back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Oddelenie urgentného príjmu galantskej nemocnice získalo výročnú Cenu Trnavského samosprávneho kraja

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Penta Hospitals SK |MM| Kolektívu urgentného príjmu v galantskej nemocnici bola udelená Cena Trnavského samosprávneho kraja. Ocenenie si z rúk župana Trnavského samosprávneho kraja Jozefa Viskupiča na slávnostnom galavečeri prevzal primár urgentného príjmu Jozef Fatrsík. Cenu Trnavského samosprávneho kraja udeľujú v siedmych kategóriách, z ktorých jednou je aj zdravotníctvo.

Zdravotnícky kolektív urgentného príjmu sa ročne postará o viac ako 20 tisíc pacientov. Minulý rok v nemocnici zavŕšili projekt tzv. hot floor financovaný z eurofondov a oddelenie presťahovali do nových priestorov na prvom poschodí. Urgentný príjem je teraz sústredený na jednom podlaží spolu s oddelením rádiológie a oddelením anestéziológie a multiodborovej intenzívnej starostlivosti, vďaka čomu sa zdravotníci môžu rýchlejšie a efektívnejšie komplexne postarať o pacientov v akútnych stavoch. Primárom oddelenia je MUDr. Jozef Fatrsík a jeho pravou rukou vedúca sestra PhDr. Stela Izsáková Kováčová.

„V mene celého oddelenia chcem veľmi pekne poďakovať pani riaditeľke a Trnavskému samosprávnemu kraju za nomináciu a následné ocenenie. Veľmi si vážime, že naša každodenná práca bola takto ocenená. Aj toto nám dodáva ďalšiu chuť pracovať ešte s väčším úsilím a nadšením, uviedol Jozef Fatrsík, primár oddelenia urgentného príjmu Nemocnice Penta Hospitals Galanta.

MUDr. Jozef Fatrsík v galantskej nemocnici pôsobí už sedem rokov. Okrem vedenia urgentného príjmu prebral pozíciu námestníka pre liečebno-preventívnu starostlivosť. V roku 2023 získal ocenenie TOP lekár na Slovensku v kategórii urgentná medicína, čo tiež svedčí o jeho prínose pre oddelenie i celú nemocnicu. Verejnosť ho môže poznať aj z podcastu Doktor má Filipa, ktorému sa venuje už tri roky.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

  1. Prosim vás, bolo mi na umretie, ledva som sa rano doplazil do tej nemocnice, vratnicky som sa pytal kde je urgent , ona ze na prvom ale ze ma nezoberu, že mám ísť k obvodnému, šiel som Na prve, zazvonil , vyšla sestra, vysvetlil som ze mi zlyháva srdce, že potrebujem rýchlo osetrit, po hodine vyšla lekárka, že čo tam chcem, hovorím jej to isté, neveriacky až pohoršenie na mňa pozerá, snaží sa ms odbit, nskonec sme sa dohodli, urobí mi vysetrenie a ak budem mimo ohrozenie života, odídem. Urobili vysetrenie a zistili vážne ochorenie, čiže ma hneď dali na jisku. Počul som aj o iných prípadoch kedy sa ludi snažili odbit, ocenenie si nezaslúžia. Jediný kto si zaslúži je oddelenie na 5tke

    0
  2. Anonym 27. júna 2024, 15:34 – suhlasim, ze to nebolo zrejme spravne, ale … Zaujimal by ma aj ich pohlad. Ja som bohuzial za posledny polrok musel navstivit viackrat a VZDY bez problemov. Riesene, doriesene a postupene dalej. Takze ja si dovolim nesuhlasit. A takto to bolo s okolim mojich znamych detto. Snaha o riesenie problemov bolo vzdy… A bohuzial som videl aj pripady, ktore boli „na umretie“ a ked im bolo oznamene, ze holt par hodin musia vyckat, tak sa zazracne uzdravili a odisli po svojich. Takisto som videl nezainteresovaneho chalana, ktory tam par hodin stravil, lebo mu urobili x vysetreni … Citam stale tie hejty na nemocnicu, ale ziadne pozitivne spravy. A tych sa urcite stalo tiez dost, len o nich nik nepise a nikoho to nezaujima…

  3. Mali by sme spýtať skupiny penta koľko zaplatilo PR oddelenie za toto ocenenie. Mám tiež osobnú skúsenosť kedy sa záhadne stratili prepúšťacie dokumenty ktoré boli dôkazom vážneho pochybenia lekárov. Úrad pre dohľad nás odbil, riešia len medializované prípady. V ostatných prípadoch stoja vždy na strane lekárov a nie na strane pravdy.

  4. Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou? Raz som im poslal podnet, ani mi len neodpísali, že ma majú na háku. Podnet išiel do stratena ako prd vo vetre.

  5. Ja som galantskú nemocnicu uprednostnila pred bratislavskou. 3× ma operovala MUDr.Badidová a nedám na oddelenie gynekológie dopustiť, či to boli lekári, sestričky, sanitárky, upratovačky, všetci boli super.

  6. No nebolo to správne určite! Nieže zrejme! Keď tam bohužiaľ často chodíte a vyčkávate hodiny, podľa toho čo ste napísal ,tak to nieje tiež v poriadku!Mali by sa Vám venovať hneď,ako tam prídete a vidia Vaše papiere s diagnózou!A viem o čom píšem!30r.odrobených v našom terajšom „Super“zdravotníctve…

  7. Ocenenie galantského urgentu? Fakt? A začo? Že tam človeka nechajú čakať celé hodiny bez toho aby oň vôbec zakopli? Galantský špitál sa nie náhodou umiestnil na poslednom mieste v hodnotení.

  8. Pozitivna skusenost: otvorená hlboká rezná rana na ruke, cez deň na plnom urgente, do pol hodiny zašitá, príjemný personál, až na jazvu, ruka funkčná ako predtým. Poďakovanie a pozdrav mladému p. dr. Takáčovi.

  9. Pre onanym 27. júna 2024, 18:19 – Ja sa samozrejme s Vami nehadam a ani si to nedovolim spochybnovat, ze sa stalo , co sa stalo. Ja som osobne pomoc nastastie (klop klop klop) nepotreboval. Ale bohuzial moji blizki. A ja som necakal na vysetrenie, ich realne vysetrovali a trvalo to dlhsie. okamzite CT, pripadne neskor poslanie na spravne oddelenie. Ja sa naozaj stazovat nemozem, lebo moje okolie co tam bolo, tak im proste pomohli. A nie su roboti. Verte, ze by som tie sichty zazivat nechcel a to nespominam tu agresivitu pacientov. Ja na nich nedam – zatial – dopustit. A mali by sa ozyvat aj ludia, ktorym pomohli. Lebo takto to vypada, ako keby to bolo peklo na zemi. ALe nie je. A su to len ludia… A ked ste 30 rokov robili v zdravotnictve, tak viete ake narocne je tam udrzat ci pozornost, ci byt v strehu, pri tych kvantach hodin nadcasov a podobne..

  10. Pokial je to zdravotnictvo take,,super,, ako pise, tak je to aj jeho zasluha. Prave po 30. rokoch.
    Inak ja mam tiez len dobre skusenosti s Ga nemocnicou.
    A prave aj napriek tomu ako ta nemocnica vyzera. A to vdaka bolsevickym zlodejom, ktori zdravotnictvo riadia.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované