back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKO IVAN ŠIEL DOMOV

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

21. jún 1991 bol dňom, kedy sa posledné kusy vojenskej techniky sovietskych okupantov z roku 1968 dostali za naše hranice. Nasledoval 27. jún 1991, kedy opustil územie Československa posledný z okupantov.

Bolo to výsledkom snahy mnohých, ktorí chceli, aby okupant odišiel tak rýchlo, ako prišiel. Dohoda o ukončení okupácie – teda podľa sovietskej propagandy šlo o odsun spriatelených vojsk – bola podpísaná prezidentom Václavom Havlom a vtedajším generálnym tajomníkom Ústredného výboru Komunistickej strany Sovietskeho zväzu Michailom Gorbačovom koncom februára 1990.

Dnešný deň by mal byť dňom nádeje, že aj Ukrajina si bude raz pripomínať, ako posledný z ruských okupantov opustil územie Ukrajiny. A nám ostávať len dúfať, že aj vďaka hrdinskej obrane Ukrajincov ruská čižma okupantov nevkročí opäť aj na Slovensko.

Zdroj: Ondrej Dostál, FB

- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

  1. Ja sa skor obavam, ze sa znova u nas najde bolsevicke prasa, ktore ich opat pozve na pomoc pred vleklou kontrarevoluciou.

    4
  2. Keď všetky, tak všetky. Hovorila babka, keď sa malo znásilňovať. A či rus, či amík, alebo iný to zdatný junák , hlavne nech má dobrý búrič. Všetci sme jedna rodina, neveríš?

    1
  3. Nás už na východ predali. Stačí si porovnať naratívy našej vlády s propagandou Kremľa, lásku kapitána enigmu k ruskému parlamentu, súdržnosť GP s ruskou prokuratúrou, o Blahovi ani nehovorím. K tomu všetkému prirátam oddanosť a poslušnosť Peťka svojmu stvoriteľovi a sme tam.

    3
  4. K anti dessolee 24. júna 2024, 10:54
    Kvá, kvá, kvá pokiaľ obyčajní ľudia nepoznajú následky anti národných záujmov, tak iba kvákajú. Je to prirodzené, však aj také ľudské. Buďte radi, že nepoznáte zimy bez uhlia, či autá bez pohonných hmôt. Alebo ďalšie nástrahy primitívnej politiky bez rozdielu politických tričiek. Naposledy som očúval, ako zásobujeme Ukrajinu elektrickým prúdom. Tiež si však pamätám, ako ukroši kradli ropu z Ruska určenú pre nás. A Západ / nie záchod/ ? Za peňáze aj vlastnú mater predajú / aj tú nevlastnú/ . A naši verní politici / práve po opici/ sa riadia heslom – hlavne, že máme dóoobre platy.

  5. Zaujímavé, ako otázku národa a vlastenectva vyťahujú buď najväčší oyebávači, alebo najväčší tupci. Za boha a za národ nás tu išli presviedčať fašisti, za národ proti Maďarom tu išiel do tankoch najväčší preslopanec, za národnú stranu tu máme hviezdnu reprezentáciu v podobe kapitána tupohlava a to sprosté publikum slovenskej sedlače sa vždy na to chytí, len akosi sa po voľbách na ten národ zase len zvysoka serie a serie…
    Ty „antinárodný záujem“, keby si aspoň používal to hovno v hlave, ktoré nazývaš rozum, tak by si tu nevypúšťal tieto sračky….čo tu trepeš o zime bez uhlia, to majú v tom tvojom milovanom russku, o ktorom tu všetci tupci, ako ty, len básnite, ale žiť by tam nešiel ani jeden z vás…

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované