back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Starostka Šintavy Režnáková manipulovala so zverejnením videa z rokovania OZ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Už sme na problém upozornili aj verejne na poslednom rokovaní OZ v Šintave. Starostke Režnákovej sme dali priamu otázku, či ona úmyselne a cielene pozdržala zverejnenie videozáznamu z rokovania predchádzajúceho zastupiteľstva. Na otázku odpovedať nechcela a nielen pred nami, ale aj poslancami OZ a občanmi sa vytáčala  ako sopľavá puberťáčka prichytená pri fajčení s kamošmi.

Vychádzajúc z najpravdepodobnejšieho dôvodu a obsahu neskôr zverejneného videozáznamu, vyjadrení starostky a aj právnika a samozrejme ďalších dôkazov, ktorými disponujeme, si môžeme dovoliť verejne napísať, že starostka Režnáková skutočne manipulovala so zverejnením videa a to až do momentu, pokým dohoda s prepustenou zamestnankyňou nebola zamestnankyňou podpísaná.

Pripomíname aj primitívne reči starostky týkajúce sa bývalej zamestnankyne, ktorú spolu s obcou  zaplateným právnikom  nedokázala prepustiť tak, aby to obec nestálo výrazne viac, ako 10 000 Eur. A to vlastne môžu byť občania radi, že obec vďaka nekompetentným až amatérskym rozhodnutiam volených zástupcov, už tradične nepríde o desiatky tisíc Eur.

Prepustená zamestnankyňa Klčová sa na ďalšom zastupiteľstve voči výrokom starostky bránila.

Starostka Režnáková evidentne nezvláda funkciu a jej ego výrazne prevyšuje jej manažérske kvality – o morálke nehovoriac.

Na mieste je otázka – prečo poslanci OZ zvýšili plat starostke? Kto by v súkromnej firme bol odmeňovaný za nehospodárne vynakladanie firemných peňazí, za chyby, hlúposť, aroganciu a neschopnosť?

- Článok pokračuje pod reklamou -

Možno by si pani starostka mala prehrať videozáznam s rozhovorom, ktorý nám poskytla na prvom rokovaní OZ, kedy bola ustanovená do funkcie po prvý raz.

Sľubovala síce hodne, no vie dnes niekto, čo vlastne splnila?

Ak sa niekomu zdá manipulácia so zverejnením videozáznamu nepodstatnou, ako občan by som jej konanie nepodceňoval. V tomto prípade totiž podlo neváhala konať vlastne vo svoj prospech (zodpovednosť za prepustenie je na nej), ako konala, koná a konať bude v budúcnosti?

Vlastne, vo využití dotácie na osadenie obrubníkov pred jej domom, to občania majú možnosť vidieť.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

  1. Nuž, čo k tomu – obecne? Riešim všakovaké kauzy samosprávy a vždy narazím na – samospráva samostatná to odnož človečenstva- teda v mnohom sa nedá právna rovina postaviť tak, aby boli darebáci v samospráve postihnutí!!!! Odporúčam teda, ak sa cíti , že darebáci v samospráve idú proti zákonu , rázne zakročiť. Využívajte prokuratúru a zdravý rozum. Tobôž preto, že mnohých darebákov živíte vy!

    5
  2. Pán Majko, Šintava a obzvlášť pani Režňáková je očividne Vašou srdcovou záležitosťou. Nemá v pláne stať sa občanom a prípadne aj kandidovať? Vy by ste to v tej Šintave určite “ukočíroval” a možno by aj na Vás niekto potom nonstop vyťahoval špinu 🤭

    4
  3. Pozorovateľ 25. júna 2024, 15:12 – skusim takto:

    Mylite sa, nieje mojou srdcovou zalezitostou, ale nutnym zlom, ktoremu sa cez Transparentnu samospravu venujem.

    Osoba, na ktoru vytiahnete spinu, ju musi mat na sebe, v nej zit, spina musi byt jej pracovnou metodou, pripadne jej moralne a eticke hodnoty klesnu do stavu, ze je aku spinu vytiahnut.
    Evidentne pani starostku poznate dobre.

    Nie neplanujem kandidovat na ziaden post, kde nevidim moznost veci realne zmenit.
    A ci bude v Sintave pricetny protikandidat, sa dozvieme mozno uz na dnesnom zasadani a to na zaklade hlasovania poslancov o znizeni platu starostky na zaklad stanoveny jej zakonom. Podotykam, ze za vysledky preukazane pri riadeni obce a sprave veci verejnych, je aj to suma vysoko prevysujuca to, co si voleni funkcionari ako ona z dani obcanov zasluzia.

    Mam prilis dobre vedomosti a skusenosti zo samosprav po celom Slovensku aby som vedel posudit, ci moralna uroven poslancov a uvedomelost obcanov stoji za to, nechat sa namotat na nejaku kandidaturu do verejnej funkcie.

    No a na zaver – po 32 rokoch vedenia vlastnej firmy mam uplne ine predstavy o fungovani toho, co riadim a budujem, ako vacsina uradnikov, uradnicok a ludi odkazanych na vyplatu z penazi obcanov.

    Ak ja budem niekedy niekde kandidovat, tak to bude preto, aby som priniesol zmenu do systemu, ktory od revolucie vyhovuje ludom aj v sucasnosti rozhodujucim o tom, ako budu zit nase deti a ci tu zit vobec budu mat zaujem.

    6
  4. Zdá sa, že starostka je aj vašou srdcovou záležitosťou. Mali by ste ju nahovoriť, aby ešte raz kandidovala a hneď jej navrhnúť aj najvyšší plat.

    2
  5. Milý pan.Majko ty si bud radsej tam v Seredi co sa tu trtkas u nas v Sintave nejdes odtialto het niekam tam si chod Kurbela natačat.co sa tu robis veľmi dôležitý ty pijavica jedna.ze ta tam aj pustia boha ja by som ta na obecny urad nepustil vyhodila bybsom ta.daj nam pokoj šintavanom a tiez pani Starostke.tam si bud vSeredi.pochopil si to.mi ta tu mechceme pijavicu slizku

    2
  6. Miloš používaš v svojích “básničkách” rovnaký meter na každého?

  7. Toto je len taká omrvinka. Predstavte si že takých ľudí je bohužiaľ viac a viac v našej politike. Dostanú sa ku korytu a myslia len na seba. Veď aj teraz vláda sľubovala zníženie ceny potravín, zníženie DPH, lacnejší benzín, vyššie dôchodky. Realita? Úplný opak. Ale bilbordy a manipulatívne reči majú. To čo je urgentne treba riešiť neriešia. Problém migrácie? Je ich ešte viac ako pred voľbami a sú oveľa horší a agresívnejší. Ja ich tie žovialne reči už nezožeriem. Stále sa my Slovač necháme nachytať. Dôležitá je budúcnosť našich detí a nie vačky politikov, ktoré im bohužiaľ dobrovoľne plníme. Smerujeme na dno ekonomického rebríčka čo sa týka všetkého. Obávam sa že už je neskoro niečo meniť. Fakt je smutné kam naša krajina smeruje, keď nám vládnu ľudia ktorí o ňu nemajú žiadny záujem. Oligarchovia vládnu našej krajine a tak to nemá byť. Politik má slúžiť ľuďom, nie sebe samému! Do budúcna to nevidím ružovo a obávam sa že v tejto krajine ostane len mafia, korupcia, chudoba, zlo, nenávisť a celkový krach. Normálny človek už tú nežije keď vidí čo sa tu deje. Keď už starosti malých obcí sa správajú takto, predstavte si ako to vyzerá na celom Slovensku. Česť výnimkách ktorých je kurevsky málo.

    10
  8. Ty si dobrý posluhovač starostkin, sa bojíš o ňu? Ona o teba nie, si zapíš za uši. Majko vie, čo robí a píše, keby nemal pravdu, nedovolil by si to. Inak máš super slovník, osočovanie ti ide, tak ako „pani starostke“. Len bacha na Miloša, on sa urážať individuom ako si ty nenechá.

    5
  9. Pán Majko, poviem Vám to takto. Ja nie som zo Serede, dokonca ani zo Šintavy. S Vaším tvrdením o tom, že špina sa dá vytiahnuť len na niekoho, kto žije a správa sa nemorálne, prípadne v nesúlade so zákonmi nesúhlasím. Na konanie človeka sa každý jednotlivec môže pozerať inou optikou, teda niekto ho vyhodnotí ako negatívne, niekto ako niečo neutrálne alebo pozitívne. Tvrdíte, že Vám nie sú ukradnuté veci verejné. Takéto až zosmiešňujúce články prezentujete ako serióznu novinárčinu? Prineste fakty, napíšte ich nestranne a potom sa môžeme baviť o serióznom médiu, ktoré ukazuje ľuďom pravdu. Toto je amatérčina, či fotodokumentácia, či text. Vy tiež nie ste podľa môjho názoru úplne seriózny, keď tento web okrem informovania slúži mnohokrát aj na šírenie nenávisti, nadávok a hádok v komentároch a Vašu ľahostajnosť skrývate za slobodu slova. Pardon, možno to nie je ani ľahostajnosť, skôr ide o dosiahnutie čo najväčšej návštevnosti webu, však? Suma sumárum, takí sme my ľudia, hľadíme si najmä svojho, akurát to niektorí nemajú potrebu schovávať za boj proti zlu 😊

    9
  10. Pozorovateľ mňa zaujíma každý slušný komentár, aj keď sa nezhoduje s mojím názorom. Musí však obsahovať fakty ,
    napríklad prečo pani starostka je kritizovaná neprávom .

    2
  11. Pán nešintavčan, nesereďčan, asi slabo pozorujete. Majko si články o šintavskej starostke nevymýšľa, ani veci nenadsadzuje len aby mal sledovanosť. Keď ste taký pozorovateľ a hlavne spravodlivý človek, tak si pozrite aspoň video s jej sľubmi a pár videozáznamov zo zastupiteľstiev a snáď pochopíte, čo je zlo a zákernosť,keď ju teda osobne nepoznáte. Ten, kto sa neštíti sa takto správať ako ONA aj napriek tomu, že je to všetko zaznamenávané, teda je dôkaz o všetkom čo povie a môže to vidieť a počuť ktokoľvek, tak taký človek nemá čo robiť v takejto funkcii. Nešíri žiadnu nenávisť, len otvára ľuďom oči, aby videli akú faloš, zlobu a zákernosť majú ľudia na najvyššom poste Šintavy.

    5
  12. A ty nejaky pozorovatel.ty sa staraj tam o svoje.ja dobre poznam panaMajka dokonaleho novinara.a budem si ju zastavat starostku ja som si ju volil a som rad ze ju mame.a kazdy môžte mi fukať praškovy cukor do riti alebo vyskočit ma hrb.pekny den orajem ostatným…

  13. Cukrovar ..tvoje príspevky sú písané tou čo riadi Šintavu .inak mi to nevychádza .

    1
  14. Ja som bol osobne pozriet a ziadne obrubniky som u pani starostky nevidel. Ked ich tam ma skuste ich nafotit mozno som prehliadol.

    2
  15. Ak ich tam nemá, tak ich odstránila. Určite ich tam mala, veď si pozrite zastupiteľstvo, tam sa aj priznala.

    1
  16. Hej Jožko, Ferko alebo kto si. Čo chceš dostať cukrovku? Dávaj si pozor na svoje zdravie. A keď sa budeš veľmi klaňať k nohám veľkomožnej, tak možno budeš mať aj ten hrb.

  17. Tak ono keby tam bol aj páter Pio tak polovičke nevyhovuje. Bývalí starosta katastrofa,zlý človek dvomi slovami. Pani Reznakovej len veslarsky hrmi v hlave a kde sa komu stratil pes,alebo mačka. Jej štandardná odpoveď,citujem: Ona neviiiii.. poslanci? Čo boli schopný sa nato radšej vyprdli,lebo búchať hlavu o múr netreba. A Pán Majko čo povie tiež by som moc nebrala vážne. Budú voľby všetci čo tu mudrujete choďte do toho. Ale to nie takže stále to pôjde taaakto dookola. Pekný den

  18. Milosa Hracha mozete akurat tak dobre vyfajcit co mu vsetci zavidite co dokazal pojebani zavystlivci budte taky frajeri ako je on co vam malo pomohol

  19. Musím sa smiať pani starostka. “ ..budem trvať na tom a tlačiť poslancov, aby to bolo zosobnené. Občania predsa nemôžu za to, že si niekto postaví hlavu a koná na vlastné triko. Bol štatutárom a mal za sebou 9 poslancov..“ hm, história sa opakuje alebo tie Božie mlyny melú celkom rýchlo..Pán Majko, toto bol naozaj „osobný zápas za obecné peniaze“. Pani starostka, p. KLČOVÚ ste mali v zuboch dlhé roky pre iné Vaše pohnútky a nie preto, z čoho ste ju verejne obviňovali. Vaše ego sa zľaklo, keď ste si uvedomili, čo ste natárali na verejnom zastupiteľstve, preto ste to video záhadne uverejnili až po podpise dohody. Vy ste v tejto celej kauze konali na vlastné triko. Prečo ste si tento Váš osobný spor nezosobnili? Pretože to Vaša hlava sa nevie skloniť. A to sa čudujem, veď ste veriaca. A Boh je pamätlivý.

    3

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované