back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Podozrenie na nelegálne pílenie stromov pri ceste do Campingu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Dnes krátko popoludní nás kontaktovala obyvateľka mesta s upozornením, že za mostom do Campingu sú rozložené stany a má tam dochádzať k píleniu stromov motorovými pílami.

O stanovisko sme požiadali MP, ktorá na základe oznamu občianky na miesto vyslala hliadku:

Dobrý deň, na základe Vašej žiadosti oznamujem, že hliadka preverovala v oblasti campingu pílenie stromov, pričom zistila, že na mieste stanujú rybári, ktorý rozpílili konár, ktorý bol spadnutý cez chodník vedúci popri Váhu.

Hliadka na mieste nenašla žiadny strom, ktorý by mal byť pílený.

Peter Sokol, zástupca náčelníka MP

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Kto chodí na prechádzky popri váhu tak vie,že sa tam drevo stráca stále a stromy miznú…

    1
  2. choďte sa pozriet kolko zdravych stromov tam likviduje bobor a to nikomu nevadi ale ked niekto odreze strom padnuty cez chodnik tak uz ludom jebe a udavali by aj vlastnu mater. Uz vam udavacom nacisto jebe?

    6
  3. ĎALŠIA BONZÁČKA A ŽALOBABA NIČ DOBRÉ TI NEPRAJEM ! ODPORNÁ SLOVENSKÁ POVAHA IBA DONÁŠAŤ A ŽALOVAŤ A ZÁVIDIEŤ ! A PRITOM TÁ OSOBA JE MOŽNO NAJVAČŠÍ KMÍN !

    4
  4. Tiež som tam bol a počul som ako pani volá políciu. Kým hliadka prišla „rybári“ z motorovou pílou rozpílili strom s priemerom minimálne 40cm na drobné. Pílilo sa minimálne pol hodinu, hliadka odchádzala z miesta po riadnom trojminutovom prešetrení.

    1
  5. Mam chuť zobrať meter a zmerať ten konár. Lebo pánko to bere podľa seba a meria si vtáka a paničky presviedča že to čo má v gaťoch je 30 centimetrov,lebo podľa fotky to je asi tak 25 cm

  6. Bobor a ked ti budú kradnut auto a sused si povie, že nie je bonzak a nebude volat fizlov, tak mu prídeš podakovat? Tvoja logika je obdivuhodna

    1
  7. Treba si pozrieť aj Šurovce tam sa vo velkom piluje a kradne…ale zas nemozem povedat behali tam ludia s envyro…a su tam dost casto..tak klobuk dole pred nimi..

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované