back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Do veľkoplošných opráv na východe Slovenska smeruje investícia skoro 800-tisíc eur  

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

NDS |MM| Národná diaľničná spoločnosť opraví povrch vozovky na ceste I/16 v rámci mesta Košice. Veľkoplošné opravy sa zrealizujú postupne v oboch jazdných pásoch. Práce začnú 29. júna a v prípade priaznivých poveternostných vplyvov budú ukončené do konca augusta.

„Do jednotlivých objektov v rámci veľkoplošnej opravy na východnom Slovensku investujeme vyše 794-tisíc eur“  priblížil Rastislav Droppa, podpredseda predstavenstva a prevádzkový riaditeľ Národnej diaľničnej spoločnosti.

Rekonštrukčné práce budú realizované postupne. Veľkoplošné opravy vozoviek sa týkajú úseku ľavého jazdného pásu cesty I/16 v km 213,314 – 211,834 v časti Košice – Opátske, oblasť Južné nábrežie (celá šírka vozovky vrátane krajnice), ľavého jazdného pásu cesty I/16 v km 210,950 – 209,890 (celá šírka vozovky vrátane krajnice) a pravého jazdného pásu cesty I/16 v km 209,890 – 210,950 (celá šírka vozovky vrátane krajnice) v časti Košice – Nad Jazerom a vetvy medzi ulicou Palackého a cestou I/16 v oblasti Južného nábrežia. Práce budú pozostávať z odfrézovania pôvodnej vozovky a položenia nových asfaltových vrstiev. Pri prácach na daných úsekoch cesty I/16 bude doprava presmerovaná do voľných jazdných pruhov toho istého jazdného pásu.

 

Prosíme, dbajte na bezpečnosť pracovníkov

Národná diaľničná spoločnosť apeluje na motoristov, aby boli obozretní, ohľaduplní a dodržiavali obmedzenia súvisiace s opravnými prácami. Najmä rešpektovali rýchlostne limity. Záleží nám nielen na bezpečnosti motoristov, ale aj na bezpečnosti pracovníkov v teréne. Práve nepozornosť a nedodržiavanie zníženej rýchlosti sú najčastejšími príčinami neraz vážnych nehôd.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované