zabezpečil, že každý mal možnosť zapojiť sa a užiť si športové aktivity naplno, bez ohľadu na svoje individuálne obmedzenia.

Napriek veľkej konkurencii a napínavým momentom si celkové víťazstvo odniesli športovci zo župného Domova sociálnych služieb Šoporňa – Štrkovec. Bez ohľadu na konečné výsledky však boli ocenené všetky zúčastnené družstvá, čím sa zdôraznil význam fair-play a priateľstva.
Podujatie sa nieslo v duchu športovej súťaživosti, ale aj výbornej nálady a priateľských stretnutí. Účastníci si užili krásny deň plný aktivity, radosti a vzájomnej podpory. Košútska olympiáda sa tak stala nezabudnuteľným zážitkom pre všetkých zúčastnených a budú na ňu ešte dlho spomínať.

foto: DD a DSS Sereď

- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované