back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

HERMÍNA MOTYČÁKOVÁ z DD a DSS Sereď ocenená Cenou Trnavského samosprávneho kraja

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

V priestoroch Divadla Jána Palárika v Trnave sa 17. júna konal slávnostný galavečer, počas ktorého Trnavská župa odovzdala výročnú Cenu Trnavského samosprávneho kraja viac ako štyridsiatim osobnostiam a kolektívom. Najvyššie župné ocenenie si z rúk trnavského župana Jozefa Viskupiča prevzalo 28 a Cenu predsedu Trnavského samosprávneho kraja získalo 13 jednotlivcov a kolektívov za ich mimoriadne zásluhy a prácu, ktorou významne ovplyvnili život v regióne.

Cena Trnavského samosprávneho kraja je udeľovaná v siedmich kategóriách: školstvo, kultúra, šport, zdravotníctvo, sociálna starostlivosť, doprava a občianska spoločnosť. Toto ocenenie sa priznáva za významný prínos k rozvoju kraja v rôznych oblastiach, vrátane humanitárnej, charitatívnej, vedeckej, pedagogickej, kultúrnej, umeleckej a publicistickej činnosti. Rovnako sa oceňujú aj aktivity v sociálnej starostlivosti, verejnoprospešnej, podnikateľskej, technickej a športovej sfére, ako aj za prejavy statočnosti, ľudskosti a hrdinstva. Laureáti okrem prestížneho uznania získavajú aj umelecké dielo a finančnú odmenu.

Medzi ocenenými v sociálnej oblasti bola tento rok Hermína Motyčáková z Domova dôchodcov a Domova sociálnych služieb pre dospelých v Seredi. Pracuje v sociálnej oblasti už 20 rokov, najskôr na pozícii opatrovateľky a od roku 2005 pracuje ako inštruktorka sociálnej rehabilitácie. Je empatická, dôsledná a pre každého nápomocná. Je lojálna voči zariadeniu a robí všetko pre spokojnosť klientov zariadenia. V roku 2022 získala ocenenie Zamestnanec roka. Hermína Motyčáková je príkladom oddanosti a neúnavnej práce v prospech tých, ktorí potrebujú pomoc a podporu. O jej milej a priateľskej povahe sme sa presvedčili aj my na mnohých podujatiach, ktorých sme boli súčasťou.

Pani Motyčákovej srdečne blahoželáme k tomuto významnému oceneniu a prajeme jej veľa zdravia a spokojnosti v ďalších rokoch.

zdroj: TTSK/DD a DSS Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované