back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Prioritou Režnákovej sú obrubníky pred jej domom. Nie zničené cesty a chodníky v dedine

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Šintava | Ak si myslíte, že starostka a štatutárka obce Šintava Stanislava Režnáková svoje arogantné vystupovanie z predchádzajúcich rokovaní Obecného zastupiteľstva prekonať nemôže, mýlite sa.

Na nateraz poslednom rokovaní OZ po vážnom profesionálnom a následne ešte aj morálnom pochybení týkajúcom sa spackanej výpovede bývalej zamestnankyni  a zaplateniu právneho zástupcu za služby (ich úroveň nech posúdi občan) nakoniec vedúce k vyplateniu takmer 10 000 Eurovej  čiastke prepustenej pracovníčke, sa starostka Režnáková na rokovaní OZ verejne vyjadrila, že obrubníky chce osadiť pred svoj dom preto, lebo je to jej dom.

Neskutočná arogancia a pohŕdanie volenej zástupkyne občanmi, ich prioritami a verejným záujmom je na jednej strane primitívne odvážne (robí len to, čo jej poslanci a občania dovolia), no na strane druhej, každý príčetný jedinec takéto konanie a vyjadrovanie voleného a občanmi plateného zástupcu samosprávy pravdepodobne verejne odsúdi.

Takto sa starostka Režnáková vyjadrila verejne na rokovaní OZ:

A takto aktuálne vyzerajú cesty a chodníky v obci:

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

Čo si o prioritách starostky obce Režňakovej myslia obyvatelia obce denne ničiaci si autá na rozbitých cestách, či občania, ktorí pri dažďoch majú vytápané svoje nehnuteľnosti, sa možno dozvieme v diskusii pod článkom.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

  1. Je to ostuda že takýto ľudia majú funkciu ktorú absolútne neovládajú. Je hanba aby človek nevedel odpovedať na jednoduchú otázku. S odpovedí čo povedala som pochopil, že funkciu absolútne neovláda. Svoje záujmy preferuje a na záujmy občanov kašle.

    9
  2. Hanba starostke obce,je to bezočiva , hnusná osoba!
    Aspoň, že p Klčovej vyplatili za dlhé roky práce odstupné po viac ako 2mi rokmi.
    Hanba

    5
  3. Na fotografiách je typický príklad ako sa nerobí kanalizácie – Budovateľská ulica ⁉️

    2
  4. Pán Majko ako novinár môže písať aj o Beresegu..komu sa nepači nech nečíta..

    3
  5. Dobré je, že na nedostatky poukazuje Seredonline, lebo je to nezávislé na samospráve obce. Keď v minulosti Seredonline poukazovalo na nedostatky v seredskej samospráve, predstavitelia to brali osobne.
    Tiež vidíte, že na FB Šintava spoločne rozvíjame obec v poslednej dobe absentujú príspevky k nedostatkom v obci až na nejaké vysypané odpady.
    Pýtajte na prečo ⁉️

    4
  6. Toto je typický ksicht Režnakovej, pohŕdajúci, odporný,arogantný, bez hanby ako sama povedala,ona sa nehanbí. Je toto normálne aby sa takto správala? Nie je!!!! Poslanci, zobuďte sa, treba ju z toho trónu zosadiť, lebo tá ešte napácha veľmi veľa zla. Čoho sa bojíte? Na ňu nie SÚ žiadne páky? Jednoznačne ODVOLAŤ!!! A verím, že na svetlo božie sa nedostalo ešte veľa vecí čo napáchala.

    4
  7. Poslanci sa nemajú čoho báť, ich starostka neplatí. Len nechápem prečo to všetko tolerujú.

    3
  8. Čo sme si zvolili to máme.nevolilo sa menšie zlo ale sa zvolilo toto pred zákerným idiotom.no zvolilo sa. Ty čo tu stekajú nech idú kandidovať a nech sa predvedú. A Majko zas len tlape a Kali vodu. Čo si tu pofotil cesty a chodníky všetky čo ako teraz.Kde má nato vziať??veď to sú sumy v mil.€. či čarovný prútik?

    4
  9. 18. júna 2024, 11:42 kde brali peniaze predišli starostovia , tito poslední dvaja jeden nič a druhá niečo zohnala, ale nie na priority a v prospech všetkých občanov. Márne je spracovaný PHSR, keď sa ním obec neriadi.
    Pozrite si projekty a porovnajte územným plánom a plánom rozvoja obce. Pripadá to, že sa realizuje projekt, na ktorý si podnikateľ vie vybaviť zdroje a obec to prijme bez ohľadu na priority, keď netečie aspoň kvapká.

  10. Keby nebola zákerná, tak nikto štekať nebude. Koľko mohla mať obec, keby nebola nezmyselne vyhadzovala peniaze na právnikov, kauza Holička-Jurčaga a teraz na súdny spor, ktorý prehrala. To by jej mali dať zaplatiť z vlastného a hneď by niečo bolo v kase. A že Holička bol zákerný? V zákernosti Režnákovej nesiaha ani po malíčky na nohách. A Majko tú zakalenú vodu chce len vyčistiť.

    1
  11. Prioritou v Seredi je perfektné okolie okolo kostola,na sídliskách, kde býva väčšina obyvateľov, metrová tráva,burina,katastrofálny harmonogram vývozu smetí..

    7
  12. Kde sú peniaze
    Strata ZOS
    Sústavné opravy na čističke
    Množstvo zábavných podujatí

    1
  13. a kto zapríčinil že čistička potrebuje sústavné opravy? Jozef Banáš poradca prezidenta VRAJ povedal že Ježiš je najúžasnejší človek čo žil na zemi , ale aj on sa musel niekde naučiť robiť zázraky, vraj už 700 rokov pred Kristom boli v INDII univerzity-vysoké školy chcel tým čo povedať? že sa to Ježiš naučil od Indov? – ale nepovedal kto robil také či podobné zázraky v tej Indii, žeby sa tam učilo len ústne a žiadne písomnosti, a len Ježiš sa to naučil a nikto nemal o to záujem robiť zázraky? – to dnes by sa nás našlo čo by sme chceli robiť zázraky, vraj Ježiš povedal Proste a dostanete a verte funguje to – neviete náhodou ? prečo sa pýtam Šintavanov ?no lebo Šintava bola skôr ako Sereď či ani to nie je pravda?

  14. Budovatelská je v takom stave po rozkopávke pri plynofikácii teda v roku 1996 a čo sa týka kanalizácie škoda reči. Bola to jedna z mála ulíc kde bol odvod daždovej vody teraz sú zanesené a rastie z nich zelina .

    1
  15. Ale co ma te proti nej boha co zavidite ze ste neni na nej poste.ach vi sprosty GOLVČI.vsetko zavidite ja byvam na budivatelskej a najlepsie cesta to bola na okoli bohuzial potom za zacala robit voda a plyn lreto to takto teraz vypada .raz tu cestu tu aj tak soravia ja verim tomu ze Pani starostka nam ju opravi pekne sa vyfrezuje a da pekny asfaltovy kobercekHahaha vi golvači jedny

  16. Cukrovar teda podľa informácií má cesta dávno po zenite a treba ju opraviť, to však nijako nesúvisí so závislosťou funkcie starostky, JJJ to zvládali, HR asi nie.

  17. Museli zvyšit ceny v ZOS lebo z čoho by vyplatila Klčovej 10 000 hadam nie zo svojho

    1
  18. Ešte že máme v Seredi cesty, chodníky aj most v dobrej kondícii. Rovnako kvalitne pokosené všetky verejné trávnaté plochy. Aspoň sa môže sa medium zaoberať okolitými obcami.

    5
  19. V dnešnej dobe nie je jednoduché vykonávať funkciu starostu. V prvom rade je to o znamostiach , finančnej kondícii obce, šikovnosti, pomoci poslancov, občanov. Ľahko sa kritizuje, možno ani neviete čo všetko musí starosta robiť, pomohli ste s niečím v prospech obce?

    3
  20. Občan áno pomohli, lenže niekomu nie je rady ani pomoci.
    Neviem, ako si pomoc predstavujete, dajte vzor.

    1
  21. Presne kvoli dazdom sa to tam ma robyt roby mi to skody na majetku a po kazdom jednom dazdi mam pred domom 15cm vody podotykam ze na chodniku po ktorom chodia obyvatelia obce neviem sem pridat fotky ale ak bude mat redakcia zaujem tak jej ich mile rad poskytnem nie fotky pocas peknych slnecnych dní ale pocas dazda a je to dlhotrvajúci problém ktorý nikto neriešil

    3
  22. Tomáš Ščípa 19. júna 2024, 6:30
    V prvom rade by to mal byť tvoj záujem, poskytnúť fotky. A nie záujem redakcie. Veď im ich pošli na zverejnený email.

  23. Najhoršia cesta v Šintave je podľa mňa zjazd z Kúpeľnej na ulicu nad Váhom , potom ulička bez mena- pod mostom ako býval Šišák. Je samozrejme viac..no chodníky na oboch stranách dlhej ulice sú riadne rozbité, tie potrebujú rekonštrukciu ako soľ. A samozrejme si pýta asfaltový koberec aj betónový tankodróm na cintoríne.

    2
  24. Presne ako hovoríte, je to o jej šikovnosti a pomoci poslancov, občanov a pod. Lenže pani starostka na oplátku za pomoc ako sa hovorí „kto do teba chlebom, ty do neho kameňom“. Toto je jej štýl od samého začiatku. Je zlá a zákerná ako to tu už bolo spomenuté. Je to svätá pravda. Poznám to z vlastnej skúsenosti. A je to smutné, neváži si ľudí, ani sama seba, to video je dôkazom.

    3
  25. A čo máme hovoriť mi tu v domoch pri firme Vohlarik…cesta…prejde auto a práši sa po ňom ešte 5 minut..domy až po Adamekov po ústav..v lete niečo hrozne..čo NATO p.Vohlarik poslanec..inak veľmi akčny a múdry človek..o starostke škoda reči..to je arogancia v priamom prenose .

    4
  26. súhlasím stým tankodronom na cintoríne: Minule som viezla mamu na invalidnom vozíku k otcovmu hrobu skoro som to nezvládla

    4
  27. Taký chaos na cintoríne som ešte nevidel.jaj va strelnici na jarmoku a nie na pietnom mieste.vsade handry kefy ba iný sairait ..na hambu .ešte aj kočiar je.no to tam vyzerá ..všade všetko .nechutne

    2
  28. Obcan 18. júna 2024, 22:06
    Niečo pravdy na tom určite bude. Aj v Seredi je to vidno.

  29. O úrovni a morálnych hodnotách? Bejvávalo….
    Úroveň pod úroveň a o morálnych hodnotách ani nechyruje. 😂
    Nikd ich nemala , nemá a nebude mať. Je to kus surového a becitného človeka. A ak sa vám zdá, že to nie je pravda, tak ozaj je to len zdanie a zdanie klame.

    5
  30. Spolužiačka moja, presne ako si to napísala, taká bola. Takú si ju pamätám, bezcitnú, surovú. A z roka na rok bola odpornejšia. Myslím, že aj iným spolužiakom liezla dobre na nervy. A neskôr aj učiteľom. A nikdy sa nezmenila, ani len trošičku. Ani sa nezmení. A nechápem, načo táto osoba chodí aj do kostola. To je jedna faloš. A z takejto osoby sa stala starostka, bože 🤔

    3
  31. ja si to tak pamätám ešte ako školák a to už pár piatkov dozadu. Tak sa stazujte aj na starostov pôsobiacich ped sudruzkou starostkou.
    Práci cest

    3
  32. Súhlasím s Tebou Seredan 😆. Presne tak ako vyzerá, tak sa aj správa…arogantne,cynicky,je surová ako tehla a tvári sa, akoby vlastnila Šintavu aj s obyvateľmi.

    1
  33. Dnes je zastupiteľstvo Šintavčania, treba sa ísť pozrieť na tú tragikomédiu. Som zvedavý, kto zdvihne ruku za zníženie platu starostky, kto sa zdrží a kto bude proti. Ak to neprejde páni poslanci a poslankyne, môžete sa hanbiť a radšej hneď dobrovoľne odstúpte.

    2
  34. V návrhu sú uvedené dôvody, no zrejme nie všetky, určite je ich viac napríklad neznalosť zákona o obecnom zriadení, porušenie zákona o GDPR, zodpovednosť za vedenie úradu.
    Možno si budú musieť niektorí poslanci siahnuť až na dno svedomia, aby boli za zníženie platu.
    Pokiaľ sa jedná o návrh starostky poslancovi, že si môže funkciu o dva roky vyskúšať, je možné aj iné riešenie, že ho vymenuje za zástupcu a potom sa vzdá mandátu a do volieb môže ukázať ako sa to do psej matere robí.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované