back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Dopravno-preventívna akcia na Cukrovarskej ulici v Seredi. Ako ste schopní poskytnúť prvú pomoc vy?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Dnes v doobedných hodinách ste mohli niekoľko príslušníkov polície spolu so zdravotníkmi vidieť vykonávať prevenciu u vodičov prechádzajúcich Cukrovarskou ulicou v Seredi.

O akú akciu išlo sme sa spýtali hovorkyne KR PZ Trnava Michaely Ulehlovej:

„Polícia v spolupráci so Slovenským Červeným krížom vykonáva v dňoch 01. 07. 2024 až 04. 07. 2024 dopravno – preventívnu akciu, zameranú na preverenie vedomostnej úrovne vodičov z poskytnutia prvej pomoci pri udalostiach súvisiacich s cestnou premávkou“.

zdroj foto: KR PZ Trnava

 

 

- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

  1. Mám skúsenosti ako sa ľudia chovajú k druhým. Pred pár rokmi som s kamošom išiel okolo progresu a bolo šero navyše zimné obdobie. Videli sme postavu čo sa prevalcuje z boku na bok a vydáva čudné zvuky.Neboli sme si istý čo sa deje, no išli sme sa tam radšej pozrieť. Cestou sme narazili na dvoch dospelých čo hovorili pani je určite ožratá. Aj na skupinu pubertakov čo sa smiali a mali poznámky že to je bezdomovec čo dlho nevydrží a skape. Prišli sme na miesto kde nás čakal šok. Žiadny bezdomovec ani opitá pani. Normálna slušná žena ktorá sa šmykla na ľadovom chodníku. Neváhali sme poskytli sme prvú pomoc dali jej napiť a moja bunda jej slúžili ako prikrývka aby neprechladla. Samozrejme sme aj zavolali sanitku. Ja som medzičasom vybehol za jej synom do fitka aby som upozornil čo sa stalo. Pomohli sme ju naložiť do sanitky a zistilo sa že pani má problémy s chrbticou a pri páde si poškodila chrbát, zlomila nohu, poškodila krk a bude nútené musieť ísť na operáciu. Nejde mi o to aby som machroval že som niekomu pomohol. Ide o to ako mohla pani v pokročilom veku dopadnúť. Predstavte si že by tam ležala do rána. Nemuselo to dopadnúť vôbec dobre. Preto sa k sebe správajme ľudsky, podajme prvú pomoc, skrátka vážme si jeden druhého. Nikto nikdy nevie kedy sa podobná, ba možno horšia situácia môže prihodiť jemu samému. Keby ma niekto obchádzal, urážal má, vysmieval sa mi, pričom ja by som umieral od bolesti z nejakého vážneho úrazu, určite by som nadšený nebol. Majme k sebe účtu, rešpekt, porozumenie. Nesprávajme sa k druhým ako k odpadu a svet bude určite krajším miestom. Toť vsjo.

    9

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované