back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

XXIII. SEREDSKÝ HODOVÝ JARMOK – tri dni pestrého programu plného hudby, tanca, zábavy a kultúrnych vystúpení

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

V dňoch 21. až 23. júna sa v Seredi uskutočnil už XXIII. ročník tradičného Seredského hodového jarmoku, ktorý opäť prilákal množstvo návštevníkov z blízkeho aj ďalekého okolia. Počas troch dní si prítomní mohli vychutnať pestrý program plný hudby, tanca, zábavy a kultúrnych vystúpení.

Jarmok bol oficiálne otvorený v piatok, kedy atmosféru rozprúdila dychová hudba BUČKOVANKA. Na pódium následne vystúpili žiaci zo Základnej školy J.A. Komenského, malé baletky z tanečnej školy Luskáčik a talentovaní tanečníci z LY Dance United. Zábavu dotvorili aj šikovní žiaci zo ZUŠ J.F. Kvetoňa. Večer patril hudobnej skupine GOCNOG a ELÁN TRIBUTE, ktorí svojimi hitmi zabavili všetkých návštevníkov.

Sobotňajší program začal vystúpením TOMÁŠ BIHÁRI BAND, ktorý priniesol na námestie hudbu a pohodu. Popoludní sa o zábavu postaral BONZO RANDVÁNYI AND FRIENDS, po ktorých nasledoval tanečný súbor ANDALUSIA. Večer pokračoval vystúpeniami hudobných skupín RANDAL a COVERDAILY. Sobotný program vyvrcholil energickým setom DJ HAJTKOVIČA, ktorý udržal návštevníkov v tanci až do neskorých nočných hodín.

Nedeľa začala vystúpením tanečníkov od Johnyho Mečocha, po ktorých nasledovala dychová hudba HRNČAROVANÉ. Program pokračoval vystúpeniami hudobných skupín POHODIČKA a The Shelldoves. Večer patril Clive Bunker Jethro Tull a Riki Nassini and Band, ktorí uzavreli jarmok na námestí.

Okrem hudobného a tanečného programu sa v mestskom parku konal historický jarmok, ktorý ponúkol jedinečný pohľad do minulosti. Návštevníci mohli obdivovať v podaní agentúry Hector šermiarske vystúpenia, turnaje na koňoch, kaukliarske predstavenia a záhorácke i bábkové divadlo. Vrcholom bola fascinujúca ohňová show, ktorá očarila malých aj veľkých divákov. Samostatný článok si môžete pozrieť na OHŇOVÁ SHOW.

Amfiteáter v Seredi sa stal miestom ohromujúcich koncertov. Piatkový večer patril spoločnému vystúpeniu kapiel Vidiek a Polemic, ktoré prilákalo davy fanúšikov. Samostatný článok si môžete pozrieť na VIDIEK A POLEMIC ČLÁNOK.

- Článok pokračuje pod reklamou -

V sobotu amfiteáter rozozvučal nádherný koncert ABBA Symphonic Show, ktorý priniesol nezabudnuteľné hudobné zážitky. Samostatný článok si môžete pozrieť na ABBA ČLÁNOK.

Neodmysliteľnou súčasťou jarmoku boli aj stánky s rozličným tovarom a občerstvením, kde si každý návštevník mohol nájsť to svoje. Kolotoče a ďalšie atrakcie potešili najmä deti, ktoré si užívali každú jazdu.

Ďalší Seredský hodový jarmok sa vydaril nad očakávania. Seredčania aj návštevníci z okolia si ho užili do sýtosti. Tri dni plné hudby, tanca a zábavy priniesli mnoho krásnych chvíľ a nezabudnuteľných zážitkov.

4

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované