back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Rozhovor s disidentom Václavom Malým, pomocným biskupom pražským

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Pri jednej z osobných návštev Prahy, sme sa zastavili aj na Biskupskom úrade na Hradčanoch, aby sme sa stretli s disidentom, moderátorom miliónového protestu na Letenskej pláni v Prahe a známou tvárou  novembra ´89 medzi českými disidentami.

Rozhovor s Václavom Malým prinášame z archívu Múzea totality:

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

  1. Presne ako ja . Som mierumilovný, pracovitý a nenávidím násilie. Ale sme rozdielny v jednom – musím sa živiť sám. Stále sú to na Slovensku ,,štátni zamestnanci,, a živia ich aj tí, čo rozprávkam v 21. storočí n e v e r i a. Amen.

    2
  2. To ti nevadí, že sa skladáš u nás na darmožráčov v takom počte zastúpených vo vymyslených politických stranách, ministerstiev, úradov…, ktorých je viac, ako tých, čo na nich robia, ktorí si zvyšujú platy o tisíce …?

    1
  3. K pre Satan 2. júla 2024 9:07
    Určite nám / nie iba asi Satanovi/ aj toto nie , že vadí! Je to výsmech všetkým, ktorí v 1989 , ale aj po teraz, si iba sluchovo a obrazne znášajú to, čo si naši, vaši, ich politickí zverenci dovoľujú! Opovrhovanci s pred 1989 nikdy nebrali takéto peňáze. Dostali iba náhradu za svoj c i v i l n ý plat, teda všetci poslanci mali svoju robotu + cestovné náhrady. Odtiaľ víchor fúka. Politik dnes je iba z á r o b k o v á nečinnosť a skok do všakovakých pofiderných vzťahov. A to ostatné – vždy súvisí aj s týmto. Ale reč je predovšetkým o hentých oných, ktorí denno denne sľubujú, že sa odtrhnú od štátneho prsa. Mám to vidieť!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované