back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Opätovne niekoľkokilometrové zápchy okolo Serede a znovu skúšaná trpezlivosť ľudí bývajúcich za mostom 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Aktuálne sa na obchvate mesta Sereď, teda na rýchlostnej komunikácii R1 v smere na Nitru tvoria rozsiahle kolóny siahajúce prakticky od výjazdu Sereď – sever, teda na Trnavskú ulicu, až po výjazd na Dolnú Stredu a Galantu.

Ucpané sú obidva jazdné pruhy a stovky metrov pred výjazdom na Dolnú Stredu stoja autá v „troch pruhoch“, teda čakajú aj na odbočenie z R1 na Dolnú Stredu a Sereď – centrum.

Aj táto aktuálna dopravná zápcha sa týka obyvateľov mesta žijúcich a pracujúcich za viac ako rok pre autá uzatvoreným mostom ponad železnicu.

Aj v tejto zápche strácajú desiatky nenahraditeľných minút zo života ľudia, ktorí denne platia enormne zvýšené náklady na prepravu do centra mesta na poštu, polikliniku, úrad či za bežnými nákupmi.

A aj v tejto zápche títo ľudia čakaním na rýchlostnej komunikácii R1 bez adekvátnej krajnice či odstaveného pruhu riskujú svoje zdravie a životy, na čo boli polícia, Okresný úrad v Trnave, ako aj správca mosta ponad železnicu dopredu upozorňovaní.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Aj dnes nám neostáva nič iné ako vyzvať vodičov k opatrnej jazde a značnej dávke trpezlivosti.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

  1. No kým tam nejaký kamión nezmetie tie autá ako špinu na ceste,tak sa nič nezmení….ja keď idem z rannej smerom od Sládkovičova tak radšej vo V.Mači odbočím na Gáň…lebo si neviem predstaviť ,že budem stáť na R1 ,a niekto odzadu do mňa napáli….a pritom by stačilo tam na hodinu poslať políciu aby to trochu hlavne poobede riadili….

    6
  2. Smutné ešte raz smutné.Hlavne, že;Trnavečka; sa buduje -to máme kraj, ktorý na nás ser.. z vysoka.

    0
  3. a sere na nás aj náš pán poslanec v trnavečke. Tuším sa po ňom zľahla zem, ale hlasy voličov mu boli dobré

    7
  4. Na Slovensku je také nepísané pravidlo, že sa veci začnú riešiť až keď sa stane nešťastie. Nechcem „maľovať čerta na stenu“ ale asi sa musí stať zopár ťažkých nehôd a až potom sa kompetentný zobudia….a tak sa po možno dvoch rokoch začne riešiť železničný most v Seredi a odľahčí už aj tak preťažený nadjazd pri Dolnej Strede. Najlepšie na tomto všetkom je, že im za všetku túto blamáž okolo železničného mosta pôjdeme do otvoreni nového mosta začapkať, páni sa tam povycerujú a všetci budú spokojný…

    3
  5. Kiko, po dvoch rokoch? Zabudol si zarátať havarijný stav od r. 2019. Ale to 4 roky čakali či sa sám neopraví.

    7
  6. Kiko, perfektne napísané, akurát si myslím, že naše „panstvo“ má úplne na háku, či tam niekto skape, stačí pozrieť v akom stave máme cesty, alebo nemocnice. Jazdil som 10 rokov ako šofér po celom západnom Slovensku a na niektorých úsekoch vyjazdené kolaje, prípadne výmoly také, že odtrhnúť koleso, takže kto to tam nepoznal, tak mohol veľmi ľahko rozbiť minimálne auto a koho to trápilo? Koho trápi, že ľudia si ničia autá, koho trápi, že polovica Serede prevozí stovky eur navyše len, keď sa chce dostať na druhú stranu mesta, šak panstvo sa vozí za štátne, na štátnych autách, takže sa im na to pekne poskladáme a na tých bavorákoch a audinách majú dúfam vzduchové podvozky za príplatok, aby sa im po tých úchvatných cestách pohodlne jazdilo.

    4
  7. Veď hovorím celková blamáž. Každý si musíte pamätať všetky tie keci okolo mosta. Ako sa otvorí most v Hlohovci a hneď začneme rekonštruovať železničný most v Seredi, ako kasirovali kamionistov….nie aby zabránili kamiónom prejazdu cez železničný most ale nechali ho pekne prejsť, neváhali dať kamery aby im nikto neutiekol a podobne…. značenie halabala
    Teraz “ na Slovenské pomery rok,dva,tri“ keď prišlo na lámanie chleba každý normálny človek si povie kam až to kompetentný nechajú zájsť, to predsa nie je možné, všetky veci potrebné na opravu/výstavbu mosta majú pod nosom, prečo to trvá tak dlho, predražené podpery pod mostom.
    A nakoniec budeme všetci radi, keď nám postavia a odovzdajú nový most “ tipujem predražený, alias rozkradnuty, ako s tými podperami“, všetci si spravia peknú fotku a ľudia zabudnú

    4
  8. Naď, Matovič, Heger zanechali Slovensko spustošené. No našťastie božie mlyny melú pomaly ale isto a ich kauzy sa dostávajú na súd.

    5
  9. Ešte takú otázku na zamyslenie. Čo budeme robiť v prípade, že sa stane dopravná nehoda na nadjazde v Dolnej Strede a nadjazd ostane úplne neprejazdný. Vzhľadom nato, že je tam prehustená doprava a vznikajú tam kolízne situácie. Či kompetentný premýšľali nad tým, že sa zablokujú všetky smery, vjazdy, výjazdy…

    2
  10. Tíško seredané, oni majú dôležitejšiu prácu na starosti ako napr. vyvážať sa vládnym špeciálom na futbal zatiaľ čo vám debilkom zvýšia dane na pivo kde ho sledujete, prípadne pandémiu, ktorá vlastne nebola pandémia. Len tak mimochodom nadjazd do dolnej z R1 je podla SSC webu v zlom stave už niekoľko rokov rovnako ako ten ponad železnicu, debilný smero voliči :D.

    5
  11. Na Slovensku su desiatky mostov v stave bliziacemu sa seredskemu a urcite zopar, ktore su na ovela dolezitejsich miestach.
    Penazi je len tolko kolko sa vyberie na daniach a kolko su banky este ochotne pozicat. Cize malo

    Cisto hypoteticky. Ak by sme si mali vybrat, ze na ktory most dat viac penazi – vazsky alebo zeleznicny. Asi by malokto vahal.
    A podobne sa rozhoduje aj medzi zeleznicnym a nejakym inym niekde inde, ale mozno o kusok dolezitejsim v zmysle, ze obchádzka tam je dlhsia, zasiahlo by to oveľa viac ludi a podobne.

    Este vela clankov a diskusnych prispevkov bude napisanych, kym tam bude stat novy most.

    3
  12. Pre anonym 9:54
    Vezmi si, že sa stane nehoda na nadjazde v Dolnej Strede a nadjazd bude neprejazdný čo sa stane? Ono sa to dá ľahko povedať, veď pôjdeme „o dúm dál“ cez Šintavu ale nemyslím si, že sa to dá takto ľahko odbiť. Keď sa stane len malá nehoda a je len spomalený jeden smer na tomto nadjazde je problém. Samozrejme hovorím o situácii počas špičky.
    Čo sa teda stane, ak by ostal tento kľúčový nadjazd úplne zablokovaný?
    Po prvé sa zapchá smer Sereď Galanta a opačne… počas špičky sa bavíme o pár minútach a o kolónu je postarané.
    Ďalej bude na rade výjazd z diaľnice z oboch smeroch „NR,TT“ na tento nadjazd ktorý sa tak isto rýchlo zapchá. Keď zapcha dosiahne určitý moment „smer od TT nadjazd pri milexe a smer od NR križovatka pri Šoporňi“ autá pôjdu cez Nebojsu a Sereď a pak nastáva “ kompletka“ dokonalá zapchá a kolónami od Trnavy až po Nitru.

    3
  13. Nie som zo Serede ale niekedy musím ísť aj ja cez Dolnú stredu z čoho mám riadne nervy, radšej odbočím na Galantu a potom sa otočím naspäť lebo nechcem byť rozbitý zozadu na diaľnici. Čudné je to ,že tam kde sa otočím sedia policajti v aute a len sa prizerajú než by to išli na chvíľu riadiť.Celé to je choré. Nebolo by lepšie keby ste sa Vy,čo tam žijete dali dokopy a zablokovali napr.budovu SCP. A myslím že by kľudne mohol byť nadjazd zrušený a dať rampy. Tých vlakov tam až tak veľa nejazdí .

    3
  14. Tie šparátka za 100 000€ si mohli odpustiť.
    Seredský STRABAG má cementu a štrku dosť.
    Načo sú nám projekty – 6 rokov vybavovali Parkovisko na Železničnej a čo vytvorili !!!!!!!!

  15. Teba ten makadam musi strasne srat.
    Odkial ta vyhodili? Z ktorej zakazky.
    A nepis pod viacerymi menami.

  16. Sereďan, ty budeš ďalšie tupelo, ktoré sa včera zobudilo? Nebol predtým 12 rokov pri koryte súdruh filcko, čo postavil za tie roky on? A skús pohľadať, ako dlho sa vedelo o havarijnom stave mosta v Seredi, že či ozaj za to môže matovičova vláda… Jáj, pre vás tupelá, je na vine vždy ten druhý, Radičová, Matovič, Dzurinda, alebo Čaputová a Kiska, aj keď tupelká ako vy nechápu, že prezident je skôr formálna funkcia, ako výkonná 🙂

    4
  17. Mne to pripade,ze podla neoliberalov sa tu 12 rokov len rabovalo,zvysok rokov co tu vladli radicova, dzurinda,matovic,heger,madar oodor,tak tu bol raj,vychodne svajciarsko, preco obcania nechceli tieto spickove svajciarske vlady? a radsej si zvolili zlodeja fica, nieco mi tu nesedi.ps:ja mam vsetkych politikov na haku u mna su vsetci rovnaki.

    2
  18. Debilkovia, najprv si zistite kto cestu spravuje. Ani to si svojím pripecenym mozgom nedokážete zistiť a trepete sprostosti .

  19. SEREĎAN. Ty si nadrbaný už od rána? Ty tu nežiješ? Celé Slovensko vie, kto tu roky rozkrádal prachy z eurofondov. Áno , aj prachy určené na výstavbu a opravy diaľnic a mostov. Na Súmračnej v Blave ti možno povedia, ktorí ich kamoši to vybavili. Tam sa choď sťažovať! Borovička s pivom škodí zdraviu! Si pamätaj !

    1
  20. Čo robila vaša milovaná proti ficovská MATOVIČOVA VLÁDA 3,5 roka ??? Zadĺžili Slovensko na desaťročie a výsledky nikde.

  21. pre anonym
    nemám záujem o žiadnu mestskú zákazku, smola 42,5 roka som si platil sociálne odvody.
    Za svoju odvedenú prácu v prospech spoločnosti sa nemusím hanbiť.
    Miro = Orim nešlo pridať komentár
    kto si ?Ak máš záujem príď na debatu

  22. Ty si taký sprostý, že ti stačí, aby fico povedal, že matovič zadĺžil Slovensko a ty to budeš teraz papagájovať ešte 10 rokov. Ty pripečený chuj, aspoň si pozri, ako zadlžoval tvoj milovaný filcko za svojho bačovania. Ako filcky vyplakávali, že po matovičovi prebrali strašne zadĺžený štát, ale nebránilo im to, aby ako prvú vec zvýšlili platy ministrom, ani to takému tupcovi ako ty nebije do očí, ako sa nechávaš osierať? A čerešnička na torte je to tvoje „Lebo Fico“, pričom celá filckova kariéra je postavená na „lebo Dzurinda“, „lebo Radičová“, „lebo Soroš“ atď., ale jeho jednobunkovým fanúšikom s IQ húpacieho koníka sebareflexia a logika nič nehovorí, takže asi preto má úspech aj po tých „švajčiarskych vládach“ a nezabudnime na otca národa vladka, ficovho učiteľa, ktorý nám to Švajčiarsko sľuboval už v 94-tom, a to nehovorím o tom, že sprostá preslopaná slovenská sedlač by sa ešte aj dnes neváhala biť za toho milovaného mečiara, takže aj to svedčí o tuposti národa, že velebia zlodejov.

    2
  23. ani most
    zaťaženie mosta v 21 storočí počítajú logaritmickým pravítkom
    a
    projekt kreslia lievikovým perom
    peňazí je dosť – keď je na vojnu
    Za cca 30 kg pozinkovaného železa a 8 kotviacich skrutiek za 3400 € nie je trošku veľa ????

  24. ani most
    zaťaženie mosta v 21 storočí počítajú logaritmickým pravítkom
    a
    projekt kreslia lievikovým perom
    peňazí je dosť – keď je na vojnu
    Za cca 30 kg pozinkovaného železa a 8 kotviacich skrutiek za 3400 € nie je trošku veľa ????

  25. smerohlas 23. júna 2024, 13:01
    Čo čakať od národa, ktorý má na národného hrdinu zbojníka z lesov…

    0

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované