back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Aktuálne podané projekty mesta Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď | Projektové oddelenie mesta pravidelne reaguje na výzvy, z ktorých je možné čerpať finančné prostriedky na konkrétne projekty. V priebehu ostatných týždňoch podalo mesto Sereď päť projektov so žiadosťami o finančnú podporu.

V prípade úspechov týchto samostatných projektov sa ich realizácia očakáva individuálne a to od konca roka 2024 až do konca roka 2026.

  1. Nákup technického vybavenia pre zvýšenie množstva vytriedeného komunálneho odpadu v meste Sereď (Ministerstvo životného prostredia SR), suma 641 837,40 eur.
  2. Podpora v oblasti kybernetickej a informačnej bezpečnosti pre mesto Sereď (Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky), suma 515 092,52 eur.
  3. Podpora inteligentného mesta Sereď  (Fond SK NIC, a.s.) –  prenájom troch kusov LOXov , ktoré budú doplnením vybavenia existujúcich športovísk v meste, 15 300 eur.
  4. Modernizácia majetku mesta Sereď (Ministerstvo financií SR) – nákup kosačky a mestského mobiliáru, 14 517 eur.
  5. Projekt K Park (Kaufland) – oddychovo relaxačný park, o úspechu rozhodne hlasovanie na www.kauflandpark.sk. 

 

zdroj: Mesto Sereď

 

- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

  1. Čo má spoločné dáka súťaž zo supermarketu s projektami mesta? To je ako keby si urobím domáci rozpočet a počítam s výhrou v súťaži loto jackpot alebo euromilióny …

    3
  2. Áno ty inžinier s červeným diplomom viem! Aj to lotto aby si vyhral si musis najprv kupit lístok zo svojho ty kôň

  3. inteligentne mesto,prenajom LOXov,alebo lokšov?,rozvoj informatizacie,no same nobl pomenovania,ale ze zelina rastie uz do nebies,hlavne pri obrubnikoch to nikomu nevadi,chliev v meste,narkomani na zel.stanici co robia v kuse bordel,to je prava tvar Serede,nie tie vase digitalne sracky o ktore sa akoze snazite.

    2
  4. Súhlasím,Lojmo.Tolko vecí čo mám v hlave a čo by som napísal,ale už má to nebaví, rezignoval som.Jednoducho tento p.primator má veľmi, veľmi sklamal! Mesto je škaredé, nič sa tu nebuduje s čím by sme sa mohli popýšiť.Trnava na nás ser.. z vysoka a Galanta nás už dávno nakopala.Hlavne sa mám tešiť z Galandie.Tam pchať eurá, Sereď nepotrebuje atrakcie, potom nemajú na záhr.stroje a na platy na údržbu mesta.Poslanci, zobuďte sa,a preberte aj primátora!!! Verte mi mnoho ľudí na vás nadáva.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované