back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Je hrozné vidieť, čo sa stalo s ľuďmi na Slovensku

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Nikita Slovák

Sme najhlúpejší žiaci demokracie, hlupaci z poslednej lavice a preto opakujem znova a znova.
Je hrozné vidieť, čo sa stalo s ľuďmi na Slovensku. Z krajiny obohnanej ostnatým drôtom, kde zatvárali za vtipy a rušili cudzie rádiá, sivej chudobnej krajiny, ktorá dekády živila 140 000 rusských vojakov a ich rodiny, z krajiny, kde nič nebolo dostať a aj na to nič sa čakalo v hodinových radoch. Namiesto vďaky za slobodu sme sa stali krajinou hejterov, komunistov a russofilov.
Aj ja si pamätám, ako vojaci strieľali našich ľudí na hraniciach, ako ich dotrhali psi a udávali ľudia z pohraničných dedín. Utekali cez vodu, šťastlivci, čo sa dostali do Chorvátska utekali do Rakúska, dokonca ľudia utiekli aj podomácky vyrobeným balónom. Lebo chceli žiť v slobode.
A dnes nadavaju na tých, ktorí nám kedysi najviac pomáhali. Na západné krajiny. V USA žijú dva milióny Čechov a Slovákov, ktorí si tam našli prácu, denný chleba a budúcnosť. Celý svet pomáhal našim utečencom.
Nadávajú na USA, ktoré nás v živote neobsadili, po vojne nám išli pomáhať Marshallovým plánom, ktorý sme kvôli russkom museli odmietnuť. A dnes sa pozrite, ako vyzerajú krajiny, ktoré plán obnovy prijali a ako vyzerajú tie, ktoré boli pod rusským vplyvom.
Russko? Nikdy! Najväčšia komunita zahraničných Slovákov žije v USA.
Môžete mi prosím napísať, čo mnohých Slovákov na Russku tak vzrušuje? Vrátane Fica a Danka. Pretože nepoznám Slováka, ktorý by tam túžil nielen žiť, ale ani pracovať.
Mimochodom mentálny svet USA VS Russko vidíme ukážkovo na 2 krajinách, Severná a Južná Kórea. Jednu mali pod vplyvom USA a ich výrobky dnes vlastní každá jedna domácnosť, pričom o ich vyspelosti nepochybuje nikto, no a druhú mali pod vplyvom Russaci, to čo po nich ostalo je tragédiou dodnes.
Detto krajiny, ktoré prijali Marshallov plán VS krajiny, ktoré „prichýlili“ Russi. Ten rozdiel sme po páde železnej opony videli všetci. Stačilo prekročiť hranice, napr tie najbližšie, a pozrieť sa do Rakúska.
Vy obdivovatelia smeru, Hlasu.Putina a kovaných boľševikov, ste ako prasatá zvyknuté žiť tam, kde vám sypú šrot. Deti komunistov a hlinkovcov, nikdy nepochopíte, prečo sa ľudia dokážu obetovať za ideály. To vám nič nehovorí. Vám bolo za komančov dobre, mohli ste za žobrácky plat spávať v robote a sem tam ukradnúť nejaké trubky, vodovodnú batériu, alebo čokoľvek, čo nebolo pribité ….“ale ozajstné vlastenectvo už dávno ukradli vám.

Zdroj: FB

- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

  1. jako sme regulerne debilny narod plny hlupakov, tak co cakate? staci sa ist nahodne porozpravat s ludmi a je neuveritelne akym sprostostiam su schopni uverit..ked mi este niekto zadrie, ze ako dobre bolo za komunistov, tak by som grcal.. ja som nad slovenskym narodom uz zlomil palicu, lebo sme banda prospecharskych debilov, co miluju korupciu..

    12
  2. Milujeme korupciu, neznášame spravodlivosť, nechávame sa dobrovoľne okrádať, veríme zlodejom, kriminálnikom, plochozemcom, antivaxerom, hoaxerom. Sme cool, ideme proti prúdu, nesledujeme mainstreem ale alternatívu, máme vlastný názor aj keď fakty a pravda je iná. Životná úroveň klesá, ostatné krajiny sa nám vzďalujú. Čo už, my predsa nenávidíme všetko progresívne, asi sme degresívny. A to všetko pod záštitou pojmov suverénna politika, národný/á/é, anti-liberalizmus.
    Debilizácia spoločnosti prebehla mimoriadne úspešne.

    9
  3. Autor článku patrí na psychiatriu a asi aj redakcia Seredoline s ním, keď takéto niečo uverejní.

    6
  4. Na FB sa charakterizuje pán Nikita Slovák tymito vetami:
    „Krasa sveta spočíva v jeho rôznorodosti. Som za toleranciu k menšinám a úctu k ľuďom“
    Citujem z Nikitovho článku:
    „Vy obdivovatelia smeru, Hlasu.Putina a kovaných boľševikov, ste ako prasatá ..“
    Ukážka z Nikitovej úcty k ľuďom.
    Nikita, vyčítaš bolševikovi, že mu na tvojich právach a slobode nezáležalo. Tebe záleží na právach a slobodnom názore či prejave ľudí, ktorí sú tvojimi názorovými oponentami? Nezáleží. Nazývaš ich prasatami. Si (ako) bolševik.

    3
  5. pre Pokrytectvo live
    to že zem je plochá, že pandémia nebola, že v Kyjeve nie je vojna, to nie je názor! To je kognitívna havária, mozgový abces, absolútny prejav mentálnej disfunkcie a neschopnosti vnímať realitu!

    11
  6. No nechápem. Kde som ja alebo Nikita písal o plochej zemi, pandémii, či vojne v Kyjeve?
    Okej, chápem, automaticky spájaš ľudí, ktorí fandia Rusku s ľudmi, ktorí neveria, že zem je guľatá, atď. Teda tí, čo majú názor, že Rusko je skvelá krajna, majú podla teba automaticky názor, že zem je plochá, atď.. Lenže to je tvoj problém, že si toto myslíš a spájaš to. Takisto je to diagnóza.
    Ale pre lepšie pochopenie.. Snažil som sa poukázať na fakt, že nejaký Nikita S., ktorý sám seba evidentne považuje za lepšieho človeka, akým boli bolševici, prejavuje sa v určitých aspektoch svojho konania absolútne rovnako. Už samotný fakt, že sa tu niekto ( Nikita S.) povyšuje nad iných ľudí len kvôli tomu, že majú napr. sympatie k Rusku, poukazuje na to, že je to človek povýšenecký, egoistický. Pýtam sa, akým právom? Akým právom nazýva iných ľudí, ktorých vôbec nepozná, prasatami.

    Aby bolo jasno, Rusko mi bolo vždy nesympatické a ich mentalita mi je na hony vzdialená. Ale nemám najmenší problém s toleranciou ľudí, ktorým sa Rusko páči. Naopak. Mám problém s ľudskou aroganciou, egoizmom, nadradenosťou, primitivizmom ( teda Nikitom S. a spol.)

    3
  7. Pokrytectvo live 3. júla 2024, 15:57 – mozno jeproblem inde.
    Skusim takto:

    – neskutocne rad som vzdy cestoval do RF (inak, bol som osobone aj v byvalom ZSSR) a vsetkych postsocialistickych statov. Samozrejme,ze najskor ma zaujimali staty od nas na zapad, len tie som precestoval vsetky a tak sa vraciam na vychod. Dnes je uz zial, (vdaka Putinovi) RF nedostupna.

    – nemam nic proti obyvatelom RF a chapem ich postoje k demokracii, tolerancii voci mensinam a vobec akceptacii inych ludiako Rusov (plati samozrejme obecne)

    – citlivo a v kontexte diania vnimam sucasnu politicku a bezpecnostnu situaciu a to nielen v Europe, ale vdaka agresorovi Putinovi a jeho ambiciam obnovit vplyv RF (nastupnickeho statu po totalitnom a komunistickom ZSSR) a ziskat nazad Pobaltske staty a vlastne aj nas

    – som mimoriadne obozretny vo vnimani kazdeho schvalovania, ba dokonca aj bagatelizovania zlocinneho rezimu v RF, adorovania V. Putina, na ktoreho je vydany medzinarodny zatykaci rozkaz pre vojnove zlociny

    – som na pozore voci sucasnemu rezimu v RF a voci kazdemu, kto ho schvaluje, alebo nie je schopny / ochotny verejne odsudit vojensku agresiu armady RF v inom suverennom state

    – tak, ako mam na pamati podpalenie nasho auta ako sposob zastrasovania nas konkretnymi osobami, mam na pamati aj verejne vyjadrenia Putina, Lavrova, Medvedeva a dalsich predstavitelov RF vyhrazajucim sa svetu pouzitim jadrovych zbrani

    – nezabudam na oficialne verejne vyjadrenia predstavitelov RF zaradujuce Slovensku republiku medzi nepriatelske staty

    – spominam si na debatu v ruskej statnej TV, kde hovorili o potrebe nejakej rakety na Bratislavu

    a podobne.

    Preco?

    Lebo nechcem patrit medzi tych ludi, ktori sa zo Slovenska stahuju presne pre tie prasata, ktore zneuzili uz aj vlastenectvo k ziskanu moci a tie, ktore im na to naleteli a k moci ich dostali.

    A nemate pravdu v tom, co tvrdite o N.Slovakovi. Schovavate sa za pseudonym a tajite svoju identitu. Ste vlastne nikto zaradujuci seba sameho tam, kde sa Vam to hodi. A tak nik nevie, kde ste boli vcera a kde budete zajtra.
    Je kazdeho osobnou vecou, ci sa medzi Slovakom oznacene prasata zaradi. Dobrovolne…

    Tak to vnimam ja.

    6
  8. K autorovi / asi Nikita Slovák /.
    V onej dobe to boli všakovaké politické školenia, učenia, a to v civilnom, či vojenskom živote. Dnes tu púšťajú všakovaké polopravdy , klamstvá a zbytočne ľudí naondievajú – tí autorovia. Je iba otázne, kto ich za to platí a prečo to robia? Choďte radšej niečo poriadné robiť napríklad, bude treba opraviť cesty a mosty. Aj tie medzi nami ľuďmi.

    1
  9. Ku cti autora treba uviest, ze hned na zaciatku nas informuje, ze kto on a jemu podobni vlastne su. A tak treba ten jeho nazor aj vnimat. Ako nazor hlupaka z poslednej lavice. Uprimnost sa ceni.

    3
  10. Podľa autora článku je teda každý rusofil dezolat, debil, komunista, xenofób, rasista, fašista a pod.
    Samozrejme rusofob je ten najlepší človek pod Slnkom, inteligent, samaritan, humanista…..
    Nemôžem sa stotožniť s autorom článku lebo nepriniesol nič, čo by prinieslo pozitívum len rozdelil spoločnosť. Pozeral sa na stránku len z jedného uhla pohľadu.
    Ja nikoho neodsudzujem, každý má mať právo na svoj názor, len tu som videl politiku dvojitého metra. Samozrejme niekto nemôže stráviť vojnu na Ukrajine „ani ja“komunizmus alebo 68…
    Zas na druhej strane ani naša vysnívaná demokracia nie je úplne top. Treba spomenúť aj obete kapitalizmu „prostitúcia, drogy, samovraždy….“

    2
  11. A ako sa staral svet o našich utečencov? V Rakúsku ich napchali do stanových mestečiek, kde mali nárok na 2x denne stravu a museli už aj tam makať. Tým, ktorým sa neskôr podarilo dostať do USA tiež nepadali pečené holuby do úst. Takmer všetci mali 2 roboty aby zvládali platiť american dream. A na rozdiel od nich, naši obyvatelia dokázali v pohode živiť rodiny, bez ohľadu nato kde žili a koľko mali detí. To už v tejto super demokracii nefunguje. Väčšina ľudí ide od výplaty k výplate. Jasné, teraz prídu kecy každý má rovnakú šancu. Nemá. A nikdy mať nebude. To sú len alibistické žvásty. Za komančov fungovala korupcia a rodinkárstvo ale to sa nezmenilo ani po 1989. Naopak, je to ešte horšie. Niektoré úrady pripomínajú doslova rodinné podniky. Pán Nikita by sa mal pozrieť okolo seba. Krajina, vybudovaná za býv. režimu sa v super demokracii totálne rozpadáva. Školstvo, zdravotníctvo, infraštruktúra, totálne v pi.. A to nám po prevrate pribudli aj dárečky ako drogy, prostitúcia, bezdomovci a hladové doliny. Kam sme to dopracovali vidíme všetci, ale ako z toho von?

    4
  12. A čo tu hlupáci co pri písaný píšu 2x s ako nacistické ss, akoby to bolo o Rusku a nie o ukrajine

  13. RF nie je vobec nedostupna. Kto chce, moze do RF kludne vycestovat. To len ti, co spoza klavesnice radi siria voci Rusku nenavist a lzi, tak taki sa tam boja ist.

    2
  14. K Anonym 3. júla 2024, 22:52
    Máme obaja a určite o x čitateľov spoločnú presnú myšlienku ako píšeš. Už v inom článku tu som to jasne naznačil, no autori sa v ô b e c neunúvajú aspoň čiastočne ukázať strastiplnú cestu našich slovenských odídencov do zahraničia. Zároveň si dovolím tvrdiť, že zneužívať hlboké slovanské a slovenské dobrotajstvo je už dávno za hranicou rozumu. Za názor sa idú vlastní občania potláčať, zdroje krajiny sa vyhadzujú na ciele, ktoré nemajú s rozvojom našej krajiny nič spoločné. Iba ju ochodobnievajú a ničia. Včera v noci uverejnili Sme – čkári článok z ameriky / tam bol uverejnený 24.júna 24/ o brožúre určenej slovenskému imigrantovi. Len je to v angličtine, tak smola / ja som sa učil francúštinu /. Bolo by dobré jasne porovnať čo a ako. Uvidíme, pisatelia veru majú široký priestor na pravdu . /tá sa veru ťažko číta /

    2
  15. Vysoké IQ má autor článku, nazvať občanov prasatá môže len hovädo. No a ten čo mu to zverejnil?

  16. Á skoro som zabudol.
    Dejiny a zlodejstvá. Vrahovia a zbojníci. Kto vyplienil dnešnú Ameriku, južnú, či severnú? Kto vykradol Afriku? Kto kolonializoval takmer celý svet? Tak tu moc nemudrujte. A čo Slovák? Kde v područí koho životy vo vojnách padali? Sviniari , nás klamať veru nebudete! Teraz zas ťaháte Slovač proti Rusom. Málo vám je ? Čo chcete? Nenápadné svinstvá pod rúškom ľudskosti. Hanba na vás!!!

  17. Nazvať niekoho hovadom? A ako nazýval ficko svojich oponentov? Ako nazýval novinárov, ktorí nepísali podľa jeho predstáv? Ako nazýval prezidentku? Že by sme tu mali dvojitý meter? Či vlastne táto vláda mieru a pokoja môže sem-tam aj prezidentku nazývať americkou ku*vou a novinárov protislovenské prostitútky? Alebo si len také isté pokrytecké hovado a preto ich obhajuješ?

    3
  18. Prezidentka bola jedna kurva spinava vyjebana.slovakov by utopila v spinavej vode,prasnica zapredana vsivava.

  19. HH, další tupohlav, ktorému najviac ublížila prezidentka s jej takmer nulovými právomocami. Ty si taký sprostý, že tebe už pomože len lobotómia. Ty budeš určite ten, ktorý je za mier, neznášaš nenávisť a rozdeľovanie spoločnosti a hlavne si za slušnosť a kresťanskú lásku.

    3
  20. Lexa,prezidentka môže za veľa,Všetci sme to prežili a zažili.Tam to proste neobkecas,a môžeš nadávať ľuďom,koľko chces.Len to divadielko z vládou,kedy podávali demisiu,a potom zase nie,to,že Slovensko bolo skoro rok bez vlády,a všetky tie udalosti,okolo toho,už len to je dôvod na absolútnu,nespokojnosť.O iných veciach ani nehovorím.Vlada začínala ústavnou vatsinou,a kam to dotiahli? Prezidentka im všetko tolerovala.Je to k smiechu,keď teraz všetci terepete o demokracii.Este nikto ju tak neposliapal,ako predošlá vláda.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované