back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Tragédia v jednej z firiem v Seredi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | V jednej z firiem v Seredi malo dnes predpoludním u jedného zo zamestnancov  prísť k pracovnému úrazu s tragickými následkami.

Zamestnanci firmy mali byť pustení domov.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava

Sereďskí policajti boli dnes ráno, krátko po 9:00 hod. privolaní do areálu firmy v Seredi, ktorá sa zaoberá lisovaním kovov, kde malo dôjsť k smrteľnému pracovnému úrazu zamestnanca.

Pri páde ťažkej kovovej formy mal 51 ročný muž utrpieť zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahol.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Presné okolnosti, za ktorých došlo k tejto tragédii sú predmetom vyšetrovania.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

  1. To je také tajné, o ktorú firmu sa jedná? Pozostalým vyjadrujem úprimnú sústrasť 😥.

    0
  2. Aj ja som pred rokmi v Binderi oživoval s kolegami kolegu čo dostal infarkt. Žiaľ bolo neskoro :(. Úprimnú sústrasť celej rodine.

    3
  3. Pre anonym, lebo všetko každý hneď zisťuje a reči asi to asi to je choré. Tak isto pre komenty hore čo má spoločné oživovanie s takúto tragédiu. Je to veľmi smutné.

    3
  4. Takto naco riešite veci do ktorých vás nič nieje bola to nehoda, úprimnú sústrasť celej rodine 😟

  5. Tú firmu ozaj uviesť mohli. Viacerím nám pracuje x známych v seredských firmách, teraz pol mesta má sedieť so strachom alebo obvolávať každú jednu osobu, či je ok?
    Každopádne rodine, priateľom a kolegom vyjadrujem úprimnú sústrasť.

    5
  6. A preto sa raduje, že si dnes môžeme zamastiť hubu cigánskou a spláchnuť to kofolku a pivendom
    c’est la vie

    2
  7. Toto je výsledok vedenia dvoch debilov ktorí tam robia asi pol roka o výrobe v binderi vedia holý kokot poprepuštali ludí nabrali cudzincov a ženú ludí ako zduté kozy a chcú sa ukázať koľko eur ušetrili pre bindera tých by maly stíhat za nedbanlivost len rýchlo treba vyrábať nestíha sa toto už hádam pánovy binderovy otvoryý oči!!!! Nech si to vyžerú bezcharakterné hovadá. Dúfam že toto inšpektorát prace nezametie pod koberec a bude stíhat tie kompetentné prasce.

    61
  8. Čo je to za firmu ?no po bezpečnostnej stránke katastrofa hlavne keď ide okolo bezpečnostný technik sa usmieva ako debil

    3
  9. Načo sú také informácie, keď nezverejnia ani názov firmy? Komu pomôže tá „politická korektnosť“?

    7
  10. Keď ti jebne na hlavu 20tonová forma tak ti je vesta a prilba na 2 veci na nič a na kokot

    12
  11. Úprimnú sústrasť celej rodine .
    Aj železnica a mesto si koleduje o prúser. Každého ľudského života je škoda. Niektorí občania si nevážia svoj život. Dňa 18.júna pracovníci MÚ Sereď otvorili bránu na Železničnej ulici, ktorá doteraz bránila vstupu nepovolaným osobám do koľajiska. V prípade úrazu alebo smrti v tomto priestore nikto nedostane žiadne odškodné. Rušňovodič bude mať traumu na dokonca života. A parkovacia plocha je super na papieri. Zatiaľ sa tam podarilo zaparkovať max.15 vozidiel a nie 20 ako ukazuje parkovací plán.

  12. Pre OTROK Z BINDERU:
    verím pane,že budete prvý, ktorý sa dobrovolne prihlási vypovedať o celkovom fungovani spolocnosti, čo je tam zlé, kto konkretny ľudí tlači a naháňa,,a nie ze len vypisovať do online priestoru

    7
  13. Pracujem v binderi..je mi luto co sa stalo…poznal som ho dobre…uprimnu sustrast…a teraz k tej sprave co pisu..ze 2 debili prevzali vedenie…ano nie ze debili..ale kokoti….su tam polroka aj s topankami.a nerozumeju nicomu..jeden dava ppd karne ani nevie za co..druhy sa prechadza po hale a usmieva sa jak prijebanec…mudry jak radia…nahanaju ludi…buzeruju ich…cudujem sa ze mu tam nekdo neda na picu..uz vela nechybalo..a mal by monokel..picoviny riesi tabulky a nastenky ..rukavice davajte do cerveneho kosa..plast do zlteho..pol firmy poprepustali..lebo zevraj setria..nabrali tam vietnamcov..srbov…zrusili 4 zmenku..uz su iba na 2 zmeny…z 1300e zarabaju 850e…toto je vedenie v binderi..ja byt majitelom a stane sa to co sa stalo…v momente skoncili a basa.len majitel vidi len peniaze…zgrlos…a garantujem vam ze z tohoto nebude nic….zametu to pod koberec..da tam nejake tisice a bude…toto sa za stareho vedenia nerobilo.ludia chodili do prace veseli s radostou..a este jedna vec..ak ste chory a idete na pnku..tak normalne volaju doktorke.aby nedavala pnky..lebo nema kto robit…

    16
  14. Pre Anonym 19.03 Pravda bolýýý. Určite nebudem sam keď prídu prvý sa prihlásim a všetci z vedenia budete chodiť ako bobinovci len nohy vám budú z ich prdeli trčat sledovať čo kdo povie . Ivan ráno sa vydíme v práci a budem sledovať tie debilné vykrúcačky tých dvoch ubohých dementov.

    1
  15. Pre Anonym 19.03 Pravda bolýýý. Určite nebudem sam keď prídu prvý sa prihlásim a všetci z vedenia budete chodiť ako bobinovci len nohy vám budú z ich prdeli trčat sledovať čo kdo povie . Ivan ráno sa vydíme v práci a budem sledovať tie debilné vykrúcačky tých dvoch ubohých dementov.

  16. Ty trulo a preco by mal niekto vstupovat do kolajiska, to moze aj za Seredou kde su polia veselo sa spacirovat po kolajach,si riadne prihorety, to chces tu povedat,ze kolaje maju byt hermeticky nepristupne az do Bratislavy?
    uz si daj studenu sprchu,co pchas stale ten rypak do parkoviska a zeleznice,sa musis kurevsky nudit.

    4
  17. Špine hnusné, taký dobrý a milý človek to bol, chudák psík zostal sám. Toto isté robia v pecivarnach zdierajú ľudí na povinné 12ky a ešte to rozpíšu na osmičku a 4 hodiny nadčas, aby nemali ľudia nárok na voľno a ďalšie jedlo. Špine nech sa zadrhnu s ich korálkami, všetkým ide len o peniaze a keď tam človek skape kašľu na neho. Nabrali smradlavych indov a sebou, ktorý berú slovákom robotu.

    8
  18. Zdravím všetkých úprimne smútiacich, aj diskutujúcich s inteligečnou úrovňou 0. Stalo sa veľké nešťastie. Na pár sekúnd prerušenie očného kontaktu so zdvíhacím zariadením. Napriek tomu, z úcty k poškodenému, vyjadrujte sa slušne, buďme ľudia. Jíro, odpočívaj v pokoji. 😥

    11
  19. Jednoducho ja, plne súhlasím, bola to nehoda. Smutné, v tejto chvíli si musím zastať aj firmu nech to bolo akokoľvek to vie on sám. Reči ten pochybil ten, ten, ten je uplne zbytočne, Jirkovi to život nevráti. Vypisuju tu machri ako si huby otvoria a zas iba prázdne reči. A čo tým dokážu??? Iba ich úbohosť., smutné že až po takejto tragédii sa tu každý ozýva. A ten čo tu poukazuje na tých dvoch hore spomínaných, skús sa vcítiť do ich koži. Troška rešpektu a úcty. Rodine úprimnú sústrasť

    6
  20. ohľadom naberania indov, srbov, macedóncov a podobne sa obráťte na súčasnú vládu, akosi sa im to vymklo z rúk. Že boj proti migrácii, hahaha, čo ste si zvolili, to máte.

    5
  21. Vitajte v kapitalizme. Len rob, rob a potom skap ! Ani pes po vás neštekne. A keď nebudete robiť, navalia tam Indov, Srbov, Macedóncov a Ukrajincov.

    3
  22. Jirko bol super. Vždy keď venčil pred barakom bolo veselo a okolo neho ľudia z baraku. Stále mi to hlava nebere. Teraz tam je smutno nie je nikoho, vyvenčime a hneď domov. Odišlo kus slnka a smiechu.

    6
  23. Pre:Anonym 23. júna 2024, 23:40
    Krásnu kognitívnu haváriu si ukázal, na jednej strane pičuješ na robotu na druhú ti tú nenávidenú robotu berú indovia. To nevymyslíš, to musíš byť tak drbnutý 😀

    2
  24. Na neho padla forma?Ten musel vyzerať….Čudujem sa,tym, ktorý tam ešte robia,tieto formy majú fakt ,8-12 ton a koľko krát sa prenášali nad ľuďmi,ktorý museli ďalej pracovať.Otazka času kedy sa to stane,divné je že samotnému zoradovacovi

    2
  25. Binder koncentrak 25. júna 2024, 17:24 – ja sa cudujem tvojej slovencinarke, ze ta vypustila zo skoly a ze sa dokazes zamestnat.
    Vsimol si si, ze uz je viac ako 30 rokov po prevrate? Nemusis pracovat vobec, nie este s formou nad hlavou

  26. Binder koncentrák to preto to meno?? Vypustili ta z liečebne, udivuje ma že sa tu stále nájdu retardi jak si ty. Ako všetci vidíme vieš o tom hovno. A smiať sa z druhého nešťastia je ozaj hanba. Karma ťa dobehne snáď ťa to raz napadne keď dospejes a dorastie ti to malé v hlave čo máš a prídeš nato vlastne ako ubližujes nie len sebe ale aj jeho rodine.

    2
  27. Ti dvaja debili boli este vcera vyneseni do.neba ako firma nasleduje a neviem co….no p.Binder.vidno ze neviete co sa tu robi ked ste v nemecku…naozaj sme ako zdute kozy…ja osobne som cakala.ze povie..vyriesime to tak aby to.bolo spravodlive…a ti dvaja debili pojdu odtialto jak smrad….len p.binder nevie co sa tu robi.a on ich vynese do neba…ako firma napreduje..a neviem co…no mala som dost…uctili sme si minutou ticha.a bolo..este raz uprimnu sustrast..dobry clovek to.bol.ziadny problem..

    2
  28. Eva a načo to píšeš tu?? Čo si si neotvorila tú chrapač v robote??? Silný je každý na internete ale otvoriť si papulu to nie. Maj v sebe toľko sily že to povec tam kde je treba a nie vypisovanim tu. Toto svedčí o tvojom charaktere.

    2
  29. Milá Evka ja svoj charakter mám, nauč sa neriešiť druhých a staraj sa sama o seba. Kiež by to každý robil svet by bol krajší. Ja tam nerobím, a keby aj tak keby mam niečo na srdci tak si poviem,pretože som sama sebou. Odporúčanie?? Skôr ako niečo napíšeš sa zamysli nad sebou. Pekný večer

    2
  30. Pre Ja. Vy tu na jednej strane píšete Eve prečo neotvorila tú chrapač v robote ale na druhej strane zasa tým čo sa chcú ozvať ich úbohosť a čo tým dokážu ,tak že neviem kto by sa mal zamyslieť nad sebou či nie vy. Verte to čo tu bolo písané je všetko pravda, desať rokov som tam robila ale to čo sa tam začalo diať ked tam nastúpil nový vedúci výroby bolo už neúnosné a tak som odišla. Nikto by tu nič také nepísal keby to nebola pravda, všetko bolo v poriadku až do januára tohto roku ked nový vedúci začal šetriť firme peniaze a robí preto všetko aby zamestnanci mali viac roboty a menej peňazí tak to v poriadku nie je a právom sú zamestnanci nahnevaný, každý má byť za svoj výkon patrične ohodnotení. Binder je rizikové pracovisko ale čim sa firma viac rozrastá tým sa menej dbá o bezpečnosť lebo argumenty vedenia sú je málo miesta na uskladnenie foriem tak aby boli na sebe formy 3 je aj 5 a tak isto aj koše z materialom. V tejto firme môžu mat zamestnanci svoj názor len sami pre seba nikto z vedenia ho neakceptuje kým su to neni ušetrené peniaze firme.

  31. Toto je realita každej jednej firmy na Slovensku či je to Priemysel alebo aj obchodné reťazce.

  32. Alena a niekto v tych zlych podmienkach drzi zamestnancov na silu?
    Preco sa nebrania, preco neodidu?
    Ked nebude mat kto otrocit, tak si to vedenie asi rozmysli. A este, existuje take nieco ako inspektorat prace

  33. Jirko,je to hrozný co se ti stalo,tys to měl asi už napsaný v osudu,když jsi jako kluk bydlel v Čechách na vesnici v okrese český krumlov, tak každou chvíli jsi měl úraz ,jezdili jsme na kárách,odvezli tě na šití hlavy,sáňkovali jsme,zlomená ruka ,atd.Budeme na tebe vzpomínat.

  34. To co.sa tam stalo …..ma.mrzi velmi..lebo som.ho poznal..jirko odpocivaj v pokoji….robi mi tam kamarat..tez mi vypraval.o tom vedeni..ze pokial neprisli tito dvaja..vsetko.bolo ok….ze zarabal cca 1500e ..na 4 zmeny…uz robim 2zmenku…a vyplatu mal ani ne 840e….to co.uz musi byt..oaobne mi povedal ze rozposlal si zivotopisy….a caka…akonahle sa mu ozvu…ide hned prec…..spominal….ze vela ludi poodchadzalo…ako prisli nejaki dvaja…ze cisty truhlici…..ze co sa tam robi..ze pakaren a buzeruju ludi…ze dava im cca pol roka.a nebude tam.mat kto robit…..ze len somariny vymyslaju…..a setria tam.kde sa da…citam tu komenty niektorych….akoze nevyjadrujem sa. Lebo podaktori..su mudry jak.salamunova rit….mali by sa zamisliet nad sebou.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované