back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Nielen vozovka na nadjazde je v zlom stave, ale aj výjazdy z R1 na nadjazd

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Zúfalý stav vozovky na nadjazde ponad rýchlostnú komunikáciu R1 – trasa Galanta Dolná Streda / Sereď kritizujeme dlhodobo. Najviac intenzívne od momentu, kedy na tento nadjazd už vtedy s výrazne zničenou vozovkou, bola presmerovaná obchádzka uzatvoreného mostu ponad železnicu v Seredi. Vtedy sme dôrazne upozornili na fakt, že o zlom stave vozovky na nadjazde jeho správca vie, nakoľko už vtedy (pred výrazným zvýšením hustoty dopravy) boli na ňom osadené dopravné značky na nerovnosti upozorňujúce.

Problémom – dnes už otázkou bezpečnosti je aj stav výjazdov z R1 na tento nadjazd a to z oboch smerov, od Trnavy, ale aj Nitry.

Zvlnená vozovka a vyjazdené koľaje natoľko,že auto s nižšou svetlosťou môže mať problém s bezpečnou jazdou po vozovke v stave zdokumentovanom na fotografiách. O vodičoch začiatočníkoch nehovoriac…

Hlavne za dažďa,ktorého je v poslednej dobe viac ako dosť, je teda takáto vozovka nebezpečná.

Bude správca čakať na tragédiu aby začal konať tak, ako je to u nás zvykom?  

Výjazd z R1 na nadjazd od smeru Nitra:

- Článok pokračuje pod reklamou -


Výjazd z R1 na nadjazd od smeru Trnava:

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

  1. Pri vyjazde od tt ked sa postavia dva kamiony, jeden do lava zaradeny na sered, druhy do ga , cista sebevrazda, neni vidno na cestu. Z osobaku zase neni vidno na sered, lebo na zvodidlch znacka a kriky…. Neviem co za … projektovalo tieto useky.

    4
  2. Vodič je povinný rýchlosť jazdy prispôsobiť najmä svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať. Vodič smie jazdiť len primeranou rýchlosťou, aby bol schopný zastaviť vozidlo na vzdialenosť, na ktorú má rozhľad.
    .
    Kto to nedokáže pochopiť, nech vráti vodičák

    2
  3. Takže Venco keď nevidí auto od GA kvôli kamiónu, tak to skúsi naslepo. Zatiaľ mu to vždy vyšlo. Len dokedy

  4. Treba sa pýtať. Kedy bude funkčný most cez Sereď, vážený muzikanti

    1
  5. mam teoriu, ze situaciu s mostom v Seredi vyriesi buducnost, kde budu lietajuce auta… cize staci trpezlivost drahi spoluobcania..

    3
  6. Volajte TV Markíza. Úplne bežne dávajú reportáže z hocijakej dedinky o neúnosnej dopravnej situácii. Pán starosta sa postaví pre kameru a už aj ide.

    1
  7. 1. júla 2024, 20:25
    To je síce pravda ale čoskoro prídeme do stavu, keď sa už nebude možné prispôsobiť stavu vozovky. A potom môžeš byť prvý, čo vráti vodičák. Bohužiaľ SSC ako aj väčšina slovenských štátnych inštitúcií sa riadi heslom, kto nič nerobí,nič nepokazí. Mosty v Seredi a v Šali sú toho krásnym príkladom.

    3
  8. V Seredi je všetko čo by bolo potrebné na opravu či už mostu nad železnicou alebo daného úseku. Nechápem na čo čakajú. Zbytočná byrokracia a dohady komu čo patrí a kto má prevziať zodpovednosť…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované