back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

V súvislosti s dnešným oznámením o výbušnom systéme v priestoroch hlavnej železničnej stanice v Bratislave polícia pátra po totožnosti tohto muža – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Na linke 158 sme v priebehu dnešného dňa prijali oznámenie o údajnej prítomnosti nástražného výbušného systému v priestoroch Hlavnej železničnej stanice v Bratislave.

Policajti Odboru železničnej polície okamžite vykonali potrebné opatrenia a hodnovernosť oznámenia na mieste preverili. Prehliadkou vnútorných priestorov železničnej stanice ako aj pristavených vozňov sa hodnovernosť tohto oznámenia nepotrvdila.

V tejto súvislosti však pátrame po totožnosti muža na priloženom zábere. Ten by svojimi vedomosťami mohol napomôcť objasniť predmetnú udalosť.

Akékoľvek informácie k totožnosti muža na zábere, prípadne k jeho súčasnému pobytu alebo pohybu,nám môžete oznámiť na linke158 prípadne formou súkromnej správy na FB Polícia SR Bratislavský kraj.

 

– – –

- Článok pokračuje pod reklamou -

AKTUALIZOVANÉ  1.7.2024 – doplnenie tlačovej správy Polície SR Bratislavský kraj

KVÔLI NEUVÁŽENÉMU SPRÁVANIU SA DOSTAL 67-ROČNÝ SENIOR DO ZBYTOČNÝCH PROBLÉMOV

Obvineniu z trestného činu šírenia poplašnej správy čelí 67-ročný Ľubomír M. z Bratislavy, ktoré mu vzniesol poverený príslušník Oddelenia železničnej polície Bratislave. Obvinený muž mal pristúpiť v priebehu včerajšieho dňa v priestoroch vestibulu Hlavnej železničnej stanice v Bratislave k dvom cestujúcim a položiť pred nich tašku na kolieskach. O nej sa pred nimi mal vyjadriť, že je v nej bomba a z miesta odišiel, pričom následne sa vrátil, tašku zobral a odišiel na neznáme miesto.

Na základe pomoci občanov v súvislosti s medializovaním tohto prípadu, sa podarilo v krátkej dobe identifikovať muža a následne ho aj obmedziť na osobnej slobode v obci Plavecký Štvrtok. Odtiaľ bol muž eskortovaný na príslušné policajné oddelenie.

V súvislosti s týmto prípadom vyzývame verejnosť, aby sa takéhoto konania občania zdržali a verejne nespôsobovali znepokojovanie obyvateľstva tým, že rozširujú poplašnú správu ktorá je nepravdivá.

zdroj: FB/Polícia SR Bratislavský kraj
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

  1. Starý, by mal dostať nakladačku obuškami a potom masaž análu metlou.
    Dedek má nadrozmerný hlavu , keď si musel šiltovku nastrihnut

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované