back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Falošná vyšetrovateľka si získala seniora a ďalšia obálka s peniazmi letela z okna

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

V Petržalke bol podvedený ďalší senior, ktorého v uplynulých dňoch kontaktovali neznámi podvodníci. Tentokrát sa v telefonáte ozval hlas, ktorý sa seniorovi predstavil ako vyšetrovateľka. Tá mu taktiež povedala, že ho pozná prostredníctvom svojho manžela, ktorý s ním chodil na učilište.

Seniorovi následne oznámila, že jeho dcéra mala dopravnú nehodu, pri ktorej zrazila dievčatko. Nakoľko dievča utrpelo ťažké zranenia, podvodníčka informovala seniora, že ak im dá všetky doma nasporené peniaze, tak jeho dcéru ,,nezatvoria“.

Vystrašený senior pre záchranu svojej dcéry dal do obálky všetky svoje úspory, ktoré následne podľa pokynov páchateľa vyhodil z okna. Po tom čo obálka s peniazmi dopadla na zem, tak už len videl neznámu osobu ako ju zodvihla a utiekla na neznáme miesto.

Neznámy páchateľ spôsobil seniorovi škodu vo výške 4 300 €. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci zločinu podvodu.

V tejto súvislosti Vás upozorňujeme, aby ste si VŽDY OVERILI či skutočnosti uvádzané v telefonickom rozhovore s neznámou osobou sú založené na pravde. V žiadnom prípade neverte neznámym osobám, aj keď majú o Vás a Vašich blízkych podrobné informácie.

Zároveň Vás žiadame, aby ste informovali svojich starších príbuzných o častých praktikách podvodníkov. Vo veľkej miere práve včasná informovanosť dokáže zachrániť seniorom ich ťažko ušetrené úspory.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

zdroj: Polícia SR
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

  1. nato sa nedá nič iné povedať len : “ sprostý ľudia taktiež ľudia, pán boh ich má rád“

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované