back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Športový štvrtok vo vnútrobloku na Garbiarskej ulici bude 27. júna

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď |  Vo štvrtok 27. júna sa môžete v Seredi tešiť na ďalší špeciálny Športový štvrtok. Počas neho sa chystá oficiálne otvorenie vynoveného vnútrobloku na Garbiarskej ulici a seredskí taekwondisti predstavia svoje umenie.

Počas najbližšieho štvrtku sa budete môcť stretnúť so seredskými taekwondistami, ktorí chystajú svoju exhibíciu o  18.00 hod. Tradične si budete môcť zasúťažiť o ceny od mesta a o najmenších účastníkov sa postarajú pozorní animátori.

Športové štvrtky sú projektom mesta Sereď s cieľom venovať vyššiu pozornosť deťom a mladým mesta. Tá je dôležitá pre budovanie otvorených a priateľských vzťahov, pre podporu mladých v ich období dospievania a najmä v dnešnej náročnej dobe virtuálnej reality, ktorá reálnym vzťahom a priamej ľudskej komunikácii nepraje.

Mladí sa tradične môžu tešiť nielen na zaujímavé športy, ale v prípade potreby sa môžu porozprávať o svojich problémoch, či so mnou alebo s inými zamestnancami mesta. Vieme hneď na mieste začať hľadať riešenie na ich prípadné problémy a vieme byť v kontakte s tými, ktorí majú záujem,“ vysvetlil Marek Čulaga, koordinátor práce s mládežou mesta Sereď.

Športový štvrtok na Garbiarskej svojou účasťou podporí aj podpredseda Trnavského samosprávneho kraja Rastislav Mráz, ktorý prijal pozvanie primátora mesta Ondreja Kurbela.

Tešíme sa na vašu účasť, vo štvrtok 27. júna od 16.00 hod. vo vnútrobloku na Garbiarskej ulici. Vstup je voľný!

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

  1. Možno to je jedinečná príležitosť na pokosenie tej džungle pred akciou, inak to bude hanba.

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované