back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Netrpezlivý muž nechcel v nemocnici čakať, tak fyzicky napadol zdravotnícky personál aj pacienta na invalidnom vozíku

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III vyšetrujú trestný čin výtržníctva v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví spáchaných na chránenej osobe, ku ktorým malo dôjsť dňa 22.06.2024 v nemocnici na Kramároch.

43-ročný – netrpezlivý muž, tu fyzicky napadol troch pracovníkov zdravotníckeho personálu, ako aj chorého pacienta na invalidnom vozíku, ktorým v dôsledku tohto napadnutia boli spôsobené rôzne zranenia.

Agresívneho muža na osobnej slobode obmedzila hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky, ktorá ho následne eskortovala na príslušné policajné oddelenie. Po vykonaní potrebných úkonov bol umiestnený v cele policajného zaistenia.

Zo strany vyšetrovateľa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III bolo v tejto súvislosti vznesené obvinenie z trestného činu výtržníctva spáchaného na chránenej osobe v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví spáchaného na chránenej osobe, 43-ročnému Zdeněkovi J. z Bratislavy.

Zároveň bol v tejto súvislosti spracovaný aj podnet k jeho väzobnému stíhaniu. V prípade preukázania viny pred súdom, hrozí za takéto konanie v zmysle zákona trest odňatia slobody až na tri roky.

 

zdroj: Polícia SR Bratislavský kraj
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

  1. Už keď napísali „netrpezlivého“ muža tak to má zrejme súvis s dostupnosťou nášho vytunelovaného zdravotníctva. Asi ten netrpezlivý čakal dlhé hodiny na ošetrenie a rupli mu nervy. V každom prípade si to zrejme odskákali tí, ktorí za to nemohli. A tí, ktorí za to môžu, chodia lietadlom na futbal a rehocú sa na tých ktorí si nosia do nemocnice ešte aj toaletný papier.

    2
  2. Marek mýliš sa, sú netrpezliví, ktorí nebudú čakať ani keby bol pred nimi jeden pacient.

  3. Možno len pozeral reportáž kde “zdravotníci “ tvrdili že pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti nášmu premierovi postupovali štandardne ako k hociakému inému pacientovi. Možno dotyčný len nadobudol pocit že mu neni poskytnutá tá “štandardná” starostlivosť a chcel si ju vydobiť silou

    1
  4. Ja som čakával v Prievidzi na chirurgii aj 4 hodiny. Poradie vždy určoval lekár. Hovorím o súkromnom zariadení. Dnes som opäť zdravý a ďakujem lekárovi, že aj v dnešnej zlej dobe je stále profesionál. A propo nič som neplatil, všetko išlo zo zdravotného poistenia. Je však pravdou, že ak sa nereguluje / odborne/ čakáreň – predbiehajú sa všakovaké prízraky – nie je problém, že nervy niekomu ujdú. Ale tĺcť zdravotný personál? Nuž , na zamyslenie sa.

  5. Ja som išiel na zubnú pohotovosť do TT na súkromnú kliniku, tam brali pacientov podľa toho ako prišli. Akurát mňa z nejakého dôvodu vynechali. Keď som sa opýtal prečo tak dlho čakám, vraj zabudli sme na vás. Ukážka profesionality a to som sa ešte ani neocitol v ordinácii. Hlavne, že som tam vypísal trojstranový dotazník, akoby som išiel na let do kozmu. Ďalšia profesionálka ma vybavila v ambulancii, odfláknutá robota sa po dvoch týždňoch rozsypala. Potom som zašiel k mojej zubárke a tá napravila to, čo nevedeli poriadne urobiť na súkromnej klinike. Drží to doteraz. A na záver – hádajte kde som platil viac.

  6. Súhlas , zubarina sú deti rôznych vstupov do nášho zdravotníctva- mínus. Na pohotovosť radšej ani nechodím, lebo.

  7. Keď potrebuješ ísť na pohotovosť, tvoja zubajda robí 24 hodín denne? Chápe to tvoj mozoček, či nie? Mysliteľ z krčmy.

  8. Marek ,tvoj horizont chápania života konci u toho zázračného “ lebo Fico“Odporúčam psychiatra,tam tak dlho necakas.!Trápne.Inak Tá ubezpečujem,že na lekárske urgentne ošetrenie čakáš všade.Okrem výnimky,že máš svojich vlastných lekárov.

  9. ked prezidentka počas pandémie vyšla z nitrianskej nemocnice a s informáciou od lekárov že pacienti napádajú zdravotnícky personál povedala že tomu nerozumie tak jej to mnohí mali za zlé….lebo veď nerozumie vlastnému národu….tak by sme si asi na toto mali zvykať a porozumieť tomu že žijeme v krajine kde pre veľkú časť obyvateľstva je takéto správanie v poriadku a rozumia mu….bohužiaľ, myslel som si že sa vracieme do 90. rokov, ale evidentne sa vraciame až do stredoveku…a mnohí sa z toho tešia…

    3
  10. Homo Dezole 25. júna 2024, 10:19…a 65% z posledných 20-tich rokoch…ale to nevadí, on za nič nezodpovedá, za všetko može Matovič, Soroš a Radičovej vláda…:-D

    1
  11. ratafák napíšeš nám už konečne kto ta platí za tie bludy čo sem denno denne vypisuješ?

  12. Tak čo sledujem Raťafáka väčšinou argumentuje faktami a nie pocitmi. Za to tých anonymov s názorom a praudou je tu podstatne viac.

    2
  13. Pre myslitela z krcmy:
    Ked ta zub boli, tak o tom nevykecavaj tyzden v krcme, ale chod svojej zubajde.
    A necakaj na sobotu, kedy ta stara vyzenie do tt.

  14. Písal som niekde, že ma bolel zub? A že to trvalo týždeň? Ty kokot domýšľavý, už keď sa zamotáš do vlastných konšpirácií, aspoň si to ešte neobhajuj. Hlavné, že vieš, že som o tom týždeň kecal v krčme, ty jebo najmúdrejší.

  15. Vidis ty jebo najsprostejsi. Uz si sa predstavil. Mame ta volat jebo, alebo domyslavy kokot. Ako ta volaju doma.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované